- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Yüz verme senden karsılık bulamasın iş bak kendine..Benim ailem cok uzakta, başka şehire evlendim malesef, ah ailem burda olsa ben hiç onları takarmıydım, sustururdum her gün anneme giderdim, kendisi annemi görmediği halde sevmez zaten, ailemide, kıskanır beni ailemden, ne zaman 15 gün kalmaya gelseler hışgeldin demek ona düşerken sürekli eşimi arar söyle Didem’e beni arayıp çağırsın der, psikolojisi bozuk, ay çok soğudum kızlar ya çok ağladım, allahtan eşim yanımda bana sormadan asla cevap vermez veya ısrar etmez ama huzurumuzu bozmaya yetiyor
Olsun ailen yakininda degl diye herzamanini onlarla gecireceksin diye bsey yok. Ama gecmis olsun o pskolojik baski altina coktan almislar seni. Takilma bosver dedgm gbi is sende bitiyo arayip dursunlar canim istemiyo demeyi ogrenmen lazim he diyosanda arkasndan ne konstklarinada taklma senden degerlisi yok esinde akilli karsmiyor aranzdaki gel git mevzusuna ustune gelende yok mis hersey sendeee :)Benim ailem cok uzakta, başka şehire evlendim malesef, ah ailem burda olsa ben hiç onları takarmıydım, sustururdum her gün anneme giderdim, kendisi annemi görmediği halde sevmez zaten, ailemide, kıskanır beni ailemden, ne zaman 15 gün kalmaya gelseler hışgeldin demek ona düşerken sürekli eşimi arar söyle Didem’e beni arayıp çağırsın der, psikolojisi bozuk, ay çok soğudum kızlar ya çok ağladım, allahtan eşim yanımda bana sormadan asla cevap vermez veya ısrar etmez ama huzurumuzu bozmaya yetiyor
Cocuk konusunda da seni etkisi altına alıyo her işe burnunu sokuyo uyanık kvÇocuğum yok şuan düşünmüyoruz, ama şimdiden başladı saçma sapan hikayeler anlatmaya, yok bir tanıdığı varmış çocuğu kaynanasına atıp gidermiş çocuk babanneyi anne bilmiş oda öyle yapacakmış şaka yapıyor güya ama yalan yol yapıyor, ben çocuğumu sana verirmiyim, zaten çocuğumun onlarla çok vakit geçirmesini istemiyorum kültür farkından dolayı, tabiki babanne sevgiside başka ama beni buna mecbur edecek gibi, artık telefon bile kullanmak istemiyorum onun yüzünden, neden atamıyorsun gelin laflarından kurtulmak için, çocukta yapmayı düşünmüyorum
Elalemin bişey söylediği yoktur merak etmeBu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?
Sakin çocuk yapma kv sizden biraz uzaklaştır sonra hatta ise gir o senin meşgul olduğuna her zaman gelmeyeceğine vs alışsın sonra yap ben eşime de dedim bin pişmanım çocuk yuvaya mutluluk verir ailen yüzünden evimde bu mutluluk olmadıÇocuğum yok şuan düşünmüyoruz, ama şimdiden başladı saçma sapan hikayeler anlatmaya, yok bir tanıdığı varmış çocuğu kaynanasına atıp gidermiş çocuk babanneyi anne bilmiş oda öyle yapacakmış şaka yapıyor güya ama yalan yol yapıyor, ben çocuğumu sana verirmiyim, zaten çocuğumun onlarla çok vakit geçirmesini istemiyorum kültür farkından dolayı, tabiki babanne sevgiside başka ama beni buna mecbur edecek gibi, artık telefon bile kullanmak istemiyorum onun yüzünden, neden atamıyorsun gelin laflarından kurtulmak için, çocukta yapmayı düşünmüyorum
Eşim annesiyle büyümüş babası hep uzakta, birde bayılma huyu var, ilaç kullanıyor, eşim gelmeyiz der yapış yapış olmaz ama aramızında açılmasını istemiyor, oda haklı ne diyim, bir kere patladım senin bu yaptığına psikolojik şiddet denir susamayacağımı bile bile devam ediyorsun dedim, senden bir halt olmaz diyor bana, oh kurtuldum diyorum arayıp sormaz, 2 gün geçmiyor arıyor ben hastalandım yataklara düştüm niye gelmiyorsunuz diyor, allahım sabır versin banaOlsun ailen yakininda degl diye herzamanini onlarla gecireceksin diye bsey yok. Ama gecmis olsun o pskolojik baski altina coktan almislar seni. Takilma bosver dedgm gbi is sende bitiyo arayip dursunlar canim istemiyo demeyi ogrenmen lazim he diyosanda arkasndan ne konstklarinada taklma senden degerlisi yok esinde akilli karsmiyor aranzdaki gel git mevzusuna ustune gelende yok mis hersey sendeee :)
Bakmayın siz onlara ne o öyle sabahtan akşama kadar bir arada oturmak hafta 1 veya 2 gidip birkaç saat vakit gecirmek yeter tamam arada yemek yemeğede gidilir caylar içilir güzel olur ama her zaman değil insan evinde vakit geçirmek ister.Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?
