Ne yapıldıgında gercekten sevildiginizi hissettiniz?

Anladim, karsilik goremiyosan zaten debelenmeye gerek yok bence.
Ne ki bu kadar kalbini kiran?

Yapmaz evet, sevmeyen adam fedakarlık yapmaz...Ne icin benle belli galiba, inatla inanmaya calısıyorum, kendimi kandırıyorum, her seferinde de üzülüyorum. Tükendim ama ben de cidden...

Sende mi sevilmedigini dusunuyosun? Cocuk dolma getirmis daha napsin
Ya ahahahahahshshshshshshshshshshshshsh
Ertesi gün sardırmış hemii de Anne demiş işin var mı. Yok noldu ki demiş. Demiş portakallının canı sarma istemiş sarma yapıcaz senle.

Dedim içimden OY SENİN GADAN ALAM

Yapmaz evet, sevmeyen adam fedakarlık yapmaz...Ne icin benle belli galiba, inatla inanmaya calısıyorum, kendimi kandırıyorum, her seferinde de üzülüyorum. Tükendim ama ben de cidden...
Bi iliski kafanda hayal ettigin sekilde degil oldugu gibi yasansa daha guzel olur. İyi veya kotu... Hayallerde her sey guzeldir. Kusurlar yoktur. Simdi sen inat ediyosun kusurlari gormuyosun. Ama eksigiyle fazlasiyla dogrusuyla yanlisiyla yasa her seyi... Sorunlari halinin altina supurme, bi gun cikiverir ortaya hic ummadigin anda.

İste ask dedigin boyle olur. Dolma getiren bi sevgili, hayali bile guzel

mesajlaşmaktan nefret eden kişiliği etrafında ki herkes elinde 7/24 telefonla görmeye alıştı , 6 yıldır çoğu gece çokca uzun satırlar mesajlar vs.

lisede sevgilim beden dersindeyken bissürü balonu ben dersteyken sınıfın penceresine uçurmuştu(pencere kenarında oturuyordum) bunu hiç unutmam..

doğumgünümde yanıma gelmesi imkansızken 120 kişilik konferansı 2 gün erteleyerek yanıma gelmişti hiç beklemiyordum..

duştan cıktıgımda hiç üşenmez saçımı tarar kurutur örer

araştırma görevlisiyken kaldıgım ailenin yanına sakallarını kesip kadın kılıgına girerek gelmişti tabii sesden kendini ele verdi çok uzun zaman dalgası geçildi

şimdilik bunlar geldi aklıma

Son hikaye supermis
Mutlulugunuz daim olsun....

Benimki anasına sarma sardırıp getirmişti canım istedi dedim diye. Ilıktı daha sarmalar.. Bu kısım aklımda kalanlardan biri..

Gerçekten sevildim mi bilmem.. Bana sorsan beni kimse sevmedi

Baska var mı peki böyle aklına gelen?

Anladim, karsilik goremiyosan zaten debelenmeye gerek yok bence.
Ne ki bu kadar kalbini kiran?

Sevdigim gibi sevilmemek, yani nasıl anlatayım...Benim ona baktıgım gibi o bana bakmıyor, ben onu her seyimle seviyorum. Bir kere bile kücümsemedim, her seyi göze aldım. O yeri geliyor, kücümsüyor, ufak tefek seylerden igrendigine sahidim mesela. Konusmak icin vakit ayırmıyor, konusurken de amcasının ogluyla konusuyor sanki lanlı lunlu. Öyle zaten askım cicegim böcegim dönemi gecti gitti, azarlanıp tersleniyorum genel olarak. Yanında iken iyi gibi...Ama gene sevgi yok, ben sevgi görmedim ki sana verim gibisinden hali su an, o zaman önceki halin ne idi? Gelecek planının içinde degilim, bunu da cogu kez hissettim. Bir seyler icin de, benim için de ugrasmaz. Bunu da hissettirdi dile getirdi hatta. Yani benim yapmamı bekliyor, yapmazsan olmaz diyor.

Yatarken opmesi ..
Mesela ceybinde son kurusu var kndsne pntolon lazim .
kendine almz bna alir oyle diyim..

Anladım can, sag ol..

Kendi mi sardı? Ciddi mi?

Elimden geldigince yasadım, ciddi kararlı oldugumu da gösterdigime inanıyorum. Gerisi karsıdakinin niyetine kalıyor galiba...

Aynı kisi mi bunlar peki? Öyle ise cok sanslısın cidden...

Bunlari onla da konustun mu? Cozum aradiniz mi, yoksa sen icinde mi yasiyosun?

25e bikac ay kaldi benim, esim de 28
Siz evlendiniz mi peki? Evlenin ya, siz cok eglenceli bi cift olursunuz

biz küçüğüz daha ben 22 sevgilim 23 eğitim konusunda tatmin olamadık daha olalım evlenirz bakalım

Elimden geldigince yasadım, ciddi kararlı oldugumu da gösterdigime inanıyorum. Gerisi karsıdakinin niyetine kalıyor galiba...

Aynı kisi mi bunlar peki? Öyle ise cok sanslısın cidden...

evet aynı kişi 16 yaşımdan 22ye kadar iştebirlikte büyüdük diyebilirm

İste ask dedigin boyle olur. Dolma getiren bi sevgili, hayali bile guzel

Pastırmalı pide de yaptıracaktı da o an annesi memleketteydi. Aşkım annem evde yok ki yaptırırdım ama demişti. İçi yamdı sanki hamileyim Ayy dua edin de yazsın barışalım

Bikmiyorum ki canım. Aynen öyle demişti direkt yazdım söylediği gibi Ama sarmasa da yeter Ilıktı daha düşün yeni yaptırmış kurban olurum ya

Kus musunuz yahuu, kiyamam sana
Opusun barisin onemli bisey degilse

acayip kıskandım suan ben de canım sunu cekti yazıp gonderecem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…