• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam şimdi ben ?

Pardon da ilk once onun evliligine tas koyan siz olmussubuz bu bir

Olan olmus biten bitmis cok sukur ayrilmissiniz ve aileniz arkanizda destekciniz. Psikolojik destek almanizi tavsiye ediyorum ve esiniz veya ailesi sizden cocugunuzu alamaz
Öyle bişey kesinlikle olmadı çünkü dediğim gibi onlar birlikteyken ben hiçbir şekilde muhatap olmadım evet çoğu insana göre çıkmaz durum gibi görünsede işin aslı şu ki onlar malesef birlikte oldukları için nişanlandırıldılar ama eski eşimin heralde sorumsuLuğunu gördükleri için kızımızı böylede kabul edıyoruz deyp nişanı atmışlar

Sayenizde kendimi daha da bir kötü hissettim nişanlıyken konusmadım onlar gibi yatıp kalkıp zorunlu hallere düşmedim çok şükür ama yine kötü olan ben oldum sadece düzelicem herseyi bırakıcam içmicem evlenince dediği için güvendim ilk aşkımdı evlendim cocuk yasta dediğiniz o yaslarda ne yazıkki daha ne vahim şeyler oluyor adamda hata yokmuşcasına oturup karsıdaki kadına ne yaptım ben diye ağlayayım mı ?

Pardon ama darkmore çok ağır bi cevap olmadımı ben kimseyi ayırmadım nişanlıyken konusmadım ayrılıp o geldi nişanlı değildi ben onunl yeniden sevgili olunca. Ben sevgiliyken o kız benı bildiği halde ikinci kişi olmayı seçti. Kozın bana baktığını nasıl anladım. Kıza yazmaya kalktığımda facede sağ üst köşede bu kişi sizin profilinize ulasmak için tlefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görüntüsü alıp kadına yolladım oda zaten kabul etti

Hic de agir olmamis ben de katiliyorum darkmore'a. Rezil kisiliksiz bir adami kapisip paylasamamissiniz. Ayrilmissiniz bitmis gitmis baskasiyla nisanlanmis. Nasil gururunuza yedirdiniz de aramalarina cevap verdiniz? Hic ayrilmalarina ben sebep olmadim demeyin. Nisanlisi artik sizi ariyormus cekil aradan diye.Bu pislikten ne umdunuz de böyle kapanin elinde kalmis. Allah o kizi korumus kurtarmis. Hemen kacip basmissiniz nikahi ama ardindan dayaga hakarete baslamis. Adamda icki, dayak, ihanet ücü bir arada. Bir de üstüne günahsiz bir cocuk dünyaya gelmis. Hala elin kizina beddua ediyorsunuz. Siz ayrilmissiniz o da gitmis bu kizla nisanlanmis, elinizden mi almis oluyor? Hirs yapmissiniz bu adam benim olacak diye kacip bir de üstüne hemen hamile kalmissimiz ama elinizde patlamis.

Maddi durumumuz kötüyse kendi kendinizi telkin edeceksiniz. Ben artik anneyim cocugum var basimin caresine bakmaliyim, elin kadiniyla muhatap olmamaliyim cocuguma güven ve gelecek saglamaliyim diyeceksiniz.

Kendin yapmışsın
Evet kabul ettim ama ben zaten burda buna çözüm olarak geri kalan hayatıma nasıl yön verebilirim diye sormak için yazdım beni pohpohlayın yada yerin demedim ben sadece hala olan biteni yedi aydır atamıyorum üstümden hep o kadınla adamı düşünüyorum bundan nasıl vazgecebilirim diyerek yardım istedim!

Sayenizde kendimi daha da bir kötü hissettim nişanlıyken konusmadım onlar gibi yatıp kalkıp zorunlu hallere düşmedim çok şükür ama yine kötü olan ben oldum sadece düzelicem herseyi bırakıcam içmicem evlenince dediği için güvendim ilk aşkımdı evlendim cocuk yasta dediğiniz o yaslarda ne yazıkki daha ne vahim şeyler oluyor adamda hata yokmuşcasına oturup karsıdaki kadına ne yaptım ben diye ağlayayım mı ?
Yahu guzel kardesim kendin yapmissin adam nisanliyken seni ariyormus sen de konusuyormussun demek ki, kadin sizi aramis nisanlimin pesini birak demis bunu ben mi uydurdum ilk mesajinda yazmissin neden kabul etmiyorsun hatan daha birada basliyor

