İşsizlik bunalımı özel hayat sorunları var. Ama bizim suçumuz neKardeşinizin psikolojik sorunları mı var ? Normal insan davranışı değil bunlar..
Nişanlısından ayrıldı. Ablamın gelmesinide istemiyorTuhaf bir durum.Kardeşimle aramızda yaş farkı epey var ve zaten henüz öğrenci yani onun çocuğu olsa canımdan can derim bağrıma basarım sanırım.Keza o da yeğenini dört gözle bekliyor.
Kardeşinizin eşinizi sevmemesi yeğenine ve size böyle davranması için geçerli bir neden değil.
Kendisi evli mi ? Evliyse bebek düşünüyor mu ?
Direkt soruyorum sizi kıskanıyor olabilir mi ?
Evlenip çocuk yapmanın çok da kıskanılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.Kaç yaşındasınız? Evlenip çocuğunuz olmasını kiskanmis olabilir.. Normal davranış degil bunlar..
Nişanlısından ayrıldı. Ablamın gelmesinide istemiyor
36 yaşındayım. Çok normalde değil işsizliği nişanlısından ayrılması ona göre hep bizim suçumuzKaç yaşındasınız? Evlenip çocuğunuz olmasını kiskanmis olabilir.. Normal davranış degil bunlar..
Destek alıyo.Bunalım da o zaman. Annenle konuş
destek alması için ikna etmeye çalışsın.
Destek alıyo.
Evlenip çocuk yapmanın çok da kıskanılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.
Hepimiz alttan alıyoruz kendisini, eşim alttan almaz ama. Neyse direk söyler, hoşuna gitmiyo bu durumBir süre gitmeyin madem.
Kavga etmişsiniz oda gelmez.
Anneniz size gelsin gitsin.
İş bulup sorunlarını çözünce gelip özür diler elbet.
Çok takılmayın.
Eşinizi neden sevmiyor onu anlamadım.
Alakası yok, kendisi onlada anlaşamadı, biz nişanlısını yeri gelmiş azarlamamışız.yapıcı olduk yapıcı olmuycqkmışızNiye sizi suçluyor peki ayrılığı için.
Haklı mı yada siz mi sebep oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?