ne yapılmalı?

Yönteminiz çok doğru Ancak bir de şöyle bir versiyonu var, yapılan bir davranışı, peoblemi çözmek adına tatlı dille, asla suçlamadan, şu konuya kırıldım diyorsunuz ve karşıdaki, aman bende bir sürü şeye kırılıyorum diyip ağzınıza tıkıyor. Bu durumda ne yapmak lazım valla sevabına bana da bir akış verseniz çok dua ederim size 😀🌸
:D

Yönteminiz çok doğru Ancak bir de şöyle bir versiyonu var, yapılan bir davranışı, peoblemi çözmek adına tatlı dille, asla suçlamadan, şu konuya kırıldım diyorsunuz ve karşıdaki, aman bende bir sürü şeye kırılıyorum diyip ağzınıza tıkıyor. Bu durumda ne yapmak lazım valla sevabına bana da bir akış verseniz çok dua ederim size 😀🌸
Yaa ne sevabı canım, teşekkür ederim. Valla bu dediğiniz gibi insanlar cidden sinir bozuyor. Ben bu zaten laftan anlamıyor deyip kenara çekiliyorum ama galiba "Senin bir sürü şeye kırılmış olman bu durumu iyileştirmiyor ki, senin kırılman da kötü bir şey ama sen bu konuda bir şey yapmamayı tercih ediyorsun diye ben de yapmayacak değilim. İkimiz aynı şeye aynı tepki vermek zorunda değiliz. Senin kırılmış olmana üzüldüm çünkü seni önemsiyorum ve senden de beni dinlemeni bekliyorum."
denebilir belki. Bilemedim. Belki işe yarar belki bunu derken de laf ağzınıza tıkılır, sizi dinlemeyen insanla münakaşaya girmeye gerek yok böyle olursa. Bu mevzularda önemli olan çok sinirlenmemek galiba, biz sinirlenince karşı taraf üste çıkıyor.

Yaa ne sevabı canım, teşekkür ederim. Valla bu dediğiniz gibi insanlar cidden sinir bozuyor. Ben bu zaten laftan anlamıyor deyip kenara çekiliyorum ama galiba "Senin bir sürü şeye kırılmış olman bu durumu iyileştirmiyor ki, senin kırılman da kötü bir şey ama sen bu konuda bir şey yapmamayı tercih ediyorsun diye ben de yapmayacak değilim. İkimiz aynı şeye aynı tepki vermek zorunda değiliz. Senin kırılmış olmana üzüldüm çünkü seni önemsiyorum ve senden de beni dinlemeni bekliyorum."
denebilir belki. Bilemedim. Belki işe yarar belki bunu derken de laf ağzınıza tıkılır, sizi dinlemeyen insanla münakaşaya girmeye gerek yok böyle olursa. Bu mevzularda önemli olan çok sinirlenmemek galiba, biz sinirlenince karşı taraf üste çıkıyor.
Ooo eveet kesinlikle.. Çünkü sinirlenmeniz en istedikleri şey. 😀

Manipüle eden insanları hayatımdan çıkardım yada ciddi mesafeler koydum.

Size de böyle tavsiye ederim.

herkese merhaba..
karşınızdaki insana kırıldığınızı belli ettiğinizde manipüle edildiğinizi hissediyor musunuz? yani kırıldığınız şeyi söylediğinizde bi şekilde kendini haklı çıkarıp olayları sizin lehinize çeviren birisi var mı hayatınızda? sizi manipüle eden? eşiniz,sevgiliniz,nişanlınız,arkadaşınız aileniz bile olabilir? böyle insanlar hayatınızda var mı? var ise nasıl baş ediyorsunuz onların o tutumlarına karşı nasıl davranıyosunuz?

lütfen fikir verin. ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
Benim annem ve eşim aşırı manipülecidir asla haksız olmazladlr bende artık onlara kırıldığımi kızdığım.brlli etmiyorum

ÇOK GÜZEL ANLATTIN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
Nişanlım dün bana sürekli üzerimde baskı hissediyorum acaba kırıldı mı diye düşünüyorum sürekli gibi şeyler söyledi. Halbuki abarttığğı gibide değil hiç bişey. Sürekli bişeylerden şikayet eden birisi değilim. Kırıldığım şeyleri söylediğimde tahammülsüz davranıyor ve bende sinrleniyorum ters konuşabiliyorum. Ama bunu bir tek ben yapıyormuşum gibi konuşup beni manipüle ediyor. Özür dilemeyi öğrendi. ama beni manipüle ettikten sonra özür diliyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

Manipülatör insanları hayatınızdan çıkarmalısınız. Sürekli suçlu hisseder, anlamsız strese girer ve her konuda mücadeleye girersiniz. Sinir luğ nefret etmeye başlayınca gelir, yalandan özür diler ama hala kendini haklı gören bahane bulur. Yaptığı oyunlra devam edebilmek için sizi kandırmak amaçlı love bombing yapar.

Şimdiden değişmeyeceğini, gerçek sevginin bu olmadığını sürekli kendinizi ispat etmeye, kanıtlamaya çalıştığınız bir ilişkinin toksik olduğunu kabul edin ve hayatınızdaki manipülatörden kurtulun.

herkese merhaba..
karşınızdaki insana kırıldığınızı belli ettiğinizde manipüle edildiğinizi hissediyor musunuz? yani kırıldığınız şeyi söylediğinizde bi şekilde kendini haklı çıkarıp olayları sizin lehinize çeviren birisi var mı hayatınızda? sizi manipüle eden? eşiniz,sevgiliniz,nişanlınız,arkadaşınız aileniz bile olabilir? böyle insanlar hayatınızda var mı? var ise nasıl baş ediyorsunuz onların o tutumlarına karşı nasıl davranıyosunuz?

lütfen fikir verin. ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
Genelde hayatımda tutmamaya calısırım ama bazen oyle bır sey oluyor ki veya nasıl desem bı yakınlık oluyor ki (sureklı yuz yuze gelme gibi) işte o an asla taviz vermeyip gormezden geliyorum, sevdigim biri bile olsa bu durum içinde oldugumu hissediyorsam, farkındaysam konusmamayı tercih ederim

Back
X