• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki kötü insan olsa parası olsa

Benden para hiç istemedi
Siz kendisi de benden paramı istiyor yazınca ben öyle algıladım. Dediğim gibi oluru yok. Yine de sizin hayatınız.

Ona dedim maddiyat önemli düğünde her istediğimi yapabilicak duruma geldiğinde evlenelim ok dedi

Şunu da gördüm parası çöktü insanlığı yoktu
Öyle alakasız karşılaştırmalar yapıyorsun ki. Parası olan kötü parası olmayan iyi demek çok tuhaf değil mi ya? Kimse sana karşındaki kişi çok zengin olsun falan demiyor. En azından bir işi gücü olsun. Hadi diyelim evlendiniz eee sonrası senin paranla mı geçineceksiniz hep ne yiyip ne içeceksin?

Ona dedim maddiyat önemli düğünde her istediğimi yapabilicak duruma geldiğinde evlenelim ok dedi
ne zaman gelebilecek ki?
yillarin issizligi, birikmis borclari, anasi babasi bacisi kardesi asalak gibi yapismis ailesi, ingiltere gibi pahali bir yerde gecimi vs vs
ne ara gtunu toplayacak da düğünde her istedigini yapacak?
ayrica "sadece 2.5 yildir issiz normalde durumu iyiydi" diyorsun da sen ne zaman tanistin ki?
ayrica sözde herseyi kiz tarafi yapar zaten niye gocundun anlamadim

Sizce onu denemelimiyim beklentisi olsa bana ısrarla fermi sözde harcama yapmıştım gönderim die
İsteseniz de göndereceğini mi sanıyorsunuz?

Gerçekler o kadar ürkütücü ki, bunları göremiyor musunuz? Hiçbiri de tolere edilebilir şeyler değil.

ne zaman gelebilecek ki?
yillarin issizligi, birikmis borclari, anasi babasi bacisi kardesi asalak gibi yapismis ailesi, ingiltere gibi pahali bir yerde gecimi vs vs
ne ara gtunu toplayacak da düğünde her istedigini yapacak?
ayrica "sadece 2.5 yildir issiz normalde durumu iyiydi" diyorsun da sen ne zaman tanistin ki?
ayrica sözde herseyi kiz tarafi yapar zaten niye gocundun anlamadim
Adam üst yöneticilik yapmış villa ve altında soforu vardı İngiltere'nin en üst okulunu bitirmiş Master yapmış Arap ülkesinde sonra işi sözleşme sonlandırılır ıssız kalıp orada kalması için ödediği para var iki yıldır yüklü para elinde kalmadı şimdi bekliyoruz Allah büyük bir kapı acilicak diye umarak biz tanisali 8 ay oldu 2 aydirda sözlüyüm

Adam üst yöneticilik yapmış villa ve altında soforu vardı İngiltere'nin en üst okulunu bitirmiş Master yapmış Arap ülkesinde sonra işi sözleşme sonlandırılır ıssız kalıp orada kalması için ödediği para var iki yıldır yüklü para elinde kalmadı şimdi bekliyoruz Allah büyük bir kapı acilicak diye umarak biz tanisali 8 ay oldu 2 aydirda sözlüyüm
Yorumlara bakıyorum mantığım ve kalbim beklemem gerektiğini söylüyor şimdilik ben iş hayatında çok fazla zengin parası olan insanlarla gördüm çalıştım hepsini biliyorum parasizlik ve zenginlik nedir

Peki kötü insan olsa parası olsa bu gecerlimi
Adam 40 yaşında hanımefendi. Bu yaştaki bir erkeğin tembellik yapma lüksü olamaz. Artı ailesinde kim varsa sorunlu. İyi insan neye göre iyi insan mesela? Ne yaptı da sizi bu kadar görmez hale getirdi?

Öyle alakasız karşılaştırmalar yapıyorsun ki. Parası olan kötü parası olmayan iyi demek çok tuhaf değil mi ya? Kimse sana karşındaki kişi çok zengin olsun falan demiyor. En azından bir işi gücü olsun. Hadi diyelim evlendiniz eee sonrası senin paranla mı geçineceksiniz hep ne yiyip ne içeceksin?
Asla öyle demiyorum benim karşıma çıkan iş ortamında insanlardan bahsediyrm .işi tabikide olmalı işi olmadan zaten evlenmiyorum

Adam 40 yaşında hanımefendi. Bu yaştaki bir erkeğin tembellik yapma lüksü olamaz. Artı ailesinde kim varsa sorunlu. İyi insan neye göre iyi insan mesela? Ne yaptı da sizi bu kadar görmez hale getirdi?
Merhamet Vicdan Allah korkusu o didiniyor oturmuyor didinip bulamadığı için üzülüyor

iste yapmis etmis, villasi varmis bilmemne
dogrulugundan nasil eminsin?
gorgusuz gibi parayi bulunca villa kiralayana kadar normal bir dairede yasayip dar gunleri icin para biriktirseymis keske.
hos ben erkeklerin zenginlik hikayelerine asla inanmam. guzel bir isi vardiysa da abartiyordur.
ayrica senden onceki zenginlikten sana ne? seni ilgilendiren kismi su an.
6 ayda ne oldu da nisan karari aldin? kac defa gorustunuz yuzyuze?
iyi cesaret valla.
evlensen sen mi tasinacaksin ingiltereye? orada is bulabilir misin? adam yedi ceddiyle beraber mi yasiyor?
bir kadin vardi kkda ingilterede yasiyordu esinden ingiliz diye bahsediyordu. bir sure sonra adamin anasi danasi sacma sapan şeyleri cikti, dayak yedi falan herkes "bu nasil ingiliz" diyordu ki ingiliz vatandasi pakistanli cikti. kendini cok baska tanitmis, ailesine hizmetci yapmisti kadini. cok dikkat et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X