• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Dayanamıyorum artık gücüm tükendi aileme de kızgımım hayatım boyunca ksııtladırlar beni hep akraba evliliğini kafama koydular küçüklükten böyle eğittiler. Evlendim akraba diye boşanma olmaz dediler niye günah mı. Eşim geldi bugün sanki ayrı ev konusunu açan benmişim gibi git içerde otursana dito ben de sinirlendim oturmicam dedim. Bana artsilik yapma dedi bağırdı. Söyleyin bana çok mu zor boşanmak çok mu kötü çok mu günah. Ben işimi yapıp evimi temizleyip odamda oturuyorum bu bile kusur gibi en başta konuşulduğu gibi kalmadı hiç bişi kalmadı. Moralim sıfır hepsi nefret ediyo benden eşim de beş yaşındaki çocuk gibi dolduruşa geliyo

Dayanamıyorum artık gücüm tükendi aileme de kızgımım hayatım boyunca ksııtladırlar beni hep akraba evliliğini kafama koydular küçüklükten böyle eğittiler. Evlendim akraba diye boşanma olmaz dediler niye günah mı. Eşim geldi bugün sanki ayrı ev konusunu açan benmişim gibi git içerde otursana dito ben de sinirlendim oturmicam dedim. Bana artsilik yapma dedi bağırdı. Söyleyin bana çok mu zor boşanmak çok mu kötü çok mu günah. Ben işimi yapıp evimi temizleyip odamda oturuyorum bu bile kusur gibi en başta konuşulduğu gibi kalmadı hiç bişi kalmadı. Moralim sıfır hepsi nefret ediyo benden eşim de beş yaşındaki çocuk gibi dolduruşa geliyo
5 yaşındaki çocuk gibi adamı kendine bağlayamadınmı...

Öncelikle boşanırsan ailenin seni kabul edeceğini düşünmüyorum. Zorla evlendirmişler zaten.

Bunu bilerek kendi ayaklarınızın üstünde durabileceğinizden eminseniz boşanın.

2018 yılındayız. Hala zorla, istemeyerek evlendirmek nedir ya? Sizin boşanmanız günah da zorla evlendirmek günah değil mi?

5 yaşındaki çocuk gibi adamı kendine bağlayamadınmı...
Ablacım sen hayırdır? Bugün ikidir acayip acayip yorumlarına denk geliyorum!
Azıcık ufkunuzu açın bence! Kadın büyücü mü ki adamı kendine bağlasın?
Tey Allahım!

Dururum ailem boşanma ayıp dese de arkamda dururlar ama ben eşimi seviyorum onsuz yapabilir miyim bilmiyorhm. Ama çlışırım bi işe girerim yaparım bunu
İyi de madem seviyorsunuz ve boşanmak gibi bir niyetiniz yok neden boşanmak günah mı ayıp mı diye soruyorsunuz?

Öncelikle boşanırsan ailenin seni kabul edeceğini düşünmüyorum. Zorla evlendirmişler zaten.

Bunu bilerek kendi ayaklarınızın üstünde durabileceğinizden eminseniz boşanın.

2018 yılındayız. Hala zorla, istemeyerek evlendirmek nedir ya?
Zorla ddğil hatta babam karşı bile çıktı ama ben istedim sevdim çünkü. Ailem sonuna kadar da arkamda durur kesinlikle bu konuda hiç şüphem yok ama küçüklükten beri öyle eğittiler beni çok ksıtladıladırlar. Evlenirken istemediler bem çok istedim sarhoş gibiydim resmen. Ya da aptal

Bağlamak mı nasıl bağlıcam abla beş yaşındaki çocuk hangi yöne savrulsa gider ben mi aptalım bilmiyorum ki
tatlı dilli olucan, ailesini kötülemiycen, konuşurken suçlamıycan, birşey isterken iyi zamanını koluuycan, e birazda işveli cilveli olucan...

E mutlu değilseniz boşanın o zaman. Sizi o evde tutan ne anlamadım. Eşinin ailesiyle aynı evde olduğunuz için mi sıkıntınız var? Eşinle bu konu haricinden aran iyi yani?

E mutlu değilseniz boşanın o zaman. Sizi o evde tutan ne anlamadım. Eşinin ailesiyle aynı evde olduğunuz için mi sıkıntınız var? Eşinle bu konu haricinden aran iyi yani?
Evet her evlilikte olan ufak tefek sıkıntılarımız var ama bunlar ayrı ev olumca da olucak şeyler

Zorla ddğil hatta babam karşı bile çıktı ama ben istedim sevdim çünkü. Ailem sonuna kadar da arkamda durur kesinlikle bu konuda hiç şüphem yok ama küçüklükten beri öyle eğittiler beni çok ksıtladıladırlar. Evlenirken istemediler bem çok istedim sarhoş gibiydim resmen. Ya da aptal
Ya bence siz bi konunuzu düzenleyin. Yorumlarda yazdıklarınızla hiçbir alakası yok!

Back
X