ne yapıcam bu adamla

Yapinda yoksa boyle canina okurlar iste.

Kac yasindasin ?
Cok mu genc evlendin de seni hep ezdi bu adam ?
23 yasımda evlendim ya anlayamıyorum işte beni okutuyor özel okulda çocukla ilgileniyor gezmeme gelen misafirime karışmıyor para harcarım karışmaz eğer parası varsa verir esirgemez gezdirir ne bileyim ev işine yap dersem yardım eder kavga etmeyiz ama ben alttan aldığımdan mı böyle bilmiyorum

Garip.
Gercekten de.
Senin ne kadar uzuldugunu gorse de mi deyismiyor ?

Evet iki işte çalışıyor birtek pazarı var akşamda bebeğe bakıyor ben dersaneye gidiyorum diye arkadaşlarıma müsait olmadığımı cuma gunu gelmelerini söyledim ayıp oldu

sıkıntılı bi zamanda sordun belki eşine.tekrar bi söyle olmadı arkadaşlarına bi bahane bulursun artık

Evet öyle alıltırdım

Ben zaten o yoruluyo diye kimseyi o evdeyken çağırmam bende gitmem bu ilk defa olan bi durum ve böyle yaptı

O zaman zamanla yavas yavas alistiricaksin.
Kendinin de ihtiyaclarin oldugunu hissettiriceksin.
Senin de sosyal cevren oldugunu anlamasi gerekiyor.
Sizin iliskinizde o maddi olarak hep veren olmus, o yuzden sahibi zannediyor herseyin.
Sen de kendin neler verdin, bunu inceden inceye soyliyeceksin.
Gec kalmissin kanimca ama belki deyistirirsin bir seyleri.
Ilk hedefin okulunu guzelce bitirip ayaklarinin uzerinde durman olmali.

Eşim değil ben okuyorum eşim çalışıyor

Evet iki işte çalışıyor birtek pazarı var akşamda bebeğe bakıyor ben dersaneye gidiyorum diye arkadaşlarıma müsait olmadığımı cuma gunu gelmelerini söyledim ayıp oldu
o zaman bısey dıyemem ınsan çok yoruluyor hem de iki işte çalışıyor zaten soylemıssınız arkadaslarınıza gelmeyın dıye bundan sonra cagırmak ıstedıgınız zaman once ona sorun ondan sonra cagırın derım sıze

Ona bişey demiyo gez diyo gelsinler sorun yok beni bulaştırma diyo sadece

Bu arkadaşım erkek eşimle tanışmak istemişti oyuzden gelecekti normalde arkadaşlarım haftaiçi gelir

Ona bişey demiyo gez diyo gelsinler sorun yok beni bulaştırma diyo sadece

Disarda bir kahve icmede bulusturabilirsin.
Hem de sadece 1 saatte kalkarsiniz.
Esin de fazla sIkilmaz.
Adam iki iste birden calisiyorsa belki de haklidir kendine gore.
Bir de bebegine bakiyormus bak sen dershaneye gidince?
Bu arada dershane ye niye gidiyorsun ? Universite okumuyormusun zaten ?

Olabilir ama sevgilisiyle gelecekti cocuk
olsun erkekler karısının baska bır erkekle arkadas olmasını da kıskanabılırler benım kocam cok sevdıgım bır arkadasımın adını bıle agzıma almaktan men etmıstı benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…