- 19 Aralık 2015
- 67
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi aynurcanonat
-
Benim mi o kadının mı verilmiş sadakası varmıs anlamadım ?kadinin verilmis sadakasi varmis. senin ptofyiline baktığını nasıl anladin
kadinin varmis. bu adamla nisanli degil miydi. evlenmeden kurtulmusBenim mi o kadının mı verilmiş sadakası varmıs anlamadım ?
kadinin varmis. bu adamla nisanli degil miydi. evlenmeden kurtulmus
Evet nişanlıydı. Bende baskaları gibi sizinde benı sucladığınızı düşündüm o yuzden sordumkadinin varmis. bu adamla nisanli degil miydi. evlenmeden kurtulmus
O kadında evlendi ama geçenlerde gördüm benim profilime baktgını dayanamadım yazdım kabul etti evet bakıyorum cocugunun fotosunu öerak edıyorum dedi ne pişkinlik ayrıldık kına yak dedim benhep mutlu olmanızı istedim dedi kocasına söyleyeceğimden korktu heralde o şimdi mutlu ama hala aklı bizim yıktığı evliliğimizde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo o kadında kocamda belalarını bulmadan rahatlayamıcaö kaç kere girip profillerine bakıyorum sigortamda yok profesyonel destek alayım napıcam ben
Hayir agir bir cevap degildi adam nisanliyken seninle gorusuyormus belli ki senin yuzunden ayrilmis, seninle evlenince de ona bakacak ne bekliyordun?Pardon ama darkmore çok ağır bi cevap olmadımı ben kimseyi ayırmadım nişanlıyken konusmadım ayrılıp o geldi nişanlı değildi ben onunl yeniden sevgili olunca. Ben sevgiliyken o kız benı bildiği halde ikinci kişi olmayı seçti. Kozın bana baktığını nasıl anladım. Kıza yazmaya kalktığımda facede sağ üst köşede bu kişi sizin profilinize ulasmak için tlefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görüntüsü alıp kadına yolladım oda zaten kabul etti
Hatalar bizler için , önemli olan ders çıkarıp aynını yapmamak zaten...Evet nişanlıydı. Bende baskaları gibi sizinde benı sucladığınızı düşündüm o yuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?