Ne yapılır???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Önce ona olan güveninizi yerle bir edip uğraşıp yalvarıp kabul görmeyince sizinle dalga geçer gibi senin güveninle uğraşmak zorunda değilim, inandırmak zorunda değilim diyen sonra ağlayıp içip nolur geri dön evlen benimle triplerine giren ve kabul görmeyip iplenmeyince de gecenin bir vakti sarhoş olup sizi uyandırıp da küfürler ve tehditler savuran, sokaklarda deli gibi bağıran eski sevgiliye ne yapılır bayanlar?

Gecenin bir vakti sinirlerim bozuldu, uykum kaçtı, elim ayağım titriyor artık hiç böyle olaylı bir ilişkim olmamıştı. Boşuna demiyorlar erkek kendini ayrılıkta belli eder diye. Tanımıyorum ben bu adamı ve şoktayım.

Son düzenleme:
Koşarak uzaklaşılır!!!

O ne yapacağını şaşırmış,nasıl dikkat çekeceğini de...
Ne yapsa olmamış işte,oldurmaya çalışıyor....

hele ki alkol almayı alışkanlık haline gitirmişse hemen ayrılınır

ne demişler ''ALIŞMIŞ,KUDURMUŞTAN BETERDİR''

bu gece bir galaydı

evlendiğiniz zmn ise vizyona girecek

Son düzenleme:

Uzaklas o adamdan yakında pısıkolojık olarak senı bastırır kufur eder ve sonrasında sıddet!!!!!
3. Sayfa haberı

Evlenılıcek adam dilll

Hazmedememiş ayrılmanı, kendi haline bırak. Telefonlarına çıkma mümkünse hattını değiştir. Tekrar ederse git şikayet et..

Cnm bence arkadaşın dediği gibi hazmedememe durumu var ama içmesi felan çok tehlikeli kesinlikle muattap olma ve hayatından komple çıkar

temiz bi dayağa ihtiyacı var..
dövdür birine...

Polis ve savciliga suc duyurusunda bulunulur.

Arkana bile bakmadan kaçılır.
yarın evlenseniz Allah korusun bi sorun olduğundada böyle mi yapacak
boşver gitsin kocan değil bişeyin değil
rahatsız etmeye devam ederse polise şikayette bulun.

böyle biriyle ilişkini sonlandırdığın için şükretmelisin bence

Sarhoşken bastırılmış kişilikler su üstüne çıkar.
Gerçek yüz sarhoşken görülür.
Şuan senin gördüğün yüz maskenin altındaki yüz .Orjinal yüz...
Kendi adına yapabileceğin kurtulduğuna şükretmek.
Aradığında açmamak mesajına karşılık vermemek karşına çıktığında u dönüşüyle yolunu değiştirmek......
İstediği kadar arıza çıkarsın asla muhattap olma.Polisi ara gelip alsınlar.

o yokmuş gibi davranılır...
umursanmaz...

bazen insanı çıldırtan en önemli şey budur çünkü...sende onu çıldırt...

Gurursuzdur,kesinlikle olabildiğince ondan uzak durmaya çalışılır,gerekirse emniyete başvurulur ve kesinlikle ve kesinlikle aile bundan haberdar edilir....

hele ki alkol almayı alışkanlık haline gitirmişse hemen ayrılınır

ne demişler ''ALIŞMIŞ,KUDURMUŞTAN BETERDİR''

bu gece bir galaydı

evlendiğiniz zmn ise vizyona girecek

Benim yüzümden böyle içmeye başlamışmış bir de bununla suçlandım. Bana neler çektirdi ama alkolik falan değilim. Allah yazdıysa bozsun ama sözünüzü çok beğendim. Çok doğru söylediniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…