- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
tatlı dilli olucan, ailesini kötülemiycen, konuşurken suçlamıycan, birşey isterken iyi zamanını koluuycan, e birazda işveli cilveli olucan...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı dilli olucan, ailesini kötülemiycen, konuşurken suçlamıycan, birşey isterken iyi zamanını koluuycan, e birazda işveli cilveli olucan...
Keşke biraz da siz yorum yapmadan önce bi düşünsenizbenim yorumlarım düşündürücüdür:)
Az önce ağlıyodum ve o an her şeyi bırakıp gitöek geldi içimden sonra da konu açtımYa bence siz bi konunuzu düzenleyin. Yorumlarda yazdıklarınızla hiçbir alakası yok!
Uf feci bi düşündürücü yorum, du azcık bi düşüncem(!)tatlı dilli olucan, ailesini kötülemiycen, konuşurken suçlamıycan, birşey isterken iyi zamanını koluuycan, e birazda işveli cilveli olucan...
:)Uf feci bi düşündürücü yorum, du azcık bi düşüncem(!)
Düzenleyin bence.Az önce ağlıyodum ve o an her şeyi bırakıp gitöek geldi içimden sonra da konu açtım
Uf feci bi düşündürücü yorum, du azcık bi düşüncem(!)
İyi de madem seviyorsunuz ve boşanmak gibi bir niyetiniz yok neden boşanmak günah mı ayıp mı diye soruyorsunuz?
Iyi de siz neden ağırlığınızı koymuyorsunuz ? Eşinize demediniz mi "Alt kata taşınacaktık , böyle konuşmuştuk. Neden sözünü tutmuyorsun. "diye..Değiştirmişler kayınbabam sinsi konuşmuş onla kesin
Iyi de siz neden ağırlığınızı koymuyorsunuz ? Eşinize demediniz mi "Alt kata taşınacaktık , böyle konuşmuştuk. Neden sözünü tutmuyorsun. "diye..
Dinlemiyo ne yapsam ne etsem laf anlamıyo annemle babamı yok sayamam diyo hu laflar da beni ağutuyo ondan evet seviyorum ama bazen sevmek yetmiyoIyi de siz neden ağırlığınızı koymuyorsunuz ? Eşinize demediniz mi "Alt kata taşınacaktık , böyle konuşmuştuk. Neden sözünü tutmuyorsun. "diye..
Malesef öyle. Alt kata kv si taşımalarına izin vermiyormuş. Birlikte oturmak için ömür boyu " sözü verilmiş en baştan. Ordan aklıma kazınmış üye :)Alt kata taşınmak icin bu kadar çekiyorsa, başka yer dese neler cekee bakalım
O zaman sana annen ve babanla mutluluklar deyip vurup kapıyı çıkacaksın. Yapamıyorsan da susup oturacaksın. Görmemezlikten geleceksin. Başka yolu yok gibi.Dinlemiyo ne yapsam ne etsem laf anlamıyo annemle babamı yok sayamam diyo hu laflar da beni ağutuyo ondan evet seviyorum ama bazen sevmek yetmiyo
q benim ailem yönünden yakarışım beni büyütme şekilleri. Hep kısotladılar evlenirken de seçimim onların istediği ve en önemlisi benim iatediğim gibi oldu. Ama bazen düşinüyorum ailem böyle olmasaydı beni böyle yetiştirmselerdi belki bambaşka bir hayatım olucaktı. Eşimi evet seviyorum ama sevgi de gerçekten bir yere kadar bir yerden sonra bunaldım. Ayrışırsam üzülürüm ama unutamaz mıyım unuturum daKonunun dötü başı belli değil. İlk konuda zorla evlendirilmiş ve boşanmaya aile izin vermiyo gibi anlatmışsın. Yorumda ailem evlenmemi istemedi beni destekler sevdiğim için ayrılmıyorum demişsin. Sevdiğin için ayrılmıyosan boşanmak günah mı ayıp mı diye soruyosun. Beynim yandı.
Sorunlarınız çözülecek gibi değilse mutsuzsanız ayrılın. Niye ayıp olsun niye günah olsun.
Ablacım senin aklın başındamı bune tutarsızlık. Ailem akraba evliliğini kafama kazıdı evlendim diyorsun boşanmak zormu diyorsun. Şimdide severek evlendim onsuz yapamam diyorsun. Valla. Kusura bakmada bu kadar ne dediğini bilmeyerek konuşursan daha çok iplenmezsin sen.Dururum ailem boşanma ayıp dese de arkamda dururlar ama ben eşimi seviyorum onsuz yapabilir miyim bilmiyorhm. Ama çlışırım bi işe girerim yaparım bunu
Eşiniz sizi seviyor mu?q benim ailem yönünden yakarışım beni büyütme şekilleri. Hep kısotladılar evlenirken de seçimim onların istediği ve en önemlisi benim iatediğim gibi oldu. Ama bazen düşinüyorum ailem böyle olmasaydı beni böyle yetiştirmselerdi belki bambaşka bir hayatım olucaktı. Eşimi evet seviyorum ama sevgi de gerçekten bir yere kadar bir yerden sonra bunaldım. Ayrışırsam üzülürüm ama unutamaz mıyım unuturum da