Ne yapılmalı ki bu durumda.............!fikirleriniz önemli benim içinnn : //

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tedil

Ziyaretçi
Bayanlarr aranıza yeni katıldım..öncelikle herkese mrb.benim aklıma takılan şeyy bi erkekle tanıştığımızda ciddi bişeler olabilcek gibiyse,sorularına hepp doğru cvplarmı vermek gerekir??örneğin;hiç biriyle öpüştünmü diyorr ne denirkiiiii doğruyu söylesen bir türlü söylemesen bir türlüü????sizce ne yapılmalıfisfisfis yada sizinde başınıza böyle bişey geldimi,geldiyse kocişleriniz duymadan banada açıklarmısınızzzzzzzzzzzzzzzzz

aynı şeyi bende yaşadımçok tereddüt ettim ama sonunda söyledim ilk öpüştüğüm kişinin o olmadığını.bence saklama.aranızda hiçbişeyin gizli kalmasını istemiyosan tabi.için daha rahat olura.s.

açıkçası benim başıma gelmedi gelseydi açıklarmıydım :uhm: sanmıyorum çünkü o geçmişte yaşanmış özel hayatım çok fazla kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum.üstü kapalı anlatmakta fayda yerimseniben

ya yalandan kim ölmüs daha önce kimseyle öpüsmedim de gitsin
sonra basinin etini yer yok kimdi benden yakisiklimiydi ona asikmiydin v.s.

hayır kimseyle öpüşmedim bendesem gülünç bi duruma düşcem die düşünüorum kendi kendime bide yani ciddi düşündüğün kişi olunca fayda var dimi kızlar yaaaa

aynen aynen yaa kimdi cart curt unuttunmu flann offffff

Yani, daha önce biriyle çıktım mı, ne kadar sürdü türü çok genel konulara cevap veririm belki ama kimdi, öpüştün mü, nasıl öpüştün, nerde öpüştün, yok başka naaptın türü kişiye özel konulara hiç sokmam bile. Ne gereği var ayrıca ona neymiş daha ortada birşey yokken?
Onlara bakıp da mı karar verecek ciddi olup olmayacağına?
Kimse cam faunusta yaşamıyor, elbette herkesin bi geçmişi var.
Ama o geçmiş de kişiye özel, "ciddi olabilecek gibi birşey" durumunda hiç girmem bile ben bu tür konulara.
Daha bismillah demeden soruyorsa zaten belli ki hazmedemeyecek olayı...

öncelikle bu sorularla muhattap olmak hiç hoş değil
şahsım adına böyle bir soru karşısında bekledigi cevabi değil agzının payini veririm once bunu soyleyeyim
sana gelirsek
erkek arkadaşının bunları merak etmesi bu tür şeylere (bekaret, masumiyet vb.) önem verdigini gösterir
bu durumda doğruyu söylemen gerektigini düşünmüyorum
zaten ilişkilerde "herşey seffaf olmali opustugunu elleştigini koklaştigini bir bir söyle" mantigini hiç anlamam
bu tür şeyler başta samimiyetle yapilmiş itiraflar gibi gorunsede zamanla ciddi ilişkileri bitirip, evlilikleri sarsabiliyor
biz kadınlar bile erkegimizin bir başkasına dokunmuş olma ihtimalini kolay kolay kabullenemiyoken erkekler doğaları itibarıyla daha hassastir
ve bu tip tensel temaslar hep sorun olmuştur onlar için
neden sorup ogrenme geregi duyulur anlamıyorum, sonucta daha once başka ilişkileri olmuş bir genc kızın oturup da 5 taş oynamayacagi aşikar değil mi?
ha ayrıca şu da var
sen opusme konusunda çok tecrubeli isen adama her ne kadar "opusmedim" de desen doğru soyleyip soylemedigini anlaması için bi kere opusmeniz yetergamyoncuiremsu
karar yine senin ama ben söylememen taraftariyim:ecrin_bebek:

peki nasıl geçiştirlebilir mantıklı bi şekilde?fisfisfisben utanıorum o sorarken yaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:

peki nasıl geçiştirlebilir mantıklı bi şekilde?fisfisfisben utanıorum o sorarken yaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:

kız canım
"nasıl bi soru bu böyle!!!, ne demek istiyorsun sen!!!" de tersle
aslında bunu ilk sordugunda söylemeliydin
pişman etmeliydin sorduguna sormuşluguna:ecrin_bebek:

