ne yapmalı ? nasıl anlatmalı ?

eyzn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
66
1
86
33
Ankara
herkese mutlu bayramlar kızlar benimde bir sorunum var . yakın arkadaşım evli farklı şehirlerdeyiz ben öğrenciyim o evli ve bir çocuğu var. beraber olmak istediğimizde hep ben şehir değiştirip gittim yanına 2 yıldır 1 kere bnm okuduğum yere geldi ve o da 5 dklığına. memlekte geldiğindede hep bn gittim o evli diye. bayramdan önce kendisi ben geleceğim size dedi bnde kbl ettim sabahtan temizlik falan yaptık onn sevdiği yemeklerden yaptım bekledim bekledim gelmedi ve bir mesaj yok gelemeyeceğine dair. daha sonra facebooktan öğrendim ki ailesi ile çıkmıs . üzüldüm ama elden gelen birşey yok bu arada bnde mesaj atmadım ona gel diye smsm yok bnm. aksam aradı geliyoruz diye sora mesaj attı geç oldu yarın geleceğim ddi yarın oldu yine yok sizce ne yapmalıyım 2 gündür onu beliyorum evde tıkıldım kaldım.keyfine göre hareket ediyo gibi en azından cevap verse bu kadar sorun olmayacak kırgınım ona ama küsmekte istemiyorum.

Ne yazık ki;evlenince her şey değişiyor.Çünkü;sorumluluklar artıyor.
Bekarken yapılabilenler evlenince yapılamıyor.

ben evli değilim ve ailemde hiç baskıcı olmadı onn hayatı çok farklı tabi ama bnde 2 gündür onu bekliyorum ve çok kırıldım bilmiyorum nasıl eskisi gibi olabiliriz

ben evli değilim ve ailemde hiç baskıcı olmadı onn hayatı çok farklı tabi ama bnde 2 gündür onu bekliyorum ve çok kırıldım bilmiyorum nasıl eskisi gibi olabiliriz

Arkadaşınızın evli olduğunu ,ailesiyle vakit geçirdiğini yazmışsınız. Onu kasdetmiştim.

Sizin evli olmadığınızı anladım.Zira evli olsaydınız siz de onu anlardınız.
Ev ,eş ,çocuk bunlar büyük sorumluklar ve insanın tüm vaktini alır.
İhmale de gelmez.Kötü sonuçlar doğurur.
Hiç kimse evlendikten sonra bekarmış gibi yaşayamaz.Bunu yapmaya kalkarsa evliliği tehlikeye girer.

Lütfen arkadaşınızın evliliğine saygı ve anlayış gösterin.

Benim arkadaşlarımın hepsi benden önce evlenip ayrı ayrı şehirlere gelin gittiler.
Ben bir başıma kalmıştım.Bana eskisi kadar vakit ayıramıyorlar diye onlara hiç bir zaman kızmadım ,kırılmadım.
Şimdi ben de evliyim.Onları çok daha iyi anlayabiliyorum.Birbimize sevgimiz bitmedi ama önceliklerimiz değişti.
Artık telefonda bile 3-5 ayda bir konuşup hasret giderir olduk.İnanın ki artık bu kadarı bile yeterli oluyor.

Arkadaşınızın evli olduğunu ,ailesiyle vakit geçirdiğini yazmışsınız. Onu kasdetmiştim.

Sizin evli olmadığınızı anladım.Zira evli olsaydınız siz de onu anlardınız.
Ev ,eş ,çocuk bunlar büyük sorumluklar ve insanın tüm vaktini alır.
İhmale de gelmez.Kötü sonuçlar doğurur.
Hiç kimse evlendikten sonra bekarmış gibi yaşayamaz.Bunu yapmaya kalkarsa evliliği tehlikeye girer.

Lütfen arkadaşınızın evliliğine saygı ve anlayış gösterin.

Benim arkadaşlarımın hepsi benden önce evlenip ayrı ayrı şehirlere gelin gittiler.
Ben bir başıma kalmıştım.Bana eskisi kadar vakit ayıramıyorlar diye onlara hiç bir zaman kızmadım ,kırılmadım.
Şimdi ben de evliyim.Onları çok daha iyi anlayabiliyorum.Birbimize sevgimiz bitmedi ama önceliklerimiz değişti.
Artık telefonda bile 3-5 ayda bir konuşup hasret giderir olduk.İnanın ki artık bu kadarı bile yeterli oluyor.

onn evliliğine saygım var hiçbirşey demiyorum gelemez haklıdır 2 ailesi var artık falan filan bnm kırıldığım nokta keşke haber verse bi kere gelemiyorum dese bnde eyvallah derim yani ama geleceğim geleceğim diyor sonra gelmediğini haber vermiyor bnde beklediğimle kalıyorum. ben ona birşey diyemiyorum sıkıştırmak gibi olmasın gelmek istiyorsa gelsin faln diye .

Bir söz veriliyorsa bence evli bekar farketmez.Sonuçta eşiyle konuşup sana ona göre haber vermesi lazım.Bu saatten sonra bence sen bak keyfine.2 3 kez gelicez deyip gelmediyse bide....

Konu sahibi evliliği ile ilgili birşey demiyor ki.Bende evliyim ama bir yere ya giderim ya gitmem.Sonuçta gelicem diyip diyip gitmiyor arkadaşı,bunun evlilikle ne alakası var ki???

