birbirimizi çok seviyoruz.. o düğün salonu sevmediği için nişanı evde yapmaya karar verdik normalde bizim adetlerde öyle birşey yoktur. ama ben aileme kabul etttirdim evimiz küçük ve oturduğumuz yerde berbat biyer akrabalarımız çok onların durumları bizden çok iyi.. zaten evden çıkmak istiyorduk onlarında burnu diktir biraz.. bana ilk baslarda evimiz istediğimiz yerde olacak falan dedi sonra kendi oturdukları ev için tadilat yapar otururuz diyor, yada, annemlerin burada ev alırız diyo ben çok çekingen biriyim öyle kayınvalide ile aynı yerde yasayacak biri değilim.. ayrıca lutfen eleştirmeyin ben 19 o 34 yasında ama birbirimizle iyi anlaşıyoruz çocuk değilim zaten gören 19demiyor sohbetimde bos değil 1senedir beraberiz etrafımdakiler pek istemediler hep senin gibi güzel bir kız 34yadında bit adamla ne işi olur diye.. şu an nişanlık dönemindeyiz 1veya 2ay sonra olacak gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Üzülüyorum.. Lutfen dalga geçecek şeyler söylemeyin bir kardeşiniz olarak yardım edin...