- 9 Ekim 2014
- 62
- 9
- 13
- Konu Sahibi yalniz_lady
-
Evt hakeiyor haha :)Ortaya atsinlar kizi, tokatla cevirelim
Hemen nifak tohumuTakipleşelim mi kanki? Erkek gibi geldin bana kanki.
Yok valla kiz kizim bn valla tamm takip ederim kanki simdi telden yazym sonra pcye girince takip ederim butun kankilerimiTakipleşelim mi kanki? Erkek gibi geldin bana kanki.
Nasil yani :)Hemen nifak tohumu
Hemen nifak tohumu
Cekemiyorlar, sen dur ben halledecegimNasil yani :)
Benden başkasının seni takip etmesini kıskandım kanki
Ay pardon kankiler karıştı
Kiz senide takip ederim olurmu bn pcye girince raht yazrm telden zorlnym ancak cevp yazblymBenden başkasının seni takip etmesini kıskandım kanki
Ayy ya super kankiler buldum zatn burda kankim az kadinalr kulubunde birsuru bukdm kizlr tuttum sizi hepinizi takip edecegimCekemiyorlar, sen dur ben halledecegim
Ama yapmayin ya yeni kankiliklere yelken acmak varken
Et et onu da et, yazik giKiz senide takip ederim olurmu bn pcye girince raht yazrm telden zorlnym ancak cevp yazblym
Yok valla ki
Yok valla kiz kizim bn valla tamm takip ederim kanki simdi telden yazym sonra pcye girince takip ederim butun kankilerimi
Benden başkasının seni takip etmesini kıskandım kanki
Haha tamm tumcevap verenleri takip edecem kizlar ayri gayri yok hepiniz esitsiniz yeni kankilerimEt et onu da et, yazik gi
KIz valla adim dilan dusundugunuz gibi degilah olur mu sen kaç yıllık kankimizi tanımıyor musun bak oymuş işte.
sahi sen kimsin inşallah şüphelendiğimiz gibi çıkmaz yoksa ,biz sana haddini bildirmek zorunda kalırız.
kankilik falan kalmaz ortada
Haha oylenormalboşver takma kanki ergenliktendir
Yoo kiz sdece soruyum dedim kararsiz kadim susuyummu kiziyimmi diyeBirilerine sorup onay alinip kizilir mi yahu?
Kizmissan kizmissindir, dur ben bir sorup geleyim hah tamam artik kizabilirim, hiiii senin kalibina denmez ki!
Kanki senin kafa gitmis...
Dogrudur haklisin ama bu kiz dogustan boyle bn bisey demesemde boyle konusrİkiniz de bi oturun konuşun, eteğinizdeki taşları dökün. Böyle karşılıklı dedikodulaşmayla olmaz ki.
Niye böyle yaptığını sor, belki sen de ona bişey yapmışsındır o da intikam alıyordur, bilemeyiz kanki.
Durumu anlatmak icin konusmaliyim amaAma sen de onun hakkında konuşuyorsun kanki
Evt arkdslk bitti restt:)görüşmeyi bırak yeterli bence
O zaman kimseden değişmesini beklemiyosun ve o kızla görüşmeyi kesiyosun.Dogrudur haklisin ama bu kiz dogustan boyle bn bisey demesemde boyle konusr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?