ne yapım kankiler :)

18 millete benm cikmadigim oglanlarala ciktigimi soyluyor halbuki bir kisiyle ciktim kendisi gibi bes kisi degil
5 kişiyle çıkınca ne oluyor? İnsan arkadaşlık yaparken belirli sınırları koruyorsa ne farkeder sayısı?

Daha yaşın küçük, hayatı tanımıyorsun. Ama dedikoducu da olsa, sana zarar da verse bir kadın hakkında bu şekilde konuşma. O senin hemcinsin.

Ayrıca yaşın küçük, yolun başındasın.Bu saçmalıklarla uğraşma. Madem sorunlu biri, görüşme, konuşma. Ama gidip kavga etmek, laf dalaşına girmek yakışmaz. Yaşınıza göre davranın biraz. 12 yaşında değilsin. Okulunla, derslerinle ilgilen. Üniversiteye hazırlanıyor olman lazım şu an. Bunlar boş işler.

Neden kanki arakmdan konusyr millet beni yanlis taniyack
Milletin seni nasıl tanıdığı neden umrunda? Çevrendeki insanlar tek kişinin lafına bakacak kadar beyinsizse, bence şükretmelisin ve uzak durmalısın onlardan.

Ayrıca kimse kimseyi tek kişinin lafına göre silip atmaz. Dışarıdan nasıl göründüğün önemli. Bunu da o arkadaşın değiştiremez. Sen kendin gibi olur, yaşına uygun davranırsan kimse seni yanlış tanımaz.

Tekrarlıyorum bunlar boş işler, okuluna odaklan. 1 sene sonra o insanların büyük çoğunluğunu görmeyeceksin bile.

Dogru
Dogru haKlisnda laf dalasina girmek yakismazda ne bilim

Yok okumuyorum biraktm yurtdisinda ciraklik ogrenyrm..evet bosverdim millet beni ve onuda biliyor ugrasmam havlayankolek isirmaz

Takipleşelim mi kanki? Erkek gibi geldin bana kanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…