Eşim annesiyle büyümüş babası hep uzakta, birde bayılma huyu var, ilaç kullanıyor, eşim gelmeyiz der yapış yapış olmaz ama aramızında açılmasını istemiyor, oda haklı ne diyim, bir kere patladım senin bu yaptığına psikolojik şiddet denir susamayacağımı bile bile devam ediyorsun dedim, senden bir halt olmaz diyor bana, oh kurtuldum diyorum arayıp sormaz, 2 gün geçmiyor arıyor ben hastalandım yataklara düştüm niye gelmiyorsunuz diyor, allahım sabır versin bana
Ah canım, ailelerinde bir çalışan gelin var, hiç dinlemiyorlar, kızın izin gününü bekliyorlar gelsin diye, Doğu kültürü, az çok bilirsiniz Kabile yaşamı seviyorlarSakin çocuk yapma kv sizden biraz uzaklaştır sonra hatta ise gir o senin meşgul olduğuna her zaman gelmeyeceğine vs alışsın sonra yap ben eşime de dedim bin pişmanım çocuk yuvaya mutluluk verir ailen yüzünden evimde bu mutluluk olmadı
Kesinlikle ben oğullarını koparacak değilim haftada 2 sabahtan akşama görüşmeye razıyım ama ona yetmiyor.Bakmayın siz onlara ne o öyle sabahtan akşama kadar bir arada oturmak hafta 1 veya 2 gidip birkaç saat vakit gecirmek yeter tamam arada yemek yemeğede gidilir caylar içilir güzel olur ama her zaman değil insan evinde vakit geçirmek ister.
Ah canım, ailelerinde bir çalışan gelin var, hiç dinlemiyorlar, kızın izin gününü bekliyorlar gelsin diye, Doğu kültürü, az çok bilirsiniz Kabile yaşamı seviyorlar
Değil 3 kardeşler en büyüğü eşim diğerleri bekar, dışardan gören bunlar anne oğul demez eşim sohbet bile etmez gidince alır telefonu oynar, bunun ki elalem ne der hastalığı, bizi kendi halimize bırakmıyor, yaşı 42 ama hiiç olgun değil hemde hiçallah sabr versin onada akil versin esin insallah tek cocuk degldir
Ben okulu bitirdim bitireli hep çalıştım yoruluyordum izin hünümü bekliyordum, o kızı gördükçe üzülüyorum, demekki benim de izin günümü 1 haftadır görüşmedik diyerek sürekli Kabile halinde geçecek o günüm, yurtdışını istiyor eşim neresi olsa bul diyorumBen bu kelimeyi bayramda onlara kullanmıştım biz neden kabule gibi geziyoruz diye. Allah sabır versin iş eşinde bitiyor keşke şu evliligin ailelerle de provası olsaydı da ona göre evet deseydik geçti artık ya o deveyi gudecez ya bu diyardan gidecez
Neeey anam cok genc :) basinda insan var iste de eger ayilip bayildgnda çocuk gibi hergun sanami bakcam gencsin kendini bana baglama de brzda senkonusDeğil 3 kardeşler en büyüğü eşim diğerleri bekar, dışardan gören bunlar anne oğul demez eşim sohbet bile etmez gidince alır telefonu oynar, bunun ki elalem ne der hastalığı, bizi kendi halimize bırakmıyor, yaşı 42 ama hiiç olgun değil hemde hiç
Ben o kadar konuştum ki, pat pat söylüyorsun lafları saygısızsın diyor, allah kahretsin diyip kendimi çekiyorum soğuksun diyor, ne zaman gitsek haftada 2 gün, yardım ederken mutfakta kafamı şişiriyor, gelmiyorsun herkes gelinin neden gelmiyor diyor beni sevmiyorsun neden neden neden, resmen kendinden bıktırdı, birde hiç akraba etkinlikleri bitmiyor, yarın gene birinin diş çıkarma şeyi mi ne varmış, kesin oraya çağıracak, bende eşimle gezcez gelemem diycemNeeey anam cok genc :) basinda insan var iste de eger ayilip bayildgnda çocuk gibi hergun sanami bakcam gencsin kendini bana baglama de brzda senkonus
Bencede yani istemiyorsan gitme oyle oyle alosacak baska caresi yok benmki 2 yilimi aldi ama alıştı sende pes etme.Ben o kadar konuştum ki, pat pat söylüyorsun lafları saygısızsın diyor, allah kahretsin diyip kendimi çekiyorum soğuksun diyor, ne zaman gitsek haftada 2 gün, yardım ederken mutfakta kafamı şişiriyor, gelmiyorsun herkes gelinin neden gelmiyor diyor beni sevmiyorsun neden neden neden, resmen kendinden bıktırdı, birde hiç akraba etkinlikleri bitmiyor, yarın gene birinin diş çıkarma şeyi mi ne varmış, kesin oraya çağıracak, bende eşimle gezcez gelemem diycem
Tesekkür ederim canım dertlerimle kafanızı şişirdimBencede yani istemiyorsan gitme oyle oyle alosacak baska caresi yok benmki 2 yilimi aldi ama alıştı sende pes etme.
Yok canm ayni yoldan bizde gectikTesekkür ederim canım dertlerimle kafanızı şişirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?