Elbette bu hoş bir şey değil.İnsanın elini kolunu bağlar.Gelemeyecekse bildirmeli ki siz de başka planlar yapabilesiniz.

Ben olsam bu konudaki rahatsızlığımı uygun bir dille arkadaşıma anlatırdım.

Son düzenleme:
kesinlikle sorun verdiği sözü tutmaması. anlatmak istiyorum aslında ama aramızında bozulmasını hiç istemiyorum birde bayram diye ama anlatmasamda iyice büyüyecek içimde en iyisi anlatmak en azından onuda dinlerim belki haklı gerekçeleri vardır sağolun arkadaşlar.

arkadaşın hatalı canım, evli-bekar farketmez sözünde durması, eğer gelemiyorsa haber vermesi lazım. sizin yerinizde olsam hiç beklemem onu, çıkar işime bakarım. sizi böyle bekletmeye sonrada hiç bi şey olmamış gibi davranmaya hakkı yok

Bunun evlilikle hiç alakası yok hep mi bi'aksilik olur da söz verilen yere gidilmez? Saçma bence ara canım kusura bakma ama iki gündür evde senin gelmeni bekliyorum gelmeyeceksen ben de ona göre plan yapacağım falan de...

Evlenince başka bir eve gidilemese altın günü diye bir şey olmazdı. :51:

Tamamen kendi düşüncesizliği arkadaşınızın...

bekleme canım neden bekliyorsun ki.ararsa müsaitsen buyur gel dersin değilsen evde değilim başka zaman gel dersin olur biter.
çok yüz verme.bunun evli olmakla alakası yok telefon diye bir sey var çağımızda arasın haber versin.şu bayram gününde ne hakkı var seni eve hapsetmeye ?

tekrar ararsa ben olsam dıyecegım su olur,kac gundur beklıyorum artık bu sefer gelırsın umarım aksılık cıkarsa yanında telefon bulundur muhakkak bu sefer haber vermeyı unutma lutfen derım ama bunları siir okur gıbı degıl sakayla karısık soylerım :9: hem soylerım hem gulerım :1: bır yandanda cok yogunsun degılmı herkese zaman ayırmakda zor herkes senınle gezmek ıster felan fısman derım :32:

herkese mutlu bayramlar kızlar benimde bir sorunum var . yakın arkadaşım evli farklı şehirlerdeyiz ben öğrenciyim o evli ve bir çocuğu var. beraber olmak istediğimizde hep ben şehir değiştirip gittim yanına 2 yıldır 1 kere bnm okuduğum yere geldi ve o da 5 dklığına. memlekte geldiğindede hep bn gittim o evli diye. bayramdan önce kendisi ben geleceğim size dedi bnde kbl ettim sabahtan temizlik falan yaptık onn sevdiği yemeklerden yaptım bekledim bekledim gelmedi ve bir mesaj yok gelemeyeceğine dair. daha sonra facebooktan öğrendim ki ailesi ile çıkmıs . üzüldüm ama elden gelen birşey yok bu arada bnde mesaj atmadım ona gel diye smsm yok bnm. aksam aradı geliyoruz diye sora mesaj attı geç oldu yarın geleceğim ddi yarın oldu yine yok sizce ne yapmalıyım 2 gündür onu beliyorum evde tıkıldım kaldım.keyfine göre hareket ediyo gibi en azından cevap verse bu kadar sorun olmayacak kırgınım ona ama küsmekte istemiyorum.

Kısaca söyleyim,sözünde durmayan insanlara hiç tahammül edemem.
Geliyorum diyorsan geleceksin,gelemiyorsan haber vereceksin. Biraz sorumluluk hissetmek lazım.
söz verdiği kişi eşi-sevgilisi-eşinin ailesi vs olsa böyle yapar mı sence,hayatındaki herkese karşı mı böyle yoksa bu sorumsuzluk ciddiyetsizlik sana mı özel?

kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim gerçekten bu siteyi bulduktan sonra hayatım o kadar değişti ki artık daha doğru kararlar veriyorum kendimi üzmüyorum önceden olsa şu basit olay için bile oturur ağlardım şimdi tavsiyelerinize uydum aradım konustum rahatladım arkadaşımla sorunumuz çözüldü :) belki bilirsiniz buradan paylaşmıstım aşk hikayemi sizin tavsiyelerinizden sonra daha az üzülmeye başladım. birsiteyle hayatım değişti. bnde elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum . Sanırım birçoğumz tanışmıyor birbiriyle ama o kadar sıcak cevaplar herkes herkesin yardımına koşuyor çok güzel :) kısacası iyiki varsınız kızlar :) :5:

konuya gelecek olursak arkadaşımın bugün bebeği hastalanmıs hastaneye falan gitmişler durum karışık olduğu için arayamamıs. dün içinde özür diledi barıstık :) bn ztn onu çok seviyorum kardeşim gibi olduğu için daha çok kırılıyorum ister istmz ama geçti :)

kırgınlığınızı dile getirin derim.. bir de evli bayanla bekar bayan arasında fark olur canım... evli olunca öyle sorumluluk istiyorki bu işler.. arkadaşının samimiyetine güveniyosan çok içerleme...

Back
X