Ne yapıcam..

Ben size en orta yolu tavsiyeyi veriyorum.Eger isterseniz orada herkese güzel bir ayar verip, arkanızı dönüp çıkabilirsiniz.Ya da yemeginize laf ediyorsa tabağı kafasından aşağı da bosaltabilirsiniz.Secim sizin
Bilerek laf sokuyorlar sırf canımı yakmak için. Çok hassaslaştım çok alınganlaştım bu süreçte.. Eşim yanımda değil bana uzak buna da içerliyorum

Bilerek laf sokuyorlar sırf canımı yakmak için. Çok hassaslaştım çok alınganlaştım bu süreçte.. Eşim yanımda değil bana uzak buna da içerliyorum
Ben bu yaşımda (35)şunu anladım.İnsalara zayıf noktani gösterirsen oradan vuruyorlar.Bazen insalara onların dilinden cevap vermek gerekir.Esiniz uzaksa sizde ona uzak mesafeli durun,küslük değil mesafe.Birinin gözünün içine ne kadar bakarsan o kadar kendini birşey zannediyor.Ayna gibi olun.Size nasıl bakıyorlarsa sizde o şekilde yansıtın kendinizi.Seviyorsa dank eder çabalar.

Iyi de evde yemek yapmak sadece sizin göreviniz degil ki ? Eşiniz de yapsın ne var yani?
Bir daha size böyle bir harekette bulunup gülerlerse komik olan ne diye sorun. Onlar moraracaklardir.

İyi yemek yapmak zorunda mısınız? Siz de çalışıyormuşsunuz. Eşiniz öğrensin, o yapsın madem.
Aranızdaki iş bölümüne göre yemek sizdeyse bilemem. Bu durumda ya herkes yapabileceği işi alır ya da böyle ortamlarda eğlence haline getirmez konuyu.

Aynen öyle.. Eskiden çabalardım yakın olmak için. Ama artık umursamıyorum. Bir çabam kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…