- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi yalniz_lady
-
18 millete benm cikmadigim oglanlarala ciktigimi soyluyor halbuki bir kisiyle ciktim kendisi gibi bes kisi degil
5 kişiyle çıkınca ne oluyor? İnsan arkadaşlık yaparken belirli sınırları koruyorsa ne farkeder sayısı?18 millete benm cikmadigim oglanlarala ciktigimi soyluyor halbuki bir kisiyle ciktim kendisi gibi bes kisi degil
:)) yok yok benim ben yanlizzzzzzZipzip 2. Uyelik almis
Neden kanki arakmdan konusyr millet beni yanlis taniyackkankii yapma kanki sakin ol kankiii
Milletin seni nasıl tanıdığı neden umrunda? Çevrendeki insanlar tek kişinin lafına bakacak kadar beyinsizse, bence şükretmelisin ve uzak durmalısın onlardan.Neden kanki arakmdan konusyr millet beni yanlis taniyack
Dogru haKlisnda laf dalasina girmek yakismazda ne bilim5 kişiyle çıkınca ne oluyor? İnsan arkadaşlık yaparken belirli sınırları koruyorsa ne farkeder sayısı?
Daha yaşın küçük, hayatı tanımıyorsun. Ama dedikoducu da olsa, sana zarar da verse bir kadın hakkında bu şekilde konuşma. O senin hemcinsin.
Ayrıca yaşın küçük, yolun başındasın.Bu saçmalıklarla uğraşma. Madem sorunlu biri, görüşme, konuşma. Ama gidip kavga etmek, laf dalaşına girmek yakışmaz. Yaşınıza göre davranın biraz. 12 yaşında değilsin. Okulunla, derslerinle ilgilen. Üniversiteye hazırlanıyor olman lazım şu an. Bunlar boş işler.
Yok okumuyorum biraktm yurtdisinda ciraklik ogrenyrm..evet bosverdim millet beni ve onuda biliyor ugrasmam havlayankolek isirmazMilletin seni nasıl tanıdığı neden umrunda? Çevrendeki insanlar tek kişinin lafına bakacak kadar beyinsizse, bence şükretmelisin ve uzak durmalısın onlardan.
Ayrıca kimse kimseyi tek kişinin lafına göre silip atmaz. Dışarıdan nasıl göründüğün önemli. Bunu da o arkadaşın değiştiremez. Sen kendin gibi olur, yaşına uygun davranırsan kimse seni yanlış tanımaz.
Tekrarlıyorum bunlar boş işler, okuluna odaklan. 1 sene sonra o insanların büyük çoğunluğunu görmeyeceksin bile.
Ay themis gazlama kankimizi yaBu kız seni bariz çekemiyor kanki acıma
Aynen oyle kanki aramzda bir cok fark var kiskaniyor gercktn hahaBu kız seni bariz çekemiyor kanki acıma
Haha kanki olduk :)Ay themis gazlama kankimizi ya
Ay themis gazlama kankimizi ya
Gec bile kaldikHaha kanki olduk :)
Kiz kizim nedenki :)kankı sen erkekmısın sankı oyel bı koku aldım
TAmam takip oluyormu burda takiple tescilleyelim :)Gec bile kaldik
Ortaya atsinlar kizi, tokatla cevirelimarkasında koskoca kk var o kıza haddini bildirmeli ki şanımız yürüsün
Yok ben takibe karsiyimTAmam takip oluyormu burda takiple tescilleyelim :)
Evt ben laf sokarik ona o beni tanmyr ileriye gitmem ama gosteririm onaarkasında koskoca kk var o kıza haddini bildirmeli ki şanımız yürüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?