• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmak istiyor...

soba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
27
0
36
Kütahya
Arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var kafam karışık tarafsız bi gözle bakmaya çalışıyorum nafile ünv.birlikte olduğum bi insan vardı 2.5 sene beraberdik aramızda bir sürü iyi kötü şeyler geçti en son kavgalı bi biçimde ayrıldık birbirimizden nefret ederek aradan 5 yıl geçti aradı beni normal nasılsın tarzında bi arkadaş gibi daha sonra sıklaştı beni unutmadığını hep aklında olduğumu beni çok özlediğini söyledi ilk başlarda soğuktum daha sonra fazla ileri gitmeden bende özlediğimi söyledim tabi bunlar ara ara telefonda yapılan görüşmeler beni görmeye gelceni söyledi sözleştik ha başta tabi bu aramalarından bişey çıkartma dedi aklı sıra hiçbişey hissetmeyen insan bu kadar sene sonra ararmı sizce bu kadar özlem dolu konuşurmu?arkadaşlar güzelce kapattık telefonu daha sonra face gördüm ilişkisi başladı diye ne bu yani bana cvp verirseniz sevinirim lütfen:18:

yani şunu demek istiyor ben zaten adam değilim benden bi halt olmaz sende benden uzak dur

Olay şu:

Boştaymış aklına sen gelmişsin aramış özledim demiş, durumunu yoklamış yalnız mısın vs.
Sonra çevresinde onu uğraştırmayacak (ikna etme, tavlama vs) bi'kız bulunca onunla başlamış.

yani şunu demek istiyor ben zaten adam değilim benden bi halt olmaz sende benden uzak dur[/QUOTEevet doğru söylüyosun dengesiz şimdide kaldırmış salak saçma iş yapıyo takmıyım diyorum ama sinir oluyo insan aşk boka konar dedikleri bu herhalde ne tam geliyo ne tam gidiyo benden:43:

besbellı canı sakılmıs adamın nereye saldıracagını sasırmıs senı aramıs,ama tahmın edıyorum kı senden ayrıldıktan sonra bunun cıddı bı ilişkisi oldu onunlada ayrılınca bosluga düştü,senı aramaya karar verdı ve amacına ulastı

Back
X