Evet kabul ettim ama ben zaten burda buna çözüm olarak geri kalan hayatıma nasıl yön verebilirim diye sormak için yazdım beni pohpohlayın yada yerin demedim ben sadece hala olan biteni yedi aydır atamıyorum üstümden hep o kadınla adamı düşünüyorum bundan nasıl vazgecebilirim diyerek yardım istedim!
Çocuğu annene bırak. Okulunu bitir. Sonra işe gir

Vala güzelim konunun başında hala o adamla mi diye düşünürken şükür ki ayriliyormusun şükür ki mesleğin varmış stajını da bitirince. 7 sinde neyse 70 sinde de odur dahada geç olmadan ayriliyorsun işte ilk donemler üzülür aglarsin mutsuz olursun belki boşlukta olursun ama zamanla iyilesirsin. Ailen çocuğa bakar sen calisirsin nafakani da al çocuğun mis gibi duzeninizi kurun cocugunla. Elbet hayatına da adam akıllı biri çıkar inşallah gencsin daha. Çocuğu da senden alamazlar merak etme şiddet ortamı aldatilma var ortada çünkü. Delillerin varsada daha kolay. Allah yardımcın olsun

Hic de agir olmamis ben de katiliyorum darkmore'a. Rezil kisiliksiz bir adami kapisip paylasamamissiniz. Ayrilmissiniz bitmis gitmis baskasiyla nisanlanmis. Nasil gururunuza yedirdiniz de aramalarina cevap verdiniz? Hic ayrilmalarina ben sebep olmadim demeyin. Nisanlisi artik sizi ariyormus cekil aradan diye.Bu pislikten ne umdunuz de böyle kapanin elinde kalmis. Allah o kizi korumus kurtarmis. Hemen kacip basmissiniz nikahi ama ardindan dayaga hakarete baslamis. Adamda icki, dayak, ihanet ücü bir arada. Bir de üstüne günahsiz bir cocuk dünyaya gelmis. Hala elin kizina beddua ediyorsunuz. Siz ayrilmissiniz o da gitmis bu kizla nisanlanmis, elinizden mi almis oluyor? Hirs yapmissiniz bu adam benim olacak diye kacip bir de üstüne hemen hamile kalmissimiz ama elinizde patlamis.

Maddi durumumuz kötüyse kendi kendinizi telkin edeceksiniz. Ben artik anneyim cocugum var basimin caresine bakmaliyim, elin kadiniyla muhatap olmamaliyim cocuguma güven ve gelecek saglamaliyim diyeceksiniz.
Kaçıp üzerine hamile kalmadım iyi okuyun diyorum ıkı yıllık evliydim sonra hamile kaldım evet adam bes ğara etmez bunda hem fikirim onlar birlikteyken ben aramadım o aradıgındada konusmadım diyprum sizin dediğiniz durumu ben içimde çok muhakeme ettim ama zorla ni
'Kaçarak evlendim"den sonrasini okumadim.
Neden hayatinizla kumar oynuyosunuz.
Adamin bekarken yemedğini halt kalmamiş elle tutulur bi yani yok ama evlenmissin bi de cocuk yapmissin yazik degil mi o cocuga.
Okulun ne durumda kaldi bitirdin mi bilmiyorum ama gir bi ise calis cocugunla mutlu mesut yasa.
O oyle bi adama maruz kalmasin bari.
evet haklısınız bende bunu evlendikten sonra anladım ne yazıkki herkes gibi mutlu olmayı beklerken kötü şeyler yasadım okulumu bitirdim stajım kaldı onuda bu dönem bitiricem kısmetse

23-7= 16 bu rakam bana her şeyi anlatıyor, kaçtığında seni kolundan tutup evire çevire saçını başını yolmayan ailen ilk hatayı yapanlar.
Çocuk yaparak daha büyük bir hata yapmışsın, adam nişanlıydı vs... bunlar safsata , 16 yaşında bir çocuktan o kadar ince düşünceler beklemiyorum açıkçası, bundan sonra yoluna bakacaksın, çalışıp çabalayıp evladını düşüneceksin, koca peşi koşmayacaksın hepsi bu. Allah yardımcın olsun

