Ne yapılmalı ki bu durumda.............!fikirleriniz önemli benim içinnn : //

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öpüşmedim demen en doğrusu canım

başınıza böle bi olay geldimi peki yaw:uhm:şaşırıo insan ne diyeceğini valla iikide üye olmuşumda kafamda soru işareti kalmadı sayenizde:1hug:

Sakın söyleme yorumları çok mantıklı, ilerde olabilecekelr açısından..
Ama ben kesinlikle söylemek taraftarıyım..
Baştan bir işe yalanla başlarsan yalanla devam eder benim için..
Ben sordum anlattı..O sordu bende anlattım..
Evet bazen doğrular insanı mutlu etmiyor, hemde hiç..
Şimdi aklımada gelmiyor değil..
Ama yaşananlar netice itibariyle geçmişte kaldı..Benim için yalandan daha önemli değiller..
Başıma ne gelecekse doğru söylemekten gelsin..
Unutma şimdi yalan söylersen oda söyler..
Sonra başka bir soruda kendinde yalan söyleyebildiğin için, acaba yalan mı söylüyor diye hep şüpheye düşeceksin..

İlişkide saygı ve güven lazım, bunlar için değer vermek lazım, değer vermek içinde dürüst olmak lazım..

ay gıcık olurum böyle sorulara...
daha önce biriyle öpüştün mü,bakire misin,ne kadar ileri gittiniz falan...
ne gerek var ya...
bak canım benden sana tavsiye sana böyle birşey soran adama verecek tek cevabın olmalı "SANA NE???"
tamam daha önceki ilişkiler konuşulabilir genel olarak ama böyle soru cevap şeklinde sorguya çeker gibi olmamalı...
mesela ilk sevgilinse laf arasında "sen benim ilk sevgilimsin" diyebilirsin ya da yeri geldiğinde "önceki sevgilimden şu nedenle ayrılmıştım" diyebilirsin,karşındaki de anlar daha önce sevgilin olduğunu.
ama böyle çapraz sorguda gibi kaç kişiyle çıktın ,ne yaptın,nasıl yaptın demek demek çok yanlış bence,böyle sorulara cevap bile vermeye tenezzül etme derim...

bu ne biçim soru, hiç de cevap vermem, bi de üstelik terslerim!

Bence soruda saçma bişi yok. Doğal bende biriyle çıksam merak ederim. Tabi ilk tanıştığım zaman sormam ama bazı şeyler oturduktan ileriye dönük birşeyler düşündüğüm zaman yaşadıklarını dinlemek isterim anlatıp anlatmamak ona kalmış. Yalnız ilk soruyu ondan beklerim anlatırım ayrıntılarıyla sölemem ama ilk olmadığını bilmesini isterim... Ama şuan böyle söylüyorum henüz başkası olmadı biri olursa da nasıl söylerim bilmiyorum ama üstü kapalı anlatırım o da zaten anlatmamdan anlar ya da anlatmam yaşandı birşeyler boşver derim. o da anlatmak istemediğimden anlar birşeyler olduğunu ama asla yalan söylemem... :bbo:

çok gereksiz bi soru olmuş bence daha önce hayatına biri girdiyse öpüştüğünü tahmin ediyor olmalı .... hem ciddide bu sorunun cevabımı yönlendirecek onun fikirlerini bence gerksiz

Yalana ben de karşıyım.
Biriyle yaşadığım şeyi "yaşamadım" dersem yalan söylemiş olurum.
Bu bence de doğru değil.
Zaten kişinin foyası da çıkıverir ortaya, yarın bi gün insan ne dediğini, nasıl lanse ettiğini unutuverir, daha farklı bir şey söyler, ondan sonra ayıkla pirincin taşını.

Şahsen benim bahsettiğim şey olayı saptırmak ya da yalan söylemek değil.
Bahsettiğim hiç anlatmamak.
Arada çok fark var. Anlatmazsan yalan söylemek zorunda da kalmazsın.
Anlatamak zorunda da değilsin tabii.

