Bana gelmez normalde, annemide yollamıyo, son dönemlerde olan birşey değil devamlı böylekız kardeşinizin psikolojisi düzelene kadar bir süre gitmeyin, anneniz gelsin size aklı başına gelince gelecektir zaten
Bana gelmez normalde, annemide yollamıyo, son dönemlerde olan birşey değil devamlı böyle
Annemin bebeğime bakmasınada izin vermiyor. İşe başlıcam bakıcı arıcamannenize ne karışıyor fala yüz vermeyin sadece onun annesi değil çocuk da değil kardeşiniz, her şeyi anlayabilecek yaşta o nedenle biraz tepkinizi hep beraber göstermelisiniz
Annem bi laf dese olayı tartaklamaya götürüyoaslında annenden önce onun sana destek olması lazım..yaşlarınız bile yakımış..hani ergenlik çağı falan olsa neyse dicem ama çok garip geldi yaptığı..annen bu konuda tavrını koymalı..
Babam rahmetli, annem bi laf dese çok kötü tepki veriyo, tartaklıyo hattaBence bu konuda annenizin ve babanızın yaklaşımı önemli onlar ne diyor o ev onun değil unutmasın.
Annem garibim ezim ezim ezildi, yeri geliyo tartaklıyo annemi, annecimde 70 yaşında, araya giriyorum banadaBence kardesinin ruhsal sorunlari var ama ciddi anlamda.
Sakin sakinnn bebegini o eve birakma!! Anlamadigim sey annen nasil musade ediyor bu saygisizliga??
Kiyamam yaa.. Annenizi arada birakmayin bosverin.. Yavrunuzu da sakin o eve goturmayin. Siz yokken cocuga bi zarar verir Allah korusun. Bence agir hasta normal insan bunu yapmaz!Annem garibim ezim ezim ezildi, yeri geliyo tartaklıyo annemi, annecimde 70 yaşında, araya giriyorum banada
Ş
Annemin bebeğime bakmasınada izin vermiyor. İşe başlıcam bakıcı arıcam
Tamam işsiz.diyosun,nişanlısından ayrıldı diyosun kıyamıyosun ama o bu durumu hak görüp bu durumları hepimize yaşatıyoneden kardeşinizin bu kadar sözü geçiyor bu evde sizin bebeğinizin bakmasına anneniz razı ise kardeşiniz duracağı yeri bilmeli bence.
14 aylık oğlum var bakıcı ile başladım, 1 ay sonra memnun kalmadık ve kayınvalidem ve annem dönüşümlü bakıyor. Çünkü kimse canınıza anne baba yada anane babaanne gibi iyi bakmıyor
o nedenle bence biriniz kardeşinizin haddini bildirmesi lazım, bu ergen havalarından bir çıkartın dünya onun etrafında dönmüyor
Benim kafa dinliycek bi evim varmış, o bizim gelmemizden bunalmış nereye gidecekmişAlla Alla son günlerde kız kardeşlerde sapıttı... sonuçta o evde olmaya onun ne kadar hakkı varsa seninde o kadar hakkın var
Gel dediğinde geldim, derdi olduğunda dinledim, yanlış yapabilcek durumları oldu bak dikkat et dedim uyardım, maddi anlamda elimden geldiğince yaptım hala da yapıyorum. Ben evlendim dört dörtlük mü.hayır, buraya açtığım konular yarısı değil,maddi olarak kendimde zor durumdayım(kimse kimsenin içini.bilmez) bende psikolojik olarak kötüyüm bende panik atak_ anksiyete içinde boğuşup ilaç kullanan insanım. Kardeşiz birbirimize destek olmak varken, bunlar çok çok üzüyoKardeşinizin derdi sizin burada yazdığınız derdinizden daha büyük gibi geldi bana..sizler ana baba evinden ayrılıp kendi düzeninizi kurmuşsunuz ve en azından bu konuda kafanız rahat.Ama kız kardeşiniz sebep her ne ise bunu gerçekleştirememiş ve anne ile yaşamaya devam ediyor.İnsan doğası gereği belli bi yaştan sonra kendine ait bir hayat kurmuş olmayı istiyor.Bunu gerçekleştiremediğinde ise psikolojik bunalım başlar.Belli ki sizler bu süreçte kız kardeşinizi anlamak için çok uğraşmamışsınız, derdini yeterince paylaşmamışsınız ve onun için varlığı yokluğu bir hale gelmişsiniz.Sanıyorum ki onun yaşadıkları hiç kolay şeyler değil.Belki ona bakıp halinize şükür bile ediyorsunuzdur.o da bunu hissediyorsa zaten sizi görmeyi istememesi çok doğal olur.Eğer gerçekten ona destek olmayı beceremiyorsanız uzak durmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?