ne yapıcam bu adamla

Kpss için gidiyorum dersaneye

Olabilir eşimde kıskanç ama bu çocuk benden kuçuk biley demiyodu
bellı de olmaz canım ama yorgun olması kımseyı çekmek ıstememesı daha agır basıo kıskanclık da tuz bıner olmus

Olabilir eşimde kıskanç ama bu çocuk benden kuçuk biley demiyodu
Bence eşin haklı..sana kimse gelmesin demiyormuş ki beni bulaştırma gez diyormuş işte sana..Seni kısıtlamamış ki..Adam hem 2 işte çalışıyor, hem de bebeğe bakıyor diyorsun..Tabikide yoruluyordur,kafası kaldırmıyordur belki de..Bence arkadaş için eşinle kavga etme boşver ideal bir kocan var emin olablirsin..Neler okuyoruz burda eşler neler yapıyor birbirine çocuğu ağlayıp susmuyor diye karısını döven var yahu senin kocan oturmuş bebek bakıyor daha ne istiyorsun..Çağırmayı ver sende boşver..

Ben haksız bulmadım eşinizi.
Hani zaten bir tek pazar günü varsa feda edeceği kişi de yakını-sevdiği olur diye düşünüyorum.

Normalde cağırmam kimseyi pazar gunu dinlensin diye çocuk özellikle eşimle tanışmak istedi

Normalde cağırmam kimseyi pazar gunu dinlensin diye çocuk özellikle eşimle tanışmak istedi
İstesin canım boşver..Dediğim gibi hiç kavga etme kocanla boşu boşuna..Nekadardır tanıyosun ki çocugu boşver eşinle aranı açma başkaları için..Aksine git sarıl kusura bakma hayatım yorgunsun,haklısın düşünemedim kimse senden değerli değil benim için de ,huyuna git biraz..Belki hoşuna gider bu davranışın birdaha böyle birsey oldugunda gelmesinler demez belkide belli olmazz..O yorulmuşur şimdi bide sen üstüne gidince sinirlenmiştir..Bende bütün gün çalışıyorum,hatta bazen evde çalışıyorum gece çizim yapıyorum..Bazen eşimin arkadaşları gelmek istiyor aman aman hiç çekemem sakın diyorum..Haklı bosver gitme üstüne iş hayatı zor hele birde 2 iş yapmak çok daha zor ve yorucu...

Azarlayıp telefonu yuzume kapatması zoruma gitti elim ayağım soğudu çok uzuldum böyle davranmak içimden gelmiyor benim odum kopar onu uzucem diye o niye çekinmiyo

Azarlayıp telefonu yuzume kapatması zoruma gitti elim ayağım soğudu çok uzuldum böyle davranmak içimden gelmiyor benim odum kopar onu uzucem diye o niye çekinmiyo
Belki işinin yoğun olduğu biranda aradıysan o yüzden kapatmıştır..Sende haklısın bunu ona uygun bir dille söylersin o zaman..Arkadaşlarımı kabul etmemen neyse ama yüzüme kapatmana çok kırıldım dersin..

Kv hasta daha sonra davet ederim falan bunun gibi ni bahane bul ve eşini al karşına konuş ayrıca sana tavsiyem onun yaptıklarının aynısını ona yap

İnsanin nazi en cok sevdigine gecermis.esinizde size yapiyor nazini:)is hayati vs fazlasiyla yoruyor demek ki.tatli dille tekrar dile getirin isteginizi,herkesin bi esref saati vardir derler.bi bakmissiniz denk getirmissiniz:)

Canı sıkkınmış uğraşamazmış kimseyle işle ilgili sorunları varmış güler yüz gösterip misafir ağırlayamazmış sinirliyken aradım diye öyle davranmış bugünde çıktı amcasına gitti gitmedim anlasın karın nerde dediklerinde

Belki de sizin kendi cevresinden baska insanlarla gorusmenizi istemedigi icin yapiyordur.
Sakin oldugu bir zamanda ona bunu guzelce anlatin baktiniz anlamiyor, kendi yakinlari geldiginde ayni tepki ile muamele edin. Arkadaslarinizinda samimiyetine guveniyorsaniz onun bu tepkisini soyleyin.

Bir bahane bulup iptal et esıni bir şekilde ikna edebildiğin bir gün olursa o gün davet edersin artık

Soylersem evime gelmezler ki

Aynısını sende yap!
Kendi arkadaslarıylada goruşmuyor uğraşamam kimseyle diyo burda bikaç akrabası var ben okuyorum diye gelmezler bize memleketten gelenleri yemeğe alırız babaaannesi gelirse kalır okadar eskiden böyle değildi bekarken arkadaşları onda kalırdı hep sonradan böyle oldu dun bana kardeşini halanı çağır ağırlıyım tanımafığım kimseyle uğraşamam dedç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…