Ne yapıldıgında gercekten sevildiginizi hissettiniz?

Kus musunuz yahuu, kiyamam sana
Opusun barisin onemli bisey degilse

Bizde aaağzdan öpmek yasak öpüşemez şaplağı yer duduşlara O hatalı olduğu için adım atmicam. Cidden dua eder misiniz öpüşüp barışalım

acayip kıskandım suan ben de canım sunu cekti yazıp gonderecem şimdi

Bizi de gör be monde Benim daha göndermeden istedi

Ha bi de. Canının istediklerini söyle aşkım yaptırıym demişti tanışmaya gideceğim günden için. Ama gitmedim tabi erkendi daha

Allahım nazarlardan saklasın bana bağışlasın

Ederim tabi ki, dua etmek bizim isimiz duzelir insallah. Duzelir duzelir

tanışmaya gideceğiniz gün ne demek kız anlamadm ben o kısmı

benim canım fena halde sarma istedi almanya da sarsın kargoyla göndersn artk napıym

Bunlari onla da konustun mu? Cozum aradiniz mi, yoksa sen icinde mi yasiyosun?

Konusma yok canım, normal konusamıyorum ki bunu konusayım. Bunu konusunca zaten bagırıyor, tersliyor, işimin gücümün arasında senle mi ugrasıcam havasında. Ben de aglıyorum öyle mal gibi. Benim ne kadar önem verdigimin ona farkında degil, yani ben onunla özel bircok sey paylastım, farkındaysa bile herhalde görmezden geliyor, istemiyor hayatında sanırım beni. Benim de hayatım pek iyi sayılmaz, yıldım artık, kaldıramıyorum, odaklanamıyorum. Bilerek isteyerek yaptıgını düsünüyorum, sonra iyi bir sey yapıyor, tekrar basa sarıyoruz. Bu kısır döngü gibi. Hyatında bir yerde degilim gibi hissediyorum, gidecekse de bir kere gitsin, yasını tutayım bitsin diyorum, bu sefer gene iyi bir sey, gene kısır döngü...

biz küçüğüz daha ben 22 sevgilim 23 eğitim konusunda tatmin olamadık daha olalım evlenirz bakalım

evet aynı kişi 16 yaşımdan 22ye kadar iştebirlikte büyüdük diyebilirm

Tebrik ederim istikrarın icin.

Hastalanmıştım bir gün çok kötüydüm mide kanaması geçirmiştim o gün ayaklarımı öpmüştü düzel ne olur diye

Bu iclerinde en güzeliydi galiba yazılanlardan : )

tanışmaya gideceğiniz gün ne demek kız anlamadm ben o kısmı

benim canım fena halde sarma istedi almanya da sarsın kargoyla göndersn artk napıym
Annesiyle tanıştırck ya hani o gün için konuşulurken demişti. Canının istediklerini söyle yaptırayım aşkım diye.

Yalnız depreştim şuan var ya kötü anlar uçtu gitti aklımdan

Annesiyle tanıştırck ya hani o gün için konuşulurken demişti. Canının istediklerini söyle yaptırayım aşkım diye.

Yalnız depreştim şuan var ya kötü anlar uçtu gitti aklımdan

vay be yalnız anasını da iyi biriymiş demek ki hiç bişey demeden sarmıs helal olsun :)

birisi de bizim gibi güzel anılarınızı sevgiline hatırlatsa keşke :)

vay be yalnız anasını da iyi biriymiş demek ki hiç bişey demeden sarmıs helal olsun :)

birisi de bizim gibi güzel anılarınızı sevgiline hatırlatsa keşke :)

Akrep burcu akrepp! Hıh. Hatırlatıyolar mıdır acaba ki.. Teşvik etseler yazar be kızlar.. Durumlarda duygusala bağladı bekliyorum işte. Çok seviyorum bu fotoyu dediğim fotoyu koydu.

Anası iyi galiba evet. Allah razı olsun eline koluna sağlık. Mesela sabah çıkarken nereye kahvaltı etcen mi diyomuş yok anne kurabiyeyle buluşcaz diyince siz beraber edersiniz diyomuş. Aranız nası falan diye soruyomuş. Dargınken düzeldiniz mi diyomuş falan. Şimdi de soruyo mudur acaba.....

Ara barıs madem, fazla gurur...Gerisini sen getir...

Ben bi kere adım attım. Değerlendirecekti. Gerekirse içimde yaşarım gelir kkya kusarım aama ondan fazlasını yapmam. Canımı yaktı. Tamamen hatalı olsam yaparım ama yarı yarıya.

kızımız gururlu ama oğlumuz da bi o kadar öyle demek ki :)

merak etme mutlaka soruyorlardır özler zaten emin ol..

Ne bilim can...Dedim ben, gerci benim lafı dinleme sen. Ben pek iyi sayılmam bu konularda, içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum.

Uyudum ben kızlar...İyi geceler dilerim..

Gururluyum da işin aslını bilmediğim için gururluyum. Yoksa barışmaya çalışırım..

Taa temmuzun başımda ayrıldık bu nası sormak

hımm o zaman bayağı olmuş ayrılık 2 ayı geçmiş bizm oyle uzun olmadı hiç.

peki bu sure de hiç konusmadınz mı ?

hımm o zaman bayağı olmuş ayrılık 2 ayı geçmiş bizm oyle uzun olmadı hiç.

peki bu sure de hiç konusmadınz mı ?
Bi kere konuştuk bende bi eşyası vardı onu vereyim kaybolacak dedim. Önemli değil ya alırım bi ara ben yokken de bırakabilirsin geçerken falan dedi.

Gel de adım at. O yokken de bırakabilceksem demek ki takmıyo.

Bi kere konuştuk bende bi eşyası vardı onu vereyim kaybolacak dedim. Önemli değil ya alırım bi ara ben yokken de bırakabilirsin geçerken falan dedi.

Gel de adım at. O yokken de bırakabilceksem demek ki takmıyo.

ben bilemedim şimdi o zaman
annesiyle dolma saran cocuk bu cümleleri kurabilmiş
bayağı ciddi birşeye benziyor umarım eskisi gibi olursunuz canım ben de yatıyorum iyi geceler hepiciğinize

ben bilemedim şimdi o zaman
annesiyle dolma saran cocuk bu cümleleri kurabilmiş
bayağı ciddi birşeye benziyor umarım eskisi gibi olursunuz canım ben de yatıyorum iyi geceler hepiciğinize
İnşallah canım. O öyle yazınca herkes biri var bu ondan böyle serin dedi..

İyi geceler :)

3 sene önceydi doğum günümde platonik asiktim konuşuyorduk hislerimi biliyodu ama beni sevdiğini hic anlayamamistim. Kendisi cok fanatik Goz Goz ludur bende tutarim ama fanatik degilim formaların arkasına 19 25 yazidrmis hediye etmişti . Onun için Göztepe kadar değerli oldugumu bilmek çok başka bi duyguydu ya

Bu biraz tuhaf gibin ama olsun, tesekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…