- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet aynrn öyle.. Eşim dedi köyde güzel oluyor yemek fln yedik.. Kaynana ds kahkaha atıyorYemek yapamıyorsunuz bununla ilgili dalga mı geçtiler konu çok anlaşılmıyor..
Muhattap olmamak imkansız..Her alandalar. Herşeye karışıyorlar. Bıktım iyice hepsindenesinle oturup konusmalisin tek care o gibi ailesi ile de fazla muhatapp olmaya gerek yok zorunlu konusmalar sadece sakinligini koru hic sinir olma .
Esin seni desteklemesi lazim ....
Yemek yapmak çok mu zor anlamadım ki .En son konumu biliyorsunuz eşim ve para durumlarını.. Memlekete geldik bi kac günlüğüne. Aramızdaki problemleri biliyorlardı. Mesela yemek yapamadığımı falan.. Eşimle otururken eşim diyor ki öğlen yemek fln yedik sulu yemek güzel oluyor demi.. Bunu ne hakla dedi bilmiyorum ama kaynanam öyle bir kahkaha attı ki.. Nefret ettim bunlardan. Diğer gelinlerin sürekli dedikodusunu yapıyorlar aynısı benim içinde gecerli biliyorum.. Ne yapayım bu aileden nefret ettim.. Sürekli herkes biraarada kiminle evliyim oda belli değil. Eşim desen benden Bi haber.. Artık yanıma gelsin dahi istemiyorum.. Ne yapmalıyım
Akıllarınca eglenmisler.Esinizle başbaşa kalınca bu duruma çok üzüldüğünüzü,bir daha yapmamasını rica edin.Evet aynrn öyle.. Eşim dedi köyde güzel oluyor yemek fln yedik.. Kaynana ds kahkaha atıyor
Öğrenirim sıkıntı yok ama bilerek bunu yapıyorlar canım acıyor. Bi kaç günlüğüne tatile geldim ve hepsinin havası ayrıYemek yapamıyorsanız , yemek yapmayı öğrenseniz ? Problemler sadece üzülerek hallolmuyor.
Eşim bunu anlamaz ki bunu anlatsam da umursamaz..Akıllarınca eglenmisler.Esinizle başbaşa kalınca bu duruma çok üzüldüğünüzü,bir daha yapmamasını rica edin.
Durum yapamamak değil aslında. Çalışıyordum çok yapamıyordum bunu eşim herkese aktardığı için bununla dalga geçiyorlarNiye yemek yapamıyorsun ki?
Sizde söylenenleri umursamamaya çalışin.Siz önemsedikce yapacaklar.Bakin bu gerçekten işe yarıyor.Hic sallamayın hatta sizde gülün dalga geçin.Bir süre sonra bırakırEşim bunu anlamaz ki bunu anlatsam da umursamaz..
Boşanma lafları fln geciyor bu aralar aramız bozuk beni açıklarımla vurmaya çalışıyorlar o zoruma gidenYemek yapamamak bana göre problem değil de siz üzüldüğünüz için söyledim. Sizin yemek yapamıyor oluşunuza gülen insanlar asıl problemli olan. Siz de gülün geçin. Eksik görülen yanlarınızla önce siz barışın. Onlar gülerken savurun saçınızı mekan değiştirin.
Niye gülüp geçicem ki bunları bana niye yapacaklarSizde söylenenleri umursamamaya çalışin.Siz önemsedikce yapacaklar.Bakin bu gerçekten işe yarıyor.Hic sallamayın hatta sizde gülün dalga geçin.Bir süre sonra bırakır
Hadsiz. Çok canı çekiyorsa sulu yemeği, öğrenip kendi yapsın. Evlilikte böyle aksamalar olur ama bunu herkese anlatan adam omurgasizdir. Düşman başına. Ben olsam herkesin içinde çok seviyorsan sen hep burada kalabilirsin derdim.Durum yapamamak değil aslında. Çalışıyordum çok yapamıyordum bunu eşim herkese aktardığı için bununla dalga geçiyorlar
Benim de zoruma gitti bilerek yapıyorlar sırf canımı yakmak için. Ama tahammülüm kalmadı benimHadsiz. Çok canı çekiyorsa sulu yemeği, öğrenip kendi yapsın. Evlilikte böyle aksamalar olur ama bunu herkese anlatan adam omurgasizdir. Düşman başına. Ben olsam herkesin içinde çok seviyorsan sen hep burada kalabilirsin derdim.
Eşiniz ailesinin yanında ufak bir çocuk gibi şımaran tiplerden mi ?Boşanma lafları fln geciyor bu aralar aramız bozuk beni açıklarımla vurmaya çalışıyorlar o zoruma giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?