İnanki çok zor bi durum nasıl dayanıcam nasıl katlanıcam bilmiyorum Allah hepimize sabır versin kimseye yaşatmasın bu acılar. Görürsün neler edicem sana dedi.Hiçbişey yapmadım hiç..ben de cok kotuyum 2 gun once ayrildik... facebook'unun sifresini biliyorum, o bildigimi bilmiyor ama. baktim bi kizla arkadas olmus hemen. bu kadar kolay miydi beni unutmak...
Napıcam ben nasıl aklımdan çıkarıcam bilmiyorum.Hiç bi çıkış yolum yok şuan. Çok canım yanıyo.kimse vazgeçilmez değil inan ki... seven insan sevdiğinin öldüğü fikrini aklına bile getiremekten korkarken senin için öl diyebilen bir insan zaten seni sevmiyordur o yüzden de üzülmeye değmez...
İnanki çok zor bi durum nasıl dayanıcam nasıl katlanıcam bilmiyorum Allah hepimize sabır versin kimseye yaşatmasın bu acılar. Görürsün neler edicem sana dedi.Hiçbişey yapmadım hiç..
Anlatsam ağzınızla gülmeyi bırakırsınız ama inan anlatıcak durumda değilim.Sen böyle bi durumda olsan sana böyle dese ne yapardınniye boyle bi sey dedi ki.
Anlatsam ağzınızla gülmeyi bırakırsınız ama inan anlatıcak durumda değilim.Sen böyle bi durumda olsan sana böyle dese ne yapardın
Anlatıp tekrar yaşamak istemiyorum ama.onun ders notlarına bakıyorum internetten o net olmadıgı için bakamıyodu düşük aldıgı nota inanmadı şaka yapıyosun dedi hayır doğru söylüyorum dedim yemin et dedi doğru söylüyorum dedim ısrarla yemin et dedi doğru olduğuna dair.. sinirlendim bu kadar ısrarcı olduğu için kızdım etmiyorum falan dedim.Açtı ağzını yumdu gözünü etmediği laf kalmadı. haketmişmiyim yemin edermki bunun dışında hiçbişi yok..Konu sahibi arkadaşım olayı anlatsaydın belki daha çok yardımcı olabilirdik
Böyle çok yüzeysel olmuş
Şöylede bişey var anlatınca gülünecek kadar basit bir sebebten sana bu lafı söylediyse
Sana değer vermiyo demektir !
nedeni ne olursa olsun o lafları söylememeliydi... anca aldatma olayı filan olur o zaman söylenir.. ama böyle durduk yere hatta komik bir nedeni var demişsiniz hiç affedilir yanı yok... boşver gitsin ya erkek mi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?