ne yapıyor bu kız!?

Kız ne yapıyorsa seni sinir etmek için yapıyorsa ;

Sen ne yapıyorsun ?

Sinir oluyorsun

O istiyor , sen veriyorsun yani.

Olaya böyle bak ve ne yaparsa yapsın salla gitsin

istesem aynısını yaparım ama uğraşmayayım umursamayayım dedikçe üzerime geliyor bu böyle devam ederse kötü yapıcam :18:

Aynı şeyi bende 18 yaşındayken yaşamıştım. Zor sabrettim. dün gördüm o kızı tesadüfen. Yüzüne bakıp küfrettim , defoldu gitti

Lafa bak gidip dovermis o hic problem degilmis. Birini dovmen basli basina bir problemdir sevgili liseli. Kendine gel.

Yas 18 ama cocuk gibisin .
Umursama o kizi .
Ha bunu yapamiyorsun git döv o zaman .
Tövbe tövbe .
Kiz sevilmeyen tip sen seviliyorsun falan .
Hıhı..

Müdüre giderse sen de okulda dövme dışarıda döv
Hahahah.

Şaka bir yana, ne güzel kıskanıyor seni işte. Zevk alsana bundan. Eski sevgiline yanaşması seni kıskandığını gösterir. Çekemiyor seni. Bence takmaya bile değmez. Salla gitsin.

çocuk da değilsin ki. niye böyle dövmeli sövmeli şeyler düşünüyorsun. seneye bir de üniversiteye gideceksin sen değil mi? eyvah eyvah. bir an önce olgunlaşmaya ve bu çocukça düşüncelerden kurtulmaya bak. emin ol 5 yaş daha küçük davranıyor ve konuşuyorsun. dövmek acizlerin işidir. düşüncesi bile.

Öncelikle döverim falan laflarını kendi hemcinslerime hiç yakıştıramıyorum.Neredeyse yaşıtız ,bana çok iğrenç geliyo hele liseye giden kızların ağzında "Döverim nollcakk,bişe yapamaz." laflarından.
İkincisi de siz ayrılmışsınız,sizi hiç ilgilendirmez kimle konuştuğu :)
Eğer gerçekten böyle davranıyorsa gidin yanına konuşun açık açık benle bir sorunun mu var varsa söyle çözelim diye.En iyisi bu :)

Hiç yakısır mı sana dovusmeyi? Ciddi bir disiplin cezası almaktan baska hiç bir sey halledemezsin.Sicilini kirletmeye ne gerek var ki anlatıgınız bana cok cocukca geliyor ilkokul maceraları gibi.Basarılar

Hiç yakısır mı sana dovusmeyi? Ciddi bir disiplin cezası almaktan baska hiç bir sey halledemezsin.Sicilini kirletmeye ne gerek var ki anlatıgınız bana cok cocukca geliyor ilkokul maceraları gibi.Basarılar

düsündümde haklısınız çok cocukça ama benimde adım baharsa sevgilimi geri almayı hedefliyorum

Eski sevgilini zorla mi kacirdi kiz? Siz ayrilmissiniz, onlar baslamis, karsilikli olarak. Bu kadar. Mal mi bu insan ki gidip geri alasin?

Ben seviliyorum da o sevilmiyor da, doverim de,... Sen bence bunlari birak, derslerine bak. Biraz ozguvenini gelistir, buyumeye calis.
Kazanirsan, yakinda universiteli olacaksin, bu cocuk tavirlarinla orda yalniz kalirsin. Bu halini en son lisede cekerler, universite cocuk yuvasi degil. Sanki ilkokul- ortaokul ogrencisi gibi konusuyorsun. Doverim filan.

Buyukler ya da olgun insanlar diyim, meselelerini doverek halletmez, yani kaba gucu yeten kazanir diye birsey yok. Her gicik oldugumuzu dover miyiz dovemez miyiz, bunun muhasebesini yapmiyoruz, ben en son ilkokulda yapmisimdir. Bunlari ogren.

bence konu sahibi kıskanıyor kızı üstelik dövmeyi bile düsünüp kafasında ölçüp tartarak dövebilirim kararını verecek kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…