- Konu Sahibi sedefff4606
-
bn evli ve hamile bi bayanim. Allah izin verirse bir ay snra bebegimi kucagima alacagim. iki yilllik evliyim. meseleye gelince kuzenim . daha kucuk bnden suanda ergen hatta bilirim o donemleri insanin ne yaptigi belli olmuyor . sabah mesaj atmis hala anlamiuorsun asigim seviyorum diye. ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim suan. onceden az bi sey seziyordum ama yakistiramiyordum. farkli sehirlerdeyiz daha gecen hafta geldiler ziyaretime . surekli girusuruz biz cunku cok sevdigim kuzenlerimin en deger verdikleriminden biri her zaman mesajlasiriz tabi bn isimden gucumden firsat bulursam yazarim hatta cogu zmn yazmam bile . simdi onu kirmak uzmek istemiyorum bu ask ifadesini hic kaaale almadim bile cunku eminim gecicidir ergen daha cocuk bnm gozumde onu uzmeden nasil cozebilirim bu isi ne yapmaliyim nasil davranmaliyim biz hep gorusup yuz yuze bakcaz nede olsa ona kardesim diye hitap ederdim hep cocuk iste ama bu isin icinden kimse uzulmeden cikmam lazim
ergen de beyinsiz değil heralde..hamile kadınamı aşık olmuşş..
şöyle ağzına terlikle çarpacaksın çıkıverecek ergenlikten..
herkes genç oluyo herkesin deli dönemleri oluyoda evli hamile kuzenine ilanı aşk edenide hoş göremem ben..10 yaşında değilse tabi..
ergen de beyinsiz değil heralde..hamile kadınamı aşık olmuşş..
şöyle ağzına terlikle çarpacaksın çıkıverecek ergenlikten..
herkes genç oluyo herkesin deli dönemleri oluyoda evli hamile kuzenine ilanı aşk edenide hoş göremem ben..10 yaşında değilse tabi..
kuzenim 18 olmadi daha bnde bisey yapamam diyememde kimseye cunku bn kaaale almiyorum ama ortalik karisir ortada halam var nede olsa onunki cocukluktan baska bi sey degil
ne tarz mesajlar atıyor pekı ?kuzenim 18 olmadi daha bnde bisey yapamam diyememde kimseye cunku bn kaaale almiyorum ama ortalik karisir ortada halam var nede olsa onunki cocukluktan baska bi sey degil
bn evli ve hamile bi bayanim. Allah izin verirse bir ay snra bebegimi kucagima alacagim. iki yilllik evliyim. meseleye gelince kuzenim . daha kucuk bnden suanda ergen hatta bilirim o donemleri insanin ne yaptigi belli olmuyor . sabah mesaj atmis hala anlamiuorsun asigim seviyorum diye. ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim suan. onceden az bi sey seziyordum ama yakistiramiyordum. farkli sehirlerdeyiz daha gecen hafta geldiler ziyaretime . surekli girusuruz biz cunku cok sevdigim kuzenlerimin en deger verdikleriminden biri her zaman mesajlasiriz tabi bn isimden gucumden firsat bulursam yazarim hatta cogu zmn yazmam bile . simdi onu kirmak uzmek istemiyorum bu ask ifadesini hic kaaale almadim bile cunku eminim gecicidir ergen daha cocuk bnm gozumde onu uzmeden nasil cozebilirim bu isi ne yapmaliyim nasil davranmaliyim biz hep gorusup yuz yuze bakcaz nede olsa ona kardesim diye hitap ederdim hep cocuk iste ama bu isin icinden kimse uzulmeden cikmam lazim
kuzenim 18 olmadi daha bnde bisey yapamam diyememde kimseye cunku bn kaaale almiyorum ama ortalik karisir ortada halam var nede olsa onunki cocukluktan baska bi sey degil
tuttum bunubizde yasadik gecen burda bir teyze diyor kizim ergendi gecen yil evli adamla yasadi pis adamda bunu kullandi birak allah askina ya bizde ergen olduk ne birini evli kocasina baktik ne kuzenlere yan gozle baktik kardes bildik hatta arkadaslarimizin biraktiklari sevgilelerini bile dusman bildik yapiyorlar yapiyorlar ergen kimliginin altina saklaniyorlar
arkadaşım burda yazılanları kaale alma . o daha bir çocuk . bende o yaşlarda öğretmenime platonik aşıktım . şimdi gülüyorum yani kendime . o bir geçiş dönemi . hemen bunu ahlaksızlık olarak görme . büyütme eşine falan sakın söyleme . sadecekonuşma hiç onla . ararsa açma vs yada hattını değiştir çok mu zor ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?