Kimseyi istemiyo kendi akrabaları dışında onlarla sen şakrak sohbet muhabbet benimkiler olunca susuyo nişanlıykende arkadaşım çağurıyodu sonra kocasını sevmediğini aptal olduğunu söyledi sadece ona mahsus sandım ama değilmişŞu durumda sanıyorum arkadaşlarınıza bir bahane uydurmaktan başka şansınız yok çünkü geldiklerinde eşinizin surat asma durumu olabilir daha çok mahçup olabilirsiniz. Eşinizle de açık açık bu durumu konuşun.
Çalışıyor ya bi pazarı var dınlenecekmiş her zaman olan bişey değil 2 saat idare et dedim yızume kapattıniye istemiyor ki?
belki sinirli bir anına denk gelmişsinizdir?
onca derdin içinde dediği nedir?
Bilmiyorum hep böyle ramazanda bile kimseyi çağıramıyorum gelseler de konuşmuyo kimseyle gitmekte istemez kimseye benim ne işim var der ama bana laf sokan fesat baanbedşne gelecek kalacak tabi derNeden istemiyor?
Canım bir kerelik değilki bu hep boyleEve gittiğinizde konuşup sinirlenmeden güzelce anlatsanız belki işe yarar. İnsanlarbizim için gelecekler çok ayıp olur deseniz?
Bilmiyorum hep böyle ramazanda bile kimseyi çağıramıyorum gelseler de konuşmuyo kimseyle gitmekte istemez kimseye benim ne işim var der ama bana laf sokan fesat baanbedşne gelecek kalacak tabi der
Hayır işte kendini ustun buluyor ne konuşucsç ben onları diyor normal bi adam kendide normal bi univ mezunuÇok ilginc ya. Acaba assagilik kompleksi olabilir mi? Ya da yabancilarla konusamama gibi? Gelen kişiler tahsil bakimindan ya da iş bakimindan ya da guzellik bakimindan kendisinden ustunler mi?
Anladım hiç hoş bir durum değil o zaman gerçekten. Resmen sen hizmet ediyorsun tek taraflı. O zaman genel bi konuşma mı yapmalısın acaba. Bu durumdan rahatsızlığını dile getiren. Anlata anlata degistireceksin yani başka bi yolu var mı bilemiyorum.Canım bir kerelik değilki bu hep boyle
Cumartesi çağırın siz de . Adamın dırdırı, suratı olmadan rahat rahat oturursunuz ne güzel.Çalışıyor ya bi pazarı var dınlenecekmiş her zaman olan bişey değil 2 saat idare et dedim yızume kapattı
Hayır işte kendini ustun buluyor ne konuşucsç ben onları diyor normal bi adam kendide normal bi univ mezunu
Herzaman olan birşey değil arkadaşım onu tanımak istiyor oyuzden pazar gelelim dedi zaten ben onun dinlenmesine çok önem verirln hiç yorgunum demem herşeye koşarım pazar o uyur ben bebeğime bakarımCumartesi çağırın siz de . Adamın dırdırı, suratı olmadan rahat rahat oturursunuz ne güzel.
Bu arada benim de tek pazarım olsa, emirvaki misafir istemem. Davet edilmeden önce bana sorulmalı. Çağırdım geliyorlar demek hoş değil.
Ne olabilir tanımıyor kiarkadaşlarınızdan hoşlanmıyor oluşunun başka bir sebebi olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?