(Bu fikre "anlatarak" ve "anlatmayarak" edindiğim tecrübeler neticesi varmış bulunduğumu da dipnot olaraktan şeettirmek isterim. Öööle sallamıyorum yane bilip bilmeden a.s. )

Ben olsam açıklardım..
Dürüst olmak en iyisi çünkü
Yalanla başlarsan yalanla devam eder arkadaşım.
Aynı şeyi o sana yapsa,sen öğrendiğinde nasıl tepki verirsen,o da aynı tepkiyi verir.

bu tarz sorulara cevap vermek istemiyorum ama sunu da bil ki yüzümü kızartacak bir sey yapmadım bu ömrümde bilmem anlatabildim mi de ve geç bi daha da soramasın...

yalan söylemek istemem o yüzden böyle bi soruyla karşılaşırsam geçiştirmeye çalışırdım.
bu nasıl bir soru:1shok:, bak utandım şimdi, sevmem böyle konuları ama için rahat olsunyerimseniben vs. cevaplarla kapatırdım.
incik cincik etmeye gerek yok eski konuları.

söyle tabikide ben sanslıyım bu konuda ilk öptüğüm adamla nişanlıyım:))çok seviyorum bebeşimi...

tedil'cim bu gece aynen bu soruyla karşılaştım.:1shok:
konusu öyle bir açılmıştı ki kapatabilme imkanım yoktu.
çünkü bana çok güvenerek açtı konuyu,
çok yumuşak şekilde sordu ve bi anda kalakaldım.
sustum önce,(burada yazdıklarımız aklımdan geçti)
-ciddi değilsin değil mi,gerçekten soruyor musun bunu?dedim
"evet biliyorum rahatsız olacağın bir durum olmadığını,ama aramızda gizli saklı da olsun istemiyorum"dedi.
o an bilmek istediğini ama bilmek istemediğini hissettim:1no2:
açık açık anlattım.yalan söyleyemezdim,gerçekten çok üzüldü, ben de çok üzüldüm.
konuşmanın sonunda ben ona şunu sordum, bu anlattığıma bu kadar üzüldün, peki biriyle beraber olmuş olsaydım kaldırabilir miydin dedim,
kaldıramazdım sanırım dedi.

princesssssssss :teselli:önceki yorumunda geçiştirirdim demişsinn canım benim ama soru karşına gelince işler karışıo işte düşündüğün gibi olmuo deilmiiiiiiiiii
işte söylesek üzülüolar artı kafalarına bi soru işareti,sölemesek biz kötü oluorus(yani ben şekilden şekile girerim galiba sölemesem)hala bende bu soruda ne yapcağımı kesinleştirmiş deilimm:uhm: e arkadaşlarda sölersen sonra başa bela diorlarrrrrkafamçokkarıştıvala allak bullak oldum yok yani öpüşe öpüşe bi halde olmadıkk yaniifisfisfisama işte o yalan sölerken saçmalarmıyım die tırsıo insannn:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu olay başına gelipte olayların nasıl geliştiğini anlatabilcek varmı??bu öpüşme olayı erkeği çok etkileyip vazgeçebiliyorlamıı(BEN SADECE''EWLENCEĞİN KİŞİYE''AÇIKLAYIP AÇIKLAMAMAYI SORUORUM DİĞERLERİNİ SALLAAAAAAAYALIMM)

söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum
ne gerek varki
iyi oda sana anlatsın önceki yaşadıklarınızı
olurmu öyle şey
geçmiş geçmişte kalmıştır.
anlatma derim

canım işte ben öpüştüm dedim, yani çok becerikli değilim öpüp çektim dedim,
dağ gibi adam yıkıldı-tatlicadiarzu-
yinede vazgeçme sebebi değil bu.

peki nasıl geçiştirlebilir mantıklı bi şekilde?fisfisfisben utanıorum o sorarken yaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:

işte bunu söyle utanıyorum bu tarz sorulardan de.ama çok ısrara ederse ilk sensin de bence.kendini özel hissetsin:jeyyar:

erkekler böyle şeylerin yaşanmış olmasın istemiolar.hatta evlenmek isteyenler ilk sevgilimiz kendileri olsun istiolar.böyleler işte.bunları da ölç tart canım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…