Ne yapılmalı ki bu durumda.............!fikirleriniz önemli benim içinnn : //

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende söylenmemeli kanısındayım, çünkü denildiği gibi hiç ummadığınız anda karşınıza kötü şekilde çıkabiliyor.

bu erkeklerin bu bencilliklerini anlamıyorum, kendileri sanki sütten çıkma ak kaşık -ciddi düşündüğü kız- öpüşmüşse ya da başka bişeyler yapmışsa oooo hiç yediremiyorlar

bunun şöyle bir örneğini duymuştum
kızın biri evlenmiş, kocasıda bööööyle tatlı dillerle sormuş "canım işte daha önce birileriyle çıktın mı kaç kişiyle çıktın" felan filan kızda anlatmış herşeyi kanmış yani. sonra senmisin anlatan kızın burnundan getiriyormuş sen sus zaten şurda çıkmadığın erkek kalmamış diye.

Allah anlayışlılarla karşılaştırsın
benneyaptımki

hayır kimseyle öpüşmedim bendesem gülünç bi duruma düşcem die düşünüorum kendi kendime bide yani ciddi düşündüğün kişi olunca fayda var dimi kızlar yaaaa

bu mantığı anlayamadım.
ne demek öpüşmedim desem komik duruma düşeceğim?biriyle öpüşmeden ilişki yaşayan komikmi oluyor?
ayrıca sana böyle bi soru sorması normal ama kurcalayıp hesap sormaya hakkı yok.
eşim henüz çıkıyorken bana yarım ağız "daha önce bir şeyler yaşadınmı" abında bir iki soru sordu.
ne yapacaksın dedim?yaşasam ne olacak?500 ytl dikiş parasına bakar.:1closedeyes:
ne yaşadıysam yaşadım ama kendimi utandıracak bişey yaşamadım.bu cevap yeterliyse ne ala ama değilse sen yoluna ben yoluma dedim:1closedeyes:
güven çok önemli.sorması abes değil ama kurcalaması yanlış olur.

İlişkide dürüstlük, güven hiç yalan söylememek esas olan. Ama bu kendimize hiç özel alan kalmayacak demek değildir. Elbette yaşadığın ilişkiyi saklamak doğru değil ama o geçmişteki ilişkide yaşanan özel anları da anlatmak zorunda değilsin. Hatta anlatmamalısın. İki kişinin özeli iki kişide kalmalı.

Ciddi olup sordugu sorular acik acik cevap veririm beni begenen böye begenmelidir beni oldugum gibi tanimalidir ve isterimki karsimdakide benim gibi samimi cevaplar verebilsin...

bence kesınlıkle cevaplama o ne biçim soru falan de..hele de sonu evlilikle bitecekse emin ol karşına çıkacaktır ilerde..benim annem ve babam kardeş çocukları annem köy yerinde yetişmiş on yedi yaşında da babamla evlenmiş..fakat annemi babamdan önce istyenler olmuş bu da babamın kulagına geçince babam bunu bile bazen mesele yapabiliyor...gerisini sen düüşün artık..

çekenecegimiz bir şer olsun olmasın asla böyle birşeyi kurcalamaya hakkı yok 2yıldır sevgilimle birlikteyim ne ben ona böyle birşey sormuşumdur ne de o bana..böyle sorumu olur ya?soracagına araştır ddah aönce kim gibilerle görüşmüş bakalım ?kızın ne kalbini kırıyorsun? bence tersle ben sana sordummuda sen soruyorsun de?ben utanıyorum böyle bişey sordugunda bana sen hiç mi utanmıyorsun bu soruyo sorarken de?ne münasebet canım..

:))) ben hr bir şeyi anlatıyorm valla.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…