Bence de nasıl M.Ö / M.S şeklinde bir ifade varsa senden önce ve senden sonra şeklinde de olmalı.Ona neymiş ki???Tabiki bu iliki sonrasında yapacağın herşey onu da ilgilendirir ama öncesi sadece seni ilgilendirir..a.s

ha oldu söyle söyle de ondan sonra adam başının etini yesin kimdi,nerde oldu,nasıl oldu cart oldu curt oldu -tatlicadiarzu- bu erkek milleti dır dır konusunda kadınlardan beter hiç onların ağzına laf verilir mi ayol

Gurbaya katılıyorum...
Doğruyu söylesen bi türlü söylemesen bi türlü...
Ama bence de söyleme kaydirigubbakcemile
Geçiştiriver... :ecrin_bebek:
Olmadı de, o kadar güvenmedim kimseye de fln filan salla birşeyler

değilmi!!!!!!!!a.s aslında şu kafamı karıştırdı yoksa bende böyle düşünüyordum,arkadaşım nişanlı ve çıktığını bile nişanlısı bilmiorrr e benim başımada böle bir olay gelince.........
hangisi mantıklı??!söylemekmi söylememkmi işin içinden çıkamadım sırf bunun için kadınlar kulübüne üye oldum ama daha çokk dertleşcess galiba sizden yardımm isticem çok sefdimmmm:sm_cool::dance:

aman ne eski ilişkimi ne diye sölücekmişim o bana kiminle yatıp kalktığını anlatacakmı o yaşa kadar

ne yani sen sanki uzaydan geldin de erkek eli tutmadın onumu istiyo acep???

arkadaşlar bence her iki tarafta geçmişten söz etmemeliler diye düşünüyorum.yani çok genl şeyler konuşulabilir.örneğin daha önce bir çıktığın oldumu gibi.buna doğruyu söyleyin cevabınızı verin ama asla daha derine inilmemeli.çünkü ilerde hep aklına geliyor erkeklerin.ve sizi soru yağmuruna tutuyorlar.bence bu çok saçma.ben biriyle çıkınca asla geçmişini kurcalamıyorum.yani öpüştünmü başka bişi yaptınmı falan demiyorum.beim için benimle yaşadıkları önemli.geçmişte kaç kişiyle çıkmış napmış netmiş hiç önemli değil.bence herkes geçmişi irdelemeyi bırakıp bugününe bakmalı

Yaa Alla Alla yaaa...çok kızıyorum böyle vıcık vıcık soru soranlara.
Bir de en başta böyle dişe dokunur bir konuşma yaparlar ya hani,

"Aşkım elbette benden önce ilişkilerin olmuştur, sen de insansın, ben bunlara takılacak adam değilim, hayat senin hayatın, bunları dert de etmiyorum, sadece şeffaflıktan yanayım, aramızda gizli saklı olsun istemiyorum, birbirimize hep dürüst olalım istiyorum, sen benim hayatımın kelebeeeesin...bla bla blaaa..."

Boşversene, hepsi böyle der, ben daha buna inananı görmedim.
Sonra da anlattığın bütün o detaylar öyle bir anda öyle bir karşına gelir ki "hönk" der kalırsın.

Çıkıp diyeceksin ki karşısına, evet arkadaşım benim de yaşadığım şeyler oldu ama bunlar bana özel, geçmişte kaldı ve konu edilmesini de istemiyorum, beni böyle kabul edebileceksen eyvallah, yok bık bık sorun edeceksen o zaman yar saçların lüleeee lüleeeeeee........

eskisini hiç karıştırmam, bi kere bile sormadım, merak etmediğimden değil,
çok merak ediyorum ama ilk önce böyle sorular sormayı kendime yediremem,
ikincisi öğrenirsem kendimi yer bitiririm,
üçüncüsüde ona da fırsar vermiş olurum,
bu tür sorulara hiç bi şekilde cevap vermem,
cevap vermeyeceğimi de açık açık söylerim

ee söle gıtsın,
önemlı seylerı sole işte
öptum sevdım sarıldım fln dıye
ben sölerım wala sölüom da nolcak yalandan basım agrıcagına soruyosa kabullensın madem

peki bu soruyu cvplamıcam dediğimde üstü kapalı oldu ama cvp yok gibi bişe olmazmııı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…