- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
Hani gönlü zengin olsun diyolar ya. Cidden gönlü zengin olsun.. Başkası olsa cööbbümdöö parammuu vor beeö diye çıkışır.Cebinde bes kurus yokken dogum gunumu kutlamaya gelmisti yasadigim sehre. İki saat vardi aramizda. Ev arkadasindan borc almis, araba kiralamis, pastami almis, mumlari yakmis, kapima kadar gelmissok olmustum, cunku gelemiceni biliyodum, konusmustuk gunduz. Bi de butun mahalleli alkislamisti kapinin onunde gecenin yarisi Muzikler, alkislar,pastalarla aklimi almisti, sonra da kalbimi
Ogrenciyken olmustu bunlar, daha uc ay olmustu iliski baslayali. O yuzden benim icin unutulmazdi ve onemli...
Ben de bu vesileyle hatirlamis oldum teee 6 sene onceydi, zaman ne cabuk geciyor yaHani gönlü zengin olsun diyolar ya. Cidden gönlü zengin olsun.. Başkası olsa cööbbümdöö parammuu vor beeö diye çıkışır.
Genzim yandı okurken Allah ayırmasın..
Cebinde bes kurus yokken dogum gunumu kutlamaya gelmisti yasadigim sehre. İki saat vardi aramizda. Ev arkadasindan borc almis, araba kiralamis, pastami almis, mumlari yakmis, kapima kadar gelmissok olmustum, cunku gelemiceni biliyodum, konusmustuk gunduz. Bi de butun mahalleli alkislamisti kapinin onunde gecenin yarisi Muzikler, alkislar,pastalarla aklimi almisti, sonra da kalbimi
Ogrenciyken olmustu bunlar, daha uc ay olmustu iliski baslayali. O yuzden benim icin unutulmazdi ve onemli...
Hani gönlü zengin olsun diyolar ya. Cidden gönlü zengin olsun.. Başkası olsa cööbbümdöö parammuu vor beeö diye çıkışır.
Genzim yandı okurken Allah ayırmasın..
Ben de bu vesileyle hatirlamis oldum teee 6 sene onceydi, zaman ne cabuk geciyor ya
Cokk tesekkur ederim, Allah birbirini kalpten seven kimseyi ayirmasin...
Ben esimi ilk gordugumde sevmistim, ama ne zaman gercekten isindim diye dusundugumde hep bu an geliyor aklima. Sen orneklerle konusalim deyince bunu yazayim dedim.Öylesi daha kıymetli tabi, imkansızlıktan imkan yaratmak... : )
2 senelik evliyiz, toplamda 6 sene olmus saka maka6 senedir mi berabersiniz? Masallah...
Ben esimi ilk gordugumde sevmistim, ama ne zaman gercekten isindim diye dusundugumde hep bu an geliyor aklima. Sen orneklerle konusalim deyince bunu yazayim dedim.
Anladım, ne yapmıstı mesela? Senin onu sevdigin degil de, onun seni sevdigini sana hissettiren ne oldu? Bunu dersen memnun olurum can can... : )
Ahhhh ahhh bende yok bacim ilk nisanlandigimizda o gunlerde modaydi arabanin arkasina bas harflerini yazmak istedim e yprm dedi 3 yildir yapmadi ..
benn nelere gidem.
Ben biraz hislerimle yasayan bi insanim. İlk basta gozu kara bi sekilde daldim olaya, ben seviyorum ya dedim gerisini bosver. Ama sevgim karsilikli olmasaydi yurumezdi.Anladım, ne yapmıstı mesela? Senin onu sevdigin degil de, onun seni sevdigini sana hissettiren ne oldu? Bunu dersen memnun olurum can can... : )
Sarılması... saatler suruyorduustelik eve birakirken ve benim onem verdigim birsey bilmiyordu en guzel hissettiren sey bence
Portakallı sandım bir an he mi...Özür :) Yazdın zaten, sag olasın.
Sende mi sevilmedigini dusunuyosun? Cocuk dolma getirmis daha napsinBenimki anasına sarma sardırıp getirmişti canım istedi dedim diye. Ilıktı daha sarmalar.. Bu kısım aklımda kalanlardan biri..
Gerçekten sevildim mi bilmem.. Bana sorsan beni kimse sevmedi
Ben biraz hislerimle yasayan bi insanim. İlk basta gozu kara bi sekilde daldim olaya, ben seviyorum ya dedim gerisini bosver. Ama sevgim karsilikli olmasaydi yurumezdi.
Bu anlattigim olayda ben anladim beni sevdigini zatenbi de ben cok sorunlu ev arkadaslariyla yasadim surekli ev degistirirdim, bu da hic usenmez benim hamalligimi yapardi gelip bi de ayrilamiyorduk ya, iki gunlugune geliyor adam bi hafta on gun nasil geciyor anlamazdik. Ben gel dedigim an gelirdi isi gucu birakip ben deli o benden deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?