Hayir agir bir cevap degildi adam nisanliyken seninle gorusuyormus belli ki senin yuzunden ayrilmis, seninle evlenince de ona bakacak ne bekliyordun?
Arada aileler nişan olmayınca senın benim sayılmıyor dimi biz sevgiliyken onunla sevgili olmaya baslamIs nasıl kabul ettin dıyebilirsiniz ama benım oldugumu bile bile kabul eden bi kızla onlar ilişkilerine devam ederken o adamla mıhatap olmadıysam kötü biri değilim ayrıldılar sonra bir araya geldik nişanlanmalarının nedenide ortada kendı hayatımı öahvetme konusunda haklısınız onu benden aldı gıbı saçma bi hırsa kapılıp o yuzden geri dönüp evlendiğimide söyleyebilirsiniz ama nişan madem aitlik katıyor bi evliyken onun aramış olması çokmu edepli bir davranıs ?

35 yaşındayım karar alacağım zaman doğru mu yanlış mı yapıyorum diye sorguluyorum.
20 yaşında neyinize güvenip böyle bir adam kaçıyorsunuz?
Bile bile lades olmuş ve hatta ladesin en kemiklisinden.
Geçmiş olsun hem kendinize hem o bebeğe yazık etmişsiniz.

Vala güzelim konunun başında hala o adamla mi diye düşünürken şükür ki ayriliyormusun şükür ki mesleğin varmış stajını da bitirince. 7 sinde neyse 70 sinde de odur dahada geç olmadan ayriliyorsun işte ilk donemler üzülür aglarsin mutsuz olursun belki boşlukta olursun ama zamanla iyilesirsin. Ailen çocuğa bakar sen calisirsin nafakani da al çocuğun mis gibi duzeninizi kurun cocugunla. Elbet hayatına da adam akıllı biri çıkar inşallah gencsin daha. Çocuğu da senden alamazlar merak etme şiddet ortamı aldatilma var ortada çünkü. Delillerin varsada daha kolay. Allah yardımcın olsun
Evet var darp raporumda var calışmıyorda zaten elimden tüm altınlarımı aldılar tazminat davasıda açtın

23-7= 16 bu rakam bana her şeyi anlatıyor, kaçtığında seni kolundan tutup evire çevire saçını başını yolmayan ailen ilk hatayı yapanlar.
Çocuk yaparak daha büyük bir hata yapmışsın, adam nişanlıydı vs... bunlar safsata , 16 yaşında bir çocuktan o kadar ince düşünceler beklemiyorum açıkçası, bundan sonra yoluna bakacaksın, çalışıp çabalayıp evladını düşüneceksin, koca peşi koşmayacaksın hepsi bu. Allah yardımcın olsun
Ben 20 yasında evlendim çocugum daha 10 aylık 16 yasındayken kaçmadım

Arada aileler nişan olmayınca senın benim sayılmıyor dimi biz sevgiliyken onunla sevgili olmaya baslamIs nasıl kabul ettin dıyebilirsiniz ama benım oldugumu bile bile kabul eden bi kızla onlar ilişkilerine devam ederken o adamla mıhatap olmadıysam kötü biri değilim ayrıldılar sonra bir araya geldik nişanlanmalarının nedenide ortada kendı hayatımı öahvetme konusunda haklısınız onu benden aldı gıbı saçma bi hırsa kapılıp o yuzden geri dönüp evlendiğimide söyleyebilirsiniz ama nişan madem aitlik katıyor bi evliyken onun aramış olması çokmu edepli bir davranıs ?
Adam seninle gezerken ona gittiyse de bunu da sen kabul ettiysen yine sen suclusun
Ne kiymetli adammis
Ayrica nisanlanma nedenleri onlari baglar seni degil
Evlilik oncesi iliskiye girmis olabilirler, senin durumundan iyi kadinin hali, sen bu adama kacmissin nimahi basip bir de cocuk yapmissin cok hayirli kocan varmis gibi

35 yaşındayım karar alacağım zaman doğru mu yanlış mı yapıyorum diye sorguluyorum.
20 yaşında neyinize güvenip böyle bir adam kaçıyorsunuz?
Bile bile lades olmuş ve hatta ladesin en kemiklisinden.
Geçmiş olsun hem kendinize hem o bebeğe yazık etmişsiniz.
Neden böyle düşünüyprsunuz evet yirmi cok büyük bir yas değil ama bırda herkes masallah hiç sevmemiş mantık evliliği yapmış v e hiç hata yapmamış gibi konusuyor !

Back
X