Ne yapıldıgında gercekten sevildiginizi hissettiniz?

kissnookums

tut beni kuş olayım mamu <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
3.522
1.703
163
Ben bu vakte kadar hep sevildigime kendimi inandırdıgımı düsünüyorum ve sacma sapan, büyük seyler göze aldıgımı ve yaptıgımı...

Böyle kısa kısa hikayeleriniz var mı? İşte söyle yaptı böyle yaptı gibisinden...Kıyaslama yapmak acısından soruyorum.

Tesekkür ederim simdiden...

Cebinde bes kurus yokken dogum gunumu kutlamaya gelmisti yasadigim sehre. İki saat vardi aramizda. Ev arkadasindan borc almis, araba kiralamis, pastami almis, mumlari yakmis, kapima kadar gelmis sok olmustum, cunku gelemiceni biliyodum, konusmustuk gunduz. Bi de butun mahalleli alkislamisti kapinin onunde gecenin yarisiMuzikler, alkislar,pastalarla aklimi almisti, sonra da kalbimi
Ogrenciyken olmustu bunlar, daha uc ay olmustu iliski baslayali. O yuzden benim icin unutulmazdi ve onemli...

Hani gönlü zengin olsun diyolar ya. Cidden gönlü zengin olsun.. Başkası olsa cööbbümdöö parammuu vor beeö diye çıkışır.

Genzim yandı okurken Allah ayırmasın..

Hani gönlü zengin olsun diyolar ya. Cidden gönlü zengin olsun.. Başkası olsa cööbbümdöö parammuu vor beeö diye çıkışır.

Ben de bu vesileyle hatirlamis oldum teee 6 sene onceydi, zaman ne cabuk geciyor ya
Cokk tesekkur ederim, Allah birbirini kalpten seven kimseyi ayirmasin...

Öylesi daha kıymetli tabi, imkansızlıktan imkan yaratmak... : )

Amin dedim ben de icimden... : )

Ahhhh ahhh bende yok bacim ilk nisanlandigimizda o gunlerde modaydi arabanin arkasina bas harflerini yazmak istedim e yprm dedi 3 yildir yapmadi ..
benn nelere gidem.

Ben esimi ilk gordugumde sevmistim, ama ne zaman gercekten isindim diye dusundugumde hep bu an geliyor aklima. Sen orneklerle konusalim deyince bunu yazayim dedim.

Anladım, ne yapmıstı mesela? Senin onu sevdigin degil de, onun seni sevdigini sana hissettiren ne oldu? Bunu dersen memnun olurum can can... : )

Ahhhh ahhh bende yok bacim ilk nisanlandigimizda o gunlerde modaydi arabanin arkasina bas harflerini yazmak istedim e yprm dedi 3 yildir yapmadi ..
benn nelere gidem.

Sevdigini düsündüren bir sey oldu mu peki seni? Yoksa öylesine mi sona kadar gittiniz?

Anladım, ne yapmıstı mesela? Senin onu sevdigin degil de, onun seni sevdigini sana hissettiren ne oldu? Bunu dersen memnun olurum can can... : )
Ben biraz hislerimle yasayan bi insanim. İlk basta gozu kara bi sekilde daldim olaya, ben seviyorum ya dedim gerisini bosver. Ama sevgim karsilikli olmasaydi yurumezdi.
Bu anlattigim olayda ben anladim beni sevdigini zaten bi de ben cok sorunlu ev arkadaslariyla yasadim surekli ev degistirirdim, bu da hic usenmez benim hamalligimi yapardi gelip bi de ayrilamiyorduk ya, iki gunlugune geliyor adam bi hafta on gun nasil geciyor anlamazdik. Ben gel dedigim an gelirdi isi gucu birakip ben deli o benden deli

Portakallı sandım bir an he mi...Özür :) Yazdın zaten, sag olasın.

Benimki anasına sarma sardırıp getirmişti canım istedi dedim diye. Ilıktı daha sarmalar.. Bu kısım aklımda kalanlardan biri..

Gerçekten sevildim mi bilmem.. Bana sorsan beni kimse sevmedi

Seviyorsa konusmaya gerek kalmaz zaten, hali tavri, hareketleri, bakisi her seyi gosterir.
İlla seni seviyorum demesi gerekmez. Senin icin yaptigi fedakarliklari dusun, eger tatmin ediyorsa seni bunlar sorgulama hic. Sevmeyen adam fedakarlik yapmaz.

Yani kendi işini bırakıp senin yardımına kosması, anladım...

Ben de öyleyim biraz, gözüm kara bu konularda, ama dedigin gibi sevgi karsılıklı olmayınca yürümüyor...Anca yıprandıgınla, elinden gidenle kalakalıyorsun. Bosa giden zaman, emek...Kalp kırıklıgı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…