- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ben size en orta yolu tavsiyeyi veriyorum.Eger isterseniz orada herkese güzel bir ayar verip, arkanızı dönüp çıkabilirsiniz.Ya da yemeginize laf ediyorsa tabağı kafasından aşağı da bosaltabilirsiniz.Secim sizinNiye gülüp geçicem ki bunları bana niye yapacaklar
Cevap versene arkadaşım neden susuyorsun onlara karşı? Edepsizlik yaptıkları düpedüz.Benim de zoruma gitti bilerek yapıyorlar sırf canımı yakmak için. Ama tahammülüm kalmadı benim
Bilerek laf sokuyorlar sırf canımı yakmak için. Çok hassaslaştım çok alınganlaştım bu süreçte.. Eşim yanımda değil bana uzak buna da içerliyorumBen size en orta yolu tavsiyeyi veriyorum.Eger isterseniz orada herkese güzel bir ayar verip, arkanızı dönüp çıkabilirsiniz.Ya da yemeginize laf ediyorsa tabağı kafasından aşağı da bosaltabilirsiniz.Secim sizin
Sert bakış attım ondan sonra kadın benimle konuşmaya çalışıyor ben anlamıyorumCevap versene arkadaşım neden susuyorsun onlara karşı? Edepsizlik yaptıkları düpedüz.
Bakışla olmaz. Hatta kadınla değil meselen kocanla. Susturman gereken kocan. Ayıp değil mi şimdi bu söylediğin demeliydin.Sert bakış attım ondan sonra kadın benimle konuşmaya çalışıyor ben anlamıyorum
Önceki konularıma baksanız olmaz mıKac yillik evlisin bosanma laflari ne sebeple geciyor
Farkındayım.. Ama hangi konuda eğiteceğim bende bilemedimBakışla olmaz. Hatta kadınla değil meselen kocanla. Susturman gereken kocan. Ayıp değil mi şimdi bu söylediğin demeliydin.
Ben bu yaşımda (35)şunu anladım.İnsalara zayıf noktani gösterirsen oradan vuruyorlar.Bazen insalara onların dilinden cevap vermek gerekir.Esiniz uzaksa sizde ona uzak mesafeli durun,küslük değil mesafe.Birinin gözünün içine ne kadar bakarsan o kadar kendini birşey zannediyor.Ayna gibi olun.Size nasıl bakıyorlarsa sizde o şekilde yansıtın kendinizi.Seviyorsa dank eder çabalar.Bilerek laf sokuyorlar sırf canımı yakmak için. Çok hassaslaştım çok alınganlaştım bu süreçte.. Eşim yanımda değil bana uzak buna da içerliyorum
Evliliğini bitirme gibi bir düşüncen yoksa maalesef her konuda eğiteceksin.Farkındayım.. Ama hangi konuda eğiteceğim bende bilemedim
Aynen öyle.. Eskiden çabalardım yakın olmak için. Ama artık umursamıyorum. Bir çabam kalmadıBen bu yaşımda (35)şunu anladım.İnsalara zayıf noktani gösterirsen oradan vuruyorlar.Bazen insalara onların dilinden cevap vermek gerekir.Esiniz uzaksa sizde ona uzak mesafeli durun,küslük değil mesafe.Birinin gözünün içine ne kadar bakarsan o kadar kendini birşey zannediyor.Ayna gibi olun.Size nasıl bakıyorlarsa sizde o şekilde yansıtın kendinizi.Seviyorsa dank eder çabalar.
Öyle bir düşüncem var..Evliliğini bitirme gibi bir düşüncen yoksa maalesef her konuda eğiteceksin.
Eski konularıniza da biraz baktım.Baya sıkıntılı süreçler yasamissiniz.Acaba bir süre ayrı mı kalsanız?Aynen öyle.. Eskiden çabalardım yakın olmak için. Ama artık umursamıyorum. Bir çabam kalmadı
Evet sıkıntı şu artık eşimede kendimi uzak hissediyorum soğudum sankiEski konularıniza da biraz baktım.Baya sıkıntılı süreçler yasamissiniz.Acaba bir süre ayrı mı kalsanız?
Yapamam belki ama artık zerre kadar da umrunda değilEşin senin yanında durmak yerine , seni alay konusu ettigi icin bu durumda hicbirsey yapamazsın
Eşim bunu anlamaz ki bunu anlatsam da umursamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?