Iste kabul etmezler onuda geçtim ben kendi icimde kabullenemiyorum hala bu adama ne desem de bundan dolayi rahatsız olduğumu ve bitmesi gerektiğini anlatmam lazım aksi halde ben yalandan ayrılıyor olucam bana akil verin bunu nasıl anlatmam lazımBu konu kapanır benden söylemesi.
Sizin iş olmaz. Onlardan ölünce ah vah askerler şehit olunca umrunda değil. Bu senin zoruna gider. Annen baban kabul edecek mi?
Dogru diyosunuz böyle demeliyim beni kötü ilan etmez inşallah anlayışla karşılar. Dun aksamdan beridir o hastanede ufack bi msj atmasi gerekirdi diye düşünüyorum merak etmemem için yad belkide sizin dediginiz gibi hakli olabilirsiniz bilmiyorumNe diye mesaj bekliyordunuz? ''Aşkım şuan arkadaşım ölüyoooor!'' diye mi? Allah korusun biz 3-4 arkadaş hastanede olup birisi ölürken diğeri mesajlaşacak alır o telefonu gırtlağına kadar sokarım. Neyin haberini bekliyorsunuz ki? Madem haz etmiyorsunuz bir senedir nerelerde kimlerle takıldığını hiç fark edemediniz mi? Valla onsuz yapamıyorum edemiyorum yok. Onunla doğmadın ya alt tarafı 1 senedir tanıyorsun. Ayrılmak için mükemmel bir bahanen var zaten. Düşüncelerimiz çatışıyor bunu sürdürmek istemiyorum hadi yallah. Bu kadar.
Dogru diyosunuz böyle demeliyim beni kötü ilan etmez inşallah anlayışla karşılar. Dun aksamdan beridir o hastanede ufack bi msj atmasi gerekirdi diye düşünüyorum merak etmemem için yad belkide sizin dediginiz gibi hakli olabilirsiniz bilmiyorum
Evet çok haklisinizKusura bakma ben bu konuda çok netim.Benımde 5 yıllık bir erkek arkadasım var kendisi ile tamamen zıt partilere oy veriyoruz ve aramızda kesinlikle siyasi tartısma yapmıyoruz.Ama evde gözü yaşlı anaları beklerken o zavallı cocuklarımızın canına kıyan canileri destekleyen biri ile birlikte olmana şuan şok olmuş durumdayım.Hatanın neresinden dönersen kardır.
Bunu öğrenmişsin ve sen bu ınsandan nasıl vıcdan beklıyorsun.Ayrılma ıcınde bır bahane bulmana ıhtıyacın yok.Bana bu sekılde davranan bırıyle bırlıkte olamam de kapat konuyu.İster ilk sevgilin olsun ister son her insan zamanla unutuluyor.Yeni asklara yelken acıyor.Hayatına yenı gıren bırını de gayet cok sevebılıyorsun.Öluyorum bitiyorum olayları bana gore gercekten hikaye.prmll
Ne dicem ozman peki bunu kesin söyleyecek banaBir laf var. Sevdiklerinizle siyaset yapmayın, arkadaşlığınız biter ama siyaset yine devam eder.
Bu durum 1-2 günlük bir şey değil bir ömür çekebileceğin bir şey. Düşünceleri çatışan insanlar hiç bir zaman mutlu olamaz bana kalırsa. Uygun bir dille söylemen gerek ama ''benim arkadaşım öldü sen ayrılma peşindesin'' laflarına hazırlıklı ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?