23 yasımda evlendim ya anlayamıyorum işte beni okutuyor özel okulda çocukla ilgileniyor gezmeme gelen misafirime karışmıyor para harcarım karışmaz eğer parası varsa verir esirgemez gezdirir ne bileyim ev işine yap dersem yardım eder kavga etmeyiz ama ben alttan aldığımdan mı böyle bilmiyorumYapinda yoksa boyle canina okurlar iste.
Kac yasindasin ?
Cok mu genc evlendin de seni hep ezdi bu adam ?
23 yasımda evlendim ya anlayamıyorum işte beni okutuyor özel okulda çocukla ilgileniyor gezmeme gelen misafirime karışmıyor para harcarım karışmaz eğer parası varsa verir esirgemez gezdirir ne bileyim ev işine yap dersem yardım eder kavga etmeyiz ama ben alttan aldığımdan mı böyle bilmiyorum
Evet iki işte çalışıyor birtek pazarı var akşamda bebeğe bakıyor ben dersaneye gidiyorum diye arkadaşlarıma müsait olmadığımı cuma gunu gelmelerini söyledim ayıp oldubence bu seferlık ıkna edın surat yapmasın bıdakı sefere dusunursunuz gelene once gel sonra yok gelme demek olmaz ayıp yhaaa kocanızla da oturun cıddı cıddı konusun kendı aranızda problemlerınız varsa çözum yoluna gıdın aynı sınıftayız dedıgınıze gore hala okuyorsunuz nasıl gecınıyosunuz kı artı bırde çalışıyor mu esınız bu acıdan bakarsak adam cok yoruluyor olabılır
Bende öyle yapıcam artıkBeliki misafir istemiyor..
( daha dogrusu senin tarafindan kimseyi istemiyor )..
Sende ona gore davran ve onhn sana davrandigi gibi davran..
Ağlamak istiyorum çok uzgunum kızlar ya ben iyiysem iyi bu adam bana sadece off off normalde bize kimse gelmez benim arkadaşlarım gelir eşim evde yokken onda sorun yok yalnız sınıf arkadaşım ve sevgilisi ikiside bizim sınıfta bana gelmek istiyolar gelin dedim eşime söyledim soyle gelmesinler onca derdin içinde uğraşamam ben dedi yuzume kapadı şok oldum neye uğradığımı şaşırdım ben onun akrabalarına yemekler yapar ağırlarım güler yüz gösteririm kaynanam laf sokar susarım ama artık bıktım yaa hiç mi değerim yok ne diycem ben arkadaşlarıma
Ben zaten o yoruluyo diye kimseyi o evdeyken çağırmam bende gitmem bu ilk defa olan bi durum ve böyle yaptıGarip.
Gercekten de.
Senin ne kadar uzuldugunu gorse de mi deyismiyor ?
Cuma gelin dedim arkadaslarıma
sıkıntılı bi zamanda sordun belki eşine.tekrar bi söyle olmadı arkadaşlarına bi bahane bulursun artık
Evet öyle alıltırdımBence sürekli alttan alırsan birgün tepene biner ki zaten binmiş...bana göre eşin egoist biri..hep bana hep bana..sana gelince kesinlikle olmaz...çok saçma..ama idare etmezsende burnundan getirecek çünki sen baştan beri bu konuda boyun eğmişsin..artık çok geç
Ben zaten o yoruluyo diye kimseyi o evdeyken çağırmam bende gitmem bu ilk defa olan bi durum ve böyle yaptı
Eşim değil ben okuyorum eşim çalışıyorbence bu seferlık ıkna edın surat yapmasın bıdakı sefere dusunursunuz gelene once gel sonra yok gelme demek olmaz ayıp yhaaa kocanızla da oturun cıddı cıddı konusun kendı aranızda problemlerınız varsa çözum yoluna gıdın aynı sınıftayız dedıgınıze gore hala okuyorsunuz nasıl gecınıyosunuz kı artı bırde çalışıyor mu esınız bu acıdan bakarsak adam cok yoruluyor olabılır
o zaman bısey dıyemem ınsan çok yoruluyor hem de iki işte çalışıyor zaten soylemıssınız arkadaslarınıza gelmeyın dıye bundan sonra cagırmak ıstedıgınız zaman once ona sorun ondan sonra cagırın derım sızeEvet iki işte çalışıyor birtek pazarı var akşamda bebeğe bakıyor ben dersaneye gidiyorum diye arkadaşlarıma müsait olmadığımı cuma gunu gelmelerini söyledim ayıp oldu
anladım dediğim gibi adam zorlanıyor demekkı alıştıra alıstıra çağırın bırılerınıEşim değil ben okuyorum eşim çalışıyor
Ona bişey demiyo gez diyo gelsinler sorun yok beni bulaştırma diyo sadeceO zaman zamanla yavas yavas alistiricaksin.
Kendinin de ihtiyaclarin oldugunu hissettiriceksin.
Senin de sosyal cevren oldugunu anlamasi gerekiyor.
Sizin iliskinizde o maddi olarak hep veren olmus, o yuzden sahibi zannediyor herseyin.
Sen de kendin neler verdin, bunu inceden inceye soyliyeceksin.
Gec kalmissin kanimca ama belki deyistirirsin bir seyleri.
Ilk hedefin okulunu guzelce bitirip ayaklarinin uzerinde durman olmali.
Bu arkadaşım erkek eşimle tanışmak istemişti oyuzden gelecekti normalde arkadaşlarım haftaiçi geliro zaman bısey dıyemem ınsan çok yoruluyor hem de iki işte çalışıyor zaten soylemıssınız arkadaslarınıza gelmeyın dıye bundan sonra cagırmak ıstedıgınız zaman once ona sorun ondan sonra cagırın derım sıze
Eşim haklı mı senceanladım dediğim gibi adam zorlanıyor demekkı alıştıra alıstıra çağırın bırılerını
yani ben kendı acımdan dusunuyorum da ıkı işte çalışsam bılmıom kı naapardım bısey dıyemıycem ama mısafır ıyıdır evın bereketını arttırırEşim haklı mı sence
kıskanmıs olabılır mı acaba?Bu arkadaşım erkek eşimle tanışmak istemişti oyuzden gelecekti normalde arkadaşlarım haftaiçi gelir
Ona bişey demiyo gez diyo gelsinler sorun yok beni bulaştırma diyo sadece
Olabilir ama sevgilisiyle gelecekti cocukkıskanmıs olabılır mı acaba?
olsun erkekler karısının baska bır erkekle arkadas olmasını da kıskanabılırler benım kocam cok sevdıgım bır arkadasımın adını bıle agzıma almaktan men etmıstı benıOlabilir ama sevgilisiyle gelecekti cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?