ne yapıcam bu adamla

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Ağlamak istiyorum çok uzgunum kızlar ya ben iyiysem iyi bu adam bana sadece off off normalde bize kimse gelmez benim arkadaşlarım gelir eşim evde yokken onda sorun yok yalnız sınıf arkadaşım ve sevgilisi ikiside bizim sınıfta bana gelmek istiyolar gelin dedim eşime söyledim soyle gelmesinler onca derdin içinde uğraşamam ben dedi yuzume kapadı şok oldum neye uğradığımı şaşırdım ben onun akrabalarına yemekler yapar ağırlarım güler yüz gösteririm kaynanam laf sokar susarım ama artık bıktım yaa hiç mi değerim yok ne diycem ben arkadaşlarıma

Şu durumda sanıyorum arkadaşlarınıza bir bahane uydurmaktan başka şansınız yok çünkü geldiklerinde eşinizin surat asma durumu olabilir daha çok mahçup olabilirsiniz. Eşinizle de açık açık bu durumu konuşun.

niye istemiyor ki?

belki sinirli bir anına denk gelmişsinizdir?

onca derdin içinde dediği nedir?

Kimseyi istemiyo kendi akrabaları dışında onlarla sen şakrak sohbet muhabbet benimkiler olunca susuyo nişanlıykende arkadaşım çağurıyodu sonra kocasını sevmediğini aptal olduğunu söyledi sadece ona mahsus sandım ama değilmiş

Bana akrabalarına hizmet et şenlendir ortalığı der geldiler mi hepsini yemeğe alırım arkadaşları gelse sorun yok sorun benimkilerde

Eve gittiğinizde konuşup sinirlenmeden güzelce anlatsanız belki işe yarar. İnsanlarbizim için gelecekler çok ayıp olur deseniz?

Bilmiyorum hep böyle ramazanda bile kimseyi çağıramıyorum gelseler de konuşmuyo kimseyle gitmekte istemez kimseye benim ne işim var der ama bana laf sokan fesat baanbedşne gelecek kalacak tabi der

Çok ilginc ya. Acaba assagilik kompleksi olabilir mi? Ya da yabancilarla konusamama gibi? Gelen kişiler tahsil bakimindan ya da iş bakimindan ya da guzellik bakimindan kendisinden ustunler mi?

Bitek bakıcımızla ramazanda gittik geldik oda cocuğumuza bakıyorlar ayıp olur diye ısrar etmiştim bıktım artık baktım

Çok ilginc ya. Acaba assagilik kompleksi olabilir mi? Ya da yabancilarla konusamama gibi? Gelen kişiler tahsil bakimindan ya da iş bakimindan ya da guzellik bakimindan kendisinden ustunler mi?
Hayır işte kendini ustun buluyor ne konuşucsç ben onları diyor normal bi adam kendide normal bi univ mezunu

Canım bir kerelik değilki bu hep boyle
Anladım hiç hoş bir durum değil o zaman gerçekten. Resmen sen hizmet ediyorsun tek taraflı. O zaman genel bi konuşma mı yapmalısın acaba. Bu durumdan rahatsızlığını dile getiren. Anlata anlata degistireceksin yani başka bi yolu var mı bilemiyorum.

arkadaşlarınızdan hoşlanmıyor oluşunun başka bir sebebi olabilirmi?

Çalışıyor ya bi pazarı var dınlenecekmiş her zaman olan bişey değil 2 saat idare et dedim yızume kapattı
Cumartesi çağırın siz de . Adamın dırdırı, suratı olmadan rahat rahat oturursunuz ne güzel.
Bu arada benim de tek pazarım olsa, emirvaki misafir istemem. Davet edilmeden önce bana sorulmalı. Çağırdım geliyorlar demek hoş değil.

Hayır işte kendini ustun buluyor ne konuşucsç ben onları diyor normal bi adam kendide normal bi univ mezunu

O zaman kibirli, kendini üstün görüyor ve konuşmak istemiyor. Üzgünüm ama degisebilecegini sanmıyorum, bundan sonra da ilk önce eşinize sorun, sonra birilerini davet edin yoksa simdiki gibi cok zor durumda kalirsiniz...

Herzaman olan birşey değil arkadaşım onu tanımak istiyor oyuzden pazar gelelim dedi zaten ben onun dinlenmesine çok önem verirln hiç yorgunum demem herşeye koşarım pazar o uyur ben bebeğime bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…