Ne yapıyorsun bütün gün evde?

Yüz verme senden karsılık bulamasın iş bak kendine..

Olsun ailen yakininda degl diye herzamanini onlarla gecireceksin diye bsey yok. Ama gecmis olsun o pskolojik baski altina coktan almislar seni. Takilma bosver dedgm gbi is sende bitiyo arayip dursunlar canim istemiyo demeyi ogrenmen lazim he diyosanda arkasndan ne konstklarinada taklma senden degerlisi yok esinde akilli karsmiyor aranzdaki gel git mevzusuna ustune gelende yok mis hersey sendeee :)

Cocuk konusunda da seni etkisi altına alıyo her işe burnunu sokuyo uyanık kv

Elalemin bişey söylediği yoktur merak etme
Gel diye öyle der

Sakin çocuk yapma kv sizden biraz uzaklaştır sonra hatta ise gir o senin meşgul olduğuna her zaman gelmeyeceğine vs alışsın sonra yap ben eşime de dedim bin pişmanım çocuk yuvaya mutluluk verir ailen yüzünden evimde bu mutluluk olmadı

Eşim annesiyle büyümüş babası hep uzakta, birde bayılma huyu var, ilaç kullanıyor, eşim gelmeyiz der yapış yapış olmaz ama aramızında açılmasını istemiyor, oda haklı ne diyim, bir kere patladım senin bu yaptığına psikolojik şiddet denir susamayacağımı bile bile devam ediyorsun dedim, senden bir halt olmaz diyor bana, oh kurtuldum diyorum arayıp sormaz, 2 gün geçmiyor arıyor ben hastalandım yataklara düştüm niye gelmiyorsunuz diyor, allahım sabır versin bana

Bakmayın siz onlara ne o öyle sabahtan akşama kadar bir arada oturmak hafta 1 veya 2 gidip birkaç saat vakit gecirmek yeter tamam arada yemek yemeğede gidilir caylar içilir güzel olur ama her zaman değil insan evinde vakit geçirmek ister.

allah sabr versin onada akil versin esin insallah tek cocuk degldir

Ah canım, ailelerinde bir çalışan gelin var, hiç dinlemiyorlar, kızın izin gününü bekliyorlar gelsin diye, Doğu kültürü, az çok bilirsiniz Kabile yaşamı seviyorlar

Sen de onlara aksama kadar bos bos oturmaktan ne anliyorsunuz de gulerek. Kursa git kurstakileri anlat ne hamarat kadinlar var diye. Hem bahanen olur kursum var gelemem deyip hem de kendilerini sorgularlar

Kesinlikle ben oğullarını koparacak değilim haftada 2 sabahtan akşama görüşmeye razıyım ama ona yetmiyor.

Ah canım, ailelerinde bir çalışan gelin var, hiç dinlemiyorlar, kızın izin gününü bekliyorlar gelsin diye, Doğu kültürü, az çok bilirsiniz Kabile yaşamı seviyorlar
Ben bu kelimeyi bayramda onlara kullanmıştım biz neden kabule gibi geziyoruz diye. Allah sabır versin iş eşinde bitiyor keşke şu evliligin ailelerle de provası olsaydı da ona göre evet deseydik geçti artık ya o deveyi gudecez ya bu diyardan gidecez

allah sabr versin onada akil versin esin insallah tek cocuk degldir
Değil 3 kardeşler en büyüğü eşim diğerleri bekar, dışardan gören bunlar anne oğul demez eşim sohbet bile etmez gidince alır telefonu oynar, bunun ki elalem ne der hastalığı, bizi kendi halimize bırakmıyor, yaşı 42 ama hiiç olgun değil hemde hiç

Ben okulu bitirdim bitireli hep çalıştım yoruluyordum izin hünümü bekliyordum, o kızı gördükçe üzülüyorum, demekki benim de izin günümü 1 haftadır görüşmedik diyerek sürekli Kabile halinde geçecek o günüm, yurtdışını istiyor eşim neresi olsa bul diyorum

Neeey anam cok genc :) basinda insan var iste de eger ayilip bayildgnda çocuk gibi hergun sanami bakcam gencsin kendini bana baglama de brzda senkonus

Neeey anam cok genc :) basinda insan var iste de eger ayilip bayildgnda çocuk gibi hergun sanami bakcam gencsin kendini bana baglama de brzda senkonus
Ben o kadar konuştum ki, pat pat söylüyorsun lafları saygısızsın diyor, allah kahretsin diyip kendimi çekiyorum soğuksun diyor, ne zaman gitsek haftada 2 gün, yardım ederken mutfakta kafamı şişiriyor, gelmiyorsun herkes gelinin neden gelmiyor diyor beni sevmiyorsun neden neden neden, resmen kendinden bıktırdı, birde hiç akraba etkinlikleri bitmiyor, yarın gene birinin diş çıkarma şeyi mi ne varmış, kesin oraya çağıracak, bende eşimle gezcez gelemem diycem

Bencede yani istemiyorsan gitme oyle oyle alosacak baska caresi yok benmki 2 yilimi aldi ama alıştı sende pes etme.

Bu zihniyettekilerin hepsi elalem denen şeyin birer üyesi ve bu kısır döngünün içinde hayatlarını kendilerine zehir ediyolar, farkında değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…