ne yapıyor bu kız!?

yamanmira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
13
0
0
35
İstanbul
Merhaba kızlar ben lise son sınıftyım ve 18 yaşımdayım.Sorunnumsa şu;Ben okulda gayet çevresi olan tanınan sevilen biriyim. bizim okulda yan sınıfımda bir yaşıtım bir kız var.Okula başladığım ilk günden beri dayanamıyorum hayır dövsem yüzde yüz döverim o hiç ama hiç sorun değil ama kesin bir nedenim yok. geçen yıllarda dalga geçme amaçlı konuşuyordu benimle her gördüğüde yanındakini dürtüp gülüşüyordu falan.En son yaptığı ise bardağı taşırdı.2 ay önce 1 aylık bir ilişkiyi sonlandırdım.Bu kız adım gibi eminim sırf bana inat gidip eski sevgilimle yakın oluyor konuşuyor attığı her durumu beğeniyor eski sevgilimi uyardım ama sanane diyor bana mısın demiyor ne yapacağım çıldırıyorum :2::2:

onları umursamıyarak, yok sayarak en güzeli cevabı verirsin canım.

sinir etme çabaları boşa gidince, kendi sinir olur..

Sana özeniyor. Senin gibi olmak istediği için canını acıtıyor. Kıskanıyor yani... Takmayacaksın.

ahahahahaha
Dov gitsin kiz. Madem %100 dovebilirsin
Manyak bi komsum var, gecenlerde arabamin 4 lastigini bile kesti, dovsem bende kesin doverim de iste ben bulasmiyorum bu tarz pis islere. esine polis taktim simdilik sadece

Gorunuse gore sende kizi takiptesin. Ne yapmis, kimin nesini begenmis eski sevgilin hakli. Sanane sonucta... Hala beraber degilsiniz ki..

O kiz diyelim ki seni sinir etmeye calisiyor.. Gorunuse gore bunu basariyor. Onerim salla gitsin olur ama gorunuse gore bunu pek yapabilecek gibi degilsin

Eski sevgilinizle ilgilenmesi sizi niye sinirlendiriyor ki? Siz bitirmisiniz iliskinizi, birakin aslinda daha rahat olmaniz lazim, benim istemeyip biraktigimla ilgileniyor diye... Bosverin...

1 ay,eski sevgilini uyarmanı ve eski sevgilinin seni ciddiye almasını beklemeni gerektirecek kadr uzun bir süre değil. tabi ki sana ne seni ilgilendirmez diyecek. Kız da belli ki seni kıskanıyor,tahrik etmeye çalışıyor. Sık dişini kalmış 4 ay, takılsın,sende gül ona hatta:))

Bak bu dediklerime kızacaksın yüzde yüz ama boşver kaç ay kaldı şurda okulun bitmesine. Madem son sınıfsın otur ders çalış. Bu tarz boş şeylerle kafanı doldurma. Üniversite olsun senin tek derdin.

Ahahah o nasıl komsu ya

Bak bu dediklerime kızacaksın yüzde yüz ama boşver kaç ay kaldı şurda okulun bitmesine. Madem son sınıfsın otur ders çalış. Bu tarz boş şeylerle kafanı doldurma. Üniversite olsun senin tek derdin.

kızmak ne haddime :) haklısınız ama bu yaşlarda insan ister istemez kafaya takıyor çatlakları :)

Sınıfta anlaşamadığım biri vardı bir gün sakız çiğniyo ama nasıl bütün sınıfta yankılanıyor cak cak yapma dedikçe inadına yapıyor ağzımdan kötü bir söz çıktı gitti beni müdüre şikayet etti neredeyse okuldan atılıyordum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten sende boşver takma sen kafayı taktığını belli ettikçe o inadına yapacak umursamadığını görünce kendisi çatlayacak

umursadığımı öğrendi bile

Ben olsam dalgaya alip nispet yapardim onla daha önce benzeri basima geldi ben dovdum o ayri konu ama sevgiliyle ilgili değildi kiz arkamdan konuşuyordu ben Allahin hakki 3tur diyen bi insanin 3 kere yapmasini bekledim sonra tuttum kolundan elimden kimse alamicak şekilde bana doğruyu ispatlamak için konuştuğu kişilerin yanina götürdü konusmadim gibisinden ama konuşurken kekeliyodu korkudan normalde kekelemiyo en sonunda baktim diğerlerinden ses cikmadi dovdum araya bi suru kişi geldi onlarda dayak yedi sinirlenince gözüm karariyo çünkü benim ama sen dövme de ki sen kendi kaliteni benim artiklarimla takılarak gosteriyosun de :)) bana herkes demişti o kiz zaten ...... Sana hic yakismadi dediler ondan pişman olmuştum :)

Son düzenleme:
Umursama. Lise sonmussun zaten ders calis salla boyle dengesizler her yerde var. Umursassan bozulur kapar cenesini oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…