Ne yapıcam şimdi ben ?

Seyma91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
104
0
46
İstanbul
Meraba arkadaşlar. yaklaşık 1 saat önce sebepsiz yere ayrıldık . O kadar kötü şeyler söylediki bana nasıl kaldırıcam onsuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum. Öl geber inşallah dedi hiç bi suçum yokken. yardım ve desteğinize çok ihtiyacım var çok çaresizim dediklerini nasıl kaldırıcam onu nasıl unutucam bilmiyorum.

ben de cok kotuyum 2 gun once ayrildik... facebook'unun sifresini biliyorum, o bildigimi bilmiyor ama. baktim bi kizla arkadas olmus hemen. bu kadar kolay miydi beni unutmak...

kimse vazgeçilmez değil inan ki... seven insan sevdiğinin öldüğü fikrini aklına bile getiremekten korkarken senin için öl diyebilen bir insan zaten seni sevmiyordur o yüzden de üzülmeye değmez...

ben de cok kotuyum 2 gun once ayrildik... facebook'unun sifresini biliyorum, o bildigimi bilmiyor ama. baktim bi kizla arkadas olmus hemen. bu kadar kolay miydi beni unutmak...
İnanki çok zor bi durum nasıl dayanıcam nasıl katlanıcam bilmiyorum Allah hepimize sabır versin kimseye yaşatmasın bu acılar. Görürsün neler edicem sana dedi.Hiçbişey yapmadım hiç..

kimse vazgeçilmez değil inan ki... seven insan sevdiğinin öldüğü fikrini aklına bile getiremekten korkarken senin için öl diyebilen bir insan zaten seni sevmiyordur o yüzden de üzülmeye değmez...
Napıcam ben nasıl aklımdan çıkarıcam bilmiyorum.Hiç bi çıkış yolum yok şuan. Çok canım yanıyo.

Benimde bir pislik sevgilim vardı eskiden. O da derdi böyle geber bilmem ne diye defalarca ayrıldık öyle sonra barıştık ama keşke barışmasaydık. Sana ne olursa olsun bunu diyebiliyorsa emin ol onun için yeterince değerli değilsindir. Ben çok geç anladım. Çok ağır atlattım onsuzluğu ama iyi ki ayrılmışız diyorum. Uzun zaman oldu ve ben başkasına aşığım şu an. Hatta ondan öncesine aşık olmuşum bile demiyorum...

Anlatsam ağzınızla gülmeyi bırakırsınız ama inan anlatıcak durumda değilim.Sen böyle bi durumda olsan sana böyle dese ne yapardın

hicbi sey yapmazdim. benim sevgilim (eski simdi gerci) hicbi sey demedi, bitsin dedi ilgisizce. boyle olmasi inan daha kotu. nefret de sevgiden dogar derler. benimki hic sevmedi beni

Konu sahibi arkadaşım olayı anlatsaydın belki daha çok yardımcı olabilirdik
Böyle çok yüzeysel olmuş
Şöylede bişey var anlatınca gülünecek kadar basit bir sebebten sana bu lafı söylediyse
Sana değer vermiyo demektir !

nedeni ne olursa olsun o lafları söylememeliydi... anca aldatma olayı filan olur o zaman söylenir.. ama böyle durduk yere hatta komik bir nedeni var demişsiniz hiç affedilir yanı yok... boşver gitsin ya erkek mi yok..

Anlatıp tekrar yaşamak istemiyorum ama.onun ders notlarına bakıyorum internetten o net olmadıgı için bakamıyodu düşük aldıgı nota inanmadı şaka yapıyosun dedi hayır doğru söylüyorum dedim yemin et dedi doğru söylüyorum dedim ısrarla yemin et dedi doğru olduğuna dair.. sinirlendim bu kadar ısrarcı olduğu için kızdım etmiyorum falan dedim.Açtı ağzını yumdu gözünü etmediği laf kalmadı. haketmişmiyim yemin edermki bunun dışında hiçbişi yok..

nedeni ne olursa olsun o lafları söylememeliydi... anca aldatma olayı filan olur o zaman söylenir.. ama böyle durduk yere hatta komik bir nedeni var demişsiniz hiç affedilir yanı yok... boşver gitsin ya erkek mi yok..

Şuan okadar kötüyümki onsuz nefes bile alamıyoken nasıl düşünürüm başkalarını.. nasıl unutucam nasıl atlatıcam bilmiyorum aramıyo da..

ÖLmeni istiyorum diye ben de söylemiştim ama değer vermediğimden değil, hatta ağlayarak söylemiştim...
'eğer benimle olmayacaksan ,
bir başkasının çocuklarına baba olacaksan ,
beni unutup aynı bana baktığın gibi başkasına da bakacaksan,
öl istiyorum ...Ben de arkandan geliyorum' diye...

ilginç bir sebep...Hatta sebep değil sanki bahane...

Son düzenleme:

yuh yanı nota ınanmıyor sana geber dıyor oyle mı bn senın yerınde olsam asılm sen geber derdım...
yaptıgı düpedüz TERBİYESİZLİK aramıyor dıye uzulmene gerek yok bnce kurtuldugun ıcın sevınmelısın ve gerı donmek ısterse barısma

eehh erkek arkadaşın çocukça davranmış, kapris yapası gelmiş.

bir ilişki de geber, senden nefret ediyorum gibi laflar söylenmez, iz bırakır. ama bana bu ayrılığınız geçiciymiş gibi geliyor nedense.

sevgilin öfkesi, siniri ya da tripcanlığı geçince özür dileyecekmiş gibi.

olmazsa da, şunu bil ki aşk acısı uzun ya da kısa elbet bir şekilde geçiyo. ben bir buçuk yıl aşk acısı çektim ama eskisi gibi acı çekmediğimi farkettiğimde üzerimden bir yük kalkmış gibi hafiflemiş hissetmiştim. özgür kalmış gibiydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…