her zaman doğrular söylnmezöpüşmedim demen en doğrusu canım
Sakın söyleme yorumları çok mantıklı, ilerde olabilecekelr açısından..
Ama ben kesinlikle söylemek taraftarıyım..
Baştan bir işe yalanla başlarsan yalanla devam eder benim için..
Ben sordum anlattı..O sordu bende anlattım..
Evet bazen doğrular insanı mutlu etmiyor, hemde hiç..
Şimdi aklımada gelmiyor değil..
Ama yaşananlar netice itibariyle geçmişte kaldı..Benim için yalandan daha önemli değiller..
Başıma ne gelecekse doğru söylemekten gelsin..
Unutma şimdi yalan söylersen oda söyler..
Sonra başka bir soruda kendinde yalan söyleyebildiğin için, acaba yalan mı söylüyor diye hep şüpheye düşeceksin..
İlişkide saygı ve güven lazım, bunlar için değer vermek lazım, değer vermek içinde dürüst olmak lazım..
Bayanlarr aranıza yeni katıldım..öncelikle herkese mrb.benim aklıma takılan şeyy bi erkekle tanıştığımızda ciddi bişeler olabilcek gibiyse,sorularına hepp doğru cvplarmı vermek gerekir??örneğin;hiç biriyle öpüştünmü diyorr ne denirkiiiii doğruyu söylesen bir türlü söylemesen bir türlüü????sizce ne yapılmalıfisfisfis yada sizinde başınıza böyle bişey geldimi,geldiyse kocişleriniz duymadan banada açıklarmısınızzzzzzzzzzzzzzzzz
tedil'cim bu gece aynen bu soruyla karşılaştım.:1shok:
konusu öyle bir açılmıştı ki kapatabilme imkanım yoktu.
çünkü bana çok güvenerek açtı konuyu,
çok yumuşak şekilde sordu ve bi anda kalakaldım.
sustum önce,(burada yazdıklarımız aklımdan geçti)
-ciddi değilsin değil mi,gerçekten soruyor musun bunu?dedim
"evet biliyorum rahatsız olacağın bir durum olmadığını,ama aramızda gizli saklı da olsun istemiyorum"dedi.
o an bilmek istediğini ama bilmek istemediğini hissettim:1no2:
açık açık anlattım.yalan söyleyemezdim,gerçekten çok üzüldü, ben de çok üzüldüm.
konuşmanın sonunda ben ona şunu sordum, bu anlattığıma bu kadar üzüldün, peki biriyle beraber olmuş olsaydım kaldırabilir miydin dedim,
kaldıramazdım sanırım dedi.
bu olay başına gelipte olayların nasıl geliştiğini anlatabilcek varmı??bu öpüşme olayı erkeği çok etkileyip vazgeçebiliyorlamıı(BEN SADECE''EWLENCEĞİN KİŞİYE''AÇIKLAYIP AÇIKLAMAMAYI SORUORUM DİĞERLERİNİ SALLAAAAAAAYALIMM)
peki nasıl geçiştirlebilir mantıklı bi şekilde?fisfisfisben utanıorum o sorarken yaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?