ne yapılabilir ki, yoksa yapılmamamlı mı?

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Çalıştığım yerde iki arkadaşımızın birbirinden hoşlandığını fark ettim, belki de daha fazlası.(bakışmalardan, konuşmalardan, başbaşayken içeri giren olduğunda sessizleşmelerden, kaş göz hareketlerinden ne bileyim böyle bir çok detay)
Sorun şu ki ikisi de evli. Erkeğin eşi de aynı kurumda.... iyi bir kadın, gerçi diğer kadın da çok iyi biri ama.. (yani belki de aşık oldular bilemiyorum şüphelendiğim kadın kötü biri deil kesinlikle hatta iyi biri dediğim gibi) ben maydanoz olmayayım demi bişeye... ki nefret ederim onu bunu inceleyen birisi deilim, ama çok aleni gibi yani. kadına üzülüyorum biraz eşini pek seviyo, durumdan pek bi haber. kendi kendine pek huylanmaz gibi. acaba diyorum hafif bi dikkat belirtisi mi versem. ama nasıl, yoksa hiç ellemesem mi

Son düzenleme:
Daha ortada fol yok yumurta yok
Sadece sizin gördüklerinizi yorumlamanızdan yola çıkarak mı bir aileyi dağıtabilecek bir öngörüyü ortaya atacaksınız?
Sakın yapmayın böyle bir şeyi

Daha ortada fol yok yumurta yok
Sadece sizin gördüklerinizi yorumlamanızdan yola çıkarak mı bir aileyi dağıtabilecek bir öngörüyü ortaya atacaksınız?
Sakın yapmayın böyle bir şeyi

evet yaaa,aslında çok bariz fol da var yumurta da ama ıspatlı bişey yok. gerçi ıspatlı bişey olsa da söyleyemem sanırım

Aman hic karismayin,basiniza bela mi ariyorsunuz? Ortaya cikar zaten oyle bir sey var ise.

evet haklısınız. er yada geç çıkar. kendimi düşünüyorum böyle bi his oluşsa bir arkadaşımda gelip bana böyle böyle dese. bunu istermiydim acaba. yani kadın bunu bilmek ister mi bi de orası var yani

siz bunu dışarıdan biri olarak fark ettiyseniz merak etmeyin eşi çoktan fark etmiş yada fark etmek üzeredir.. hiç karışmayın, belki yanılıyorsunuzdur, karışarak hiç olmayan bir şey için bir sürü insanı üzmüş olursunuz... hem eşide aynı iş yerindeymiş, varsa bir şey çıkar yakında meydana

Bence kesinleşmeden karismayin çünkü haksız çıkarsıniz belkide inkar ederler iftiraci gbi olursunuz işyerinde huzurunuz kalmaz..insallah Oyle bişey yoktur ama evli barkli insanlar bole hatalara dusmez yuvaları yıkılmaz insallah.

Ortada folda var yumurtada , her şey o kadar bariz ki demişsiniz ya ; emin olun aynı iş yerinde o kadar bariz olan bir durum adamın eşinin gözünden kaçmazdı .Kadın hisseder yani , hemde aynı mesai saatleri içinde.

Demek ki folda yumurtada sandığınız kadar aşikar değil , o zaman susmak en iyisi .

Zanla hareket etmenin kimseye faydası dokunmaz .

ben farklı bir açıdan bakmak istiyorum. sizin bile farkedebildiğiniz bu yakınlaşmalar eşinin gözünden zaten kaçmamıştır.ama belkide bilmezden gelmeyi tercih ediyor.malesef kimi kadınlar böyle aslında boşanmaya cesareti olmayan bir kadında bundan başkasını yapmamalı.hem rezalet çıkarıp hemde evliliği sürdürecekse daha beter bir duruma düşer. şimdi siz gidip adamın eşine durumu anlatırsanız.gözüne sokmuş olursunuz ve belkide bilinçli olarak görmezden geldiği bu durumun gözüne sokulmuş olması nedeni ile daha kötü şeyler yaşanır. bu kadın eğer eşinden boşanmayacaksa inanın bu sefer eşi ile bir olur sizi suçlu ilan ederler. SESSİZLİĞİNİZİ KORUYUN.

Kinamak istemiyorum ama evli bi bayan calsma arkadaslariyla olan dostluk iliskisiyse de biraz oturakli olmali bana gore.

Yanls anlasilmasin erkek ve kadin dost olamaz demiyorum.

Boyle yanlis anlasilmalara sebebiyet veriyor ve hic hos olmuyor diyorum

Bence hiç karışmayın, kabak sizin başınıza patlar sonra

Böyle bir şey doğru olsa bile kimse kabul etmez, siz fesat, ara bozucu konuma düşüverirsiniz bir anda

kadının yanında araya mesafe koyuyolar ama, birden hiç muhabbet etmez hale geliyorlar, bakmıyolar bile birbirlerine. gülüyorlarsa bile kadın gelince susuyorlar, e böyle olunca çok dikkatimi çekti benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…