Kız ne yapıyorsa seni sinir etmek için yapıyorsa ;
Sen ne yapıyorsun ?
Sinir oluyorsun
O istiyor , sen veriyorsun yani.
Olaya böyle bak ve ne yaparsa yapsın salla gitsin
Ben olsam dalgaya alip nispet yapardim onla daha önce benzeri basima geldi ben dovdum o ayri konu ama sevgiliyle ilgili değildi kiz arkamdan konuşuyordu ben Allahin hakki 3tur diyen bi insanin 3 kere yapmasini bekledim sonra tuttum kolundan elimden kimse alamicak şekilde bana doğruyu ispatlamak için konuştuğu kişilerin yanina götürdü konusmadim gibisindenama konuşurken kekeliyodu korkudan normalde kekelemiyo en sonunda baktim diğerlerinden ses cikmadi dovdum araya bi suru kişi geldi onlarda dayak yedi sinirlenince gözüm karariyo çünkü benim ama sen dövme de ki sen kendi kaliteni benim artiklarimla takılarak gosteriyosun de :)) bana herkes demişti o kiz zaten ...... Sana hic yakismadi dediler ondan pişman olmuştum :)
Merhaba kızlar ben lise son sınıftyım ve 18 yaşımdayım.Sorunnumsa şu;Ben okulda gayet çevresi olan tanınan sevilen biriyim. bizim okulda yan sınıfımda bir yaşıtım bir kız var.Okula başladığım ilk günden beri dayanamıyorum hayır dövsem yüzde yüz döverim o hiç ama hiç sorun değil ama kesin bir nedenim yok. geçen yıllarda dalga geçme amaçlı konuşuyordu benimle her gördüğüde yanındakini dürtüp gülüşüyordu falan.En son yaptığı ise bardağı taşırdı.2 ay önce 1 aylık bir ilişkiyi sonlandırdım.Bu kız adım gibi eminim sırf bana inat gidip eski sevgilimle yakın oluyor konuşuyor attığı her durumu beğeniyor eski sevgilimi uyardım ama sanane diyor bana mısın demiyor ne yapacağım çıldırıyorum :2::2:
Lafa bak gidip dovermis o hic problem degilmis. Birini dovmen basli basina bir problemdir sevgili liseli. Kendine gel.
baska çözüm bulamıyorum eski sevgilimi seviyordum çünkü
Hala mi seviyorsun?
belkide,unutamıyorum
Merhaba kızlar ben lise son sınıftyım ve 18 yaşımdayım.Sorunnumsa şu;Ben okulda gayet çevresi olan tanınan sevilen biriyim. bizim okulda yan sınıfımda bir yaşıtım bir kız var.Okula başladığım ilk günden beri dayanamıyorum hayır dövsem yüzde yüz döverim o hiç ama hiç sorun değil ama kesin bir nedenim yok. geçen yıllarda dalga geçme amaçlı konuşuyordu benimle her gördüğüde yanındakini dürtüp gülüşüyordu falan.En son yaptığı ise bardağı taşırdı.2 ay önce 1 aylık bir ilişkiyi sonlandırdım.Bu kız adım gibi eminim sırf bana inat gidip eski sevgilimle yakın oluyor konuşuyor attığı her durumu beğeniyor eski sevgilimi uyardım ama sanane diyor bana mısın demiyor ne yapacağım çıldırıyorum :2::2:
Hiç yakısır mı sana dovusmeyi? Ciddi bir disiplin cezası almaktan baska hiç bir sey halledemezsin.Sicilini kirletmeye ne gerek var ki anlatıgınız bana cok cocukca geliyor ilkokul maceraları gibi.Basarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?