Hanımlar herkese iyi pazarlar dilerim
Beni burda bilen okuyan vardır belki kavgalarla süren bir ilişkim vardı. Sevgilim iyi biridir aldatma şiddet asla olmadı ama beni düşünmez bencildir kendi keyfine çok düşkündür. Tabii bu artık benim cepte görülmemle de kaynaklı. Ben bitirdim. Biteli epeyce oluyor. Hayatıma tek başıma devam etmeyi öğrendim artık ağlamamayı kendi kendime mutlu olmayı öğrendim. Ama evet onu hala seviyorum hala özlüyorum.
O bana mesaj atıyor ama hatamı anladım pişmanım gibisinden değil mesela durup dururken sarılalım unutalım her şeyi diyor. Bende diyorum ben unutmak değil olaylardan ders çıkarmak istiyorum 3 sene unuttum her yaptığını lütfen artık yazma mesela sonra bi mesaj atıyor vera neden konuşmuyorsun diyor bende diyorum ne diyeyim ki benim seninle paylaşacak bişeyim yok ya da mesela bazen seni özlüyorum yazıyor. Ama hatamı anladım ya da özür dilerim ya da ben seni çok incittim diye söz bi ima asla yok.
Hanımlar hal böyle olunca bende uzak duruyorum ben sana artık dönmem diyorum. Yoluma devam ediyorum. Şimdi sizce bu adam pişman olma yoluna girmiş mi yoksa h böyle düşüncelere kapılmadan yoluma devam mı edeyim