Ne yapıyım?

İlginç yanı bana ablanın en güzel yaptığı bir işi soyle deseler teyzeligi derim. Orası annenin evi istemiyorsa sizi buyursun kendi defolsun. Diyeceğimde pek normal değil bu kardeşiniz bebeğin yakınında fazla tutmayın iyice paranoyak olduk bizlerde.

Niye uyumadın bacımm kk da in cin top oynuyor.beni de uyku.tutmuyor

Ş

Annemin bebeğime bakmasınada izin vermiyor. İşe başlıcam bakıcı arıcam
Ya afedersiniz de o kim oluyor da annenizin sizin bebeğinize bakmasına size gelip gitmesine karışıyor ! Siz fazla tepenize çıkarmışsınız bunu ! O sabi ona napmışki onu sevmiyor istemiyor ! Delinin zoruna bak yaa resmen kendi kurallarına göre oynatıyor sizi . Siz iş bulabiliyorsanız o da bulabilir kendine iş girsin işe çalışsın da size sarmaktan vazgeçer belki bence mümkünse o melakeyi o cadı teyzesinin yanına asla götürmeyin ve tavrınızı da koyun normal değil sizin bacınız tedavi görmesi de isabet olmuş

Böyle kardeşim olsa o kemçük ağzına kürekle vururum

basıt bı kıskanclık degıl bu el kadar sabiye kin kusacak kadar nefret neden acaba ??? bence de gıtme bırak evınde mutlu mutlu otur hem sen yalnızndegıksın kı evladın var

Kardeşinizin problemi kendisiyle.
Herkes hayatını kurmuş çoluğu çocuğu eşi evi var onun yok.
Niye benim yok diye üzülebilir yaş 33 bebişi görünce ben hiç anne olamıycam psikolojisine giriyo olabilir.

Sahiplenilmekte istiyodur nişanlısı konusunda. Yapıcı olduk diyosun ya nişanlısının hatalı olduğu yerde hopp dur orda o benim kardeşim prensesim onu üzmeye hakkın yok demenizi bekliyodur.

Siz annenize bebeği bırakıp kardeşinizle dışarı çıkma şansınız var mı? Oturup güzelce konuşun dertleşin

İşsiz sanırım iş ilanları bulup yardımcıda olabilirsiniz.

Hayattan dışlanmış hissediyo siz sahiplenin

hep bı kız kardesım olsun ıstemısımdır cok imrenırım
fakat son zamanlarda okadar cok kız kardes facıaları okudum kı
ıyıkı kardesım yok dıyorum

kardesınız normal degıl
ve gorusmeyın derım
bebısınız hayırlı olsun saglıkla sıhhatle buyusun :)

Kimse kusura bakmasin. Babamin evine girip cikmama hic kimse karisamaz.
Ne kardeşim nede baska bir kimse. Adi ustunde BABAEVİ baska kimsenin degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…