ne yapım kankiler :)

KIz valla adim dilan dusundugunuz gibi degil
O zaman kimseden değişmesini beklemiyosun ve o kızla görüşmeyi kesiyosun.
evet ayne pyle zaten ,cokta tin zaten olsada olmasada umrumda degil o kiz
Kankiler toplanmis vayyyyssss, cay saatini kacirmisim
Konu sahibi, burdan yorum alip kiza catana kadar siniriniz gececek, onu gectim yeni dedikolara yelken acilmis olacak bile...
evet cakkarimda agiirligimi korurumda..evet kiz kacirdin baska konularra gecmisler arrtik

Konu sahibi, burdan yorum alip kiza catana kadar siniriniz gececek, onu gectim yeni dedikolara yelken acilmis olacak bile...
evet oyle gecerde bosver ugrasmam artik esksi gibi yuz vermiyorum zaten.. evet kiz kacirdin herkss gitti..pcden yaziyom kac kere cevapladm sandm cevaplanmiyor ondan uc dort cevp ggeldi hepsi pcnin yuzunden

evet oyle gecerde bosver ugrasmam artik esksi gibi yuz vermiyorum zaten.. evet kiz kacirdin herkss gitti

18'lik kankim, soguk dur, sebebini sorunca da soyle hakkinda soylediklerini duydugunu, ama cirkeflige baglama ve arkasindan konusma

sen böyle herkese kanki dersen çookk sırların dökülür ortaya.. herkese güvenme az ama öz olsun kankilerin benim mesela kanki değdiğim 1 kişi var

sen böyle herkese kanki dersen çookk sırların dökülür ortaya.. herkese güvenme az ama öz olsun kankilerin benim mesela kanki değdiğim 1 kişi var
Benimde oyle yo kiz guvenmem ben kimseye her kanki dedigime guvnmm bnmde tek bir dostum var ondan baskasina sirlarimi anltmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…