Merhabalar bir sorum var.Erkek arkadaşımla ayni universitedeyiz.Bugun okul cikisinda bir kiza bakti zannettim.Sonra ayni kiz yoldan giderken birkac kez o tarafa baktigini hissettim.Bende surat astim tabiki.Kiskanc yapili bir insanim.Ne oldu diye zorladı ve bende bunu soyledim.Yemin etti bakmadim dedi.Sizde erkek arkadaslarinizin eslerinizin baskalarina baktigini hissediyor musunuz? Nasil bi yol izliyorsunuz? Ben mi fazla abartiyorum bilmiyorum ama cok kotu hissettim.
biz gözlerini oyduk sorun kalmadı
onun çevreye bakması değil sorun olan sevgili konu sahibi, sorun non-stop senin ona bakman.. birlikte olmanız, tek göz-tek kulak olacağınız anlamına gelmez ki, alan bırakın birbirinize.. siz de bakın biraz çevreye, böylece ona odaklanmazsınız
Bakmak ve görmek farklı birşey.Cevreyle ilgilenmesi değil 3 kez o kizin olduğu tarafa bakmis olması rahatsiz etti.Ben bi erkege 3 defa donupte bakamazsam onunda bakmamasi gerekir.Sizce bu bir sorumluluk degil midir?
Ben bakarım, eşime de gösteririm bak diye, o da bakar, bana da gösterir. Güzele bakmak sevap. Takılmayın, kıskançlıktan öldürmeyin sevgilinizi, bıkar sonra.Merhabalar bir sorum var.Erkek arkadaşımla ayni universitedeyiz.Bugun okul cikisinda bir kiza bakti zannettim.Sonra ayni kiz yoldan giderken birkac kez o tarafa baktigini hissettim.Bende surat astim tabiki.Kiskanc yapili bir insanim.Ne oldu diye zorladı ve bende bunu soyledim.Yemin etti bakmadim dedi.Sizde erkek arkadaslarinizin eslerinizin baskalarina baktigini hissediyor musunuz? Nasil bi yol izliyorsunuz? Ben mi fazla abartiyorum bilmiyorum ama cok kotu hissettim.
Belki kız çirkindir, acayip giyinmiştir (aklıma Tarkan'ın 'Kıl oldum' şarkısı geldi valla :) ) Ayrıca bakmak var, bakmak var. Herkesin gözü kayabilir, bu kaçınılmaz, özellikle erkekler için. Eğer uzun süre kesiyorsa, yiyormuş gibi bakıyorsa o zaman sorun olur.Bakmak ve görmek farklı birşey.Cevreyle ilgilenmesi değil 3 kez o kizin olduğu tarafa bakmis olması rahatsiz etti.Ben bi erkege 3 defa donupte bakamazsam onunda bakmamasi gerekir.Sizce bu bir sorumluluk degil midir?
ben ensesine şaplaa yapıştırıyorum bak baak nereye kadar diyeşaka bi ana hiç aklıma gelmedi sorun etmek yada nereye bakıyo bu diye düşünmek bile ama alah affetsin çok dedikodu yaparız özellikle plajda şezlonglara yatarız yan yana şunun yağına bak şunun bikinisine bak şunun tiftik saçına bak aaa kadın naptı o herife öyle falan gözlükleri takıyoruz belli olmasın diye dert etme bunu onu daraltma kendini yıpratma aş bunları sen rahat edersin oda sana hayran olur biter gider
Merhabalar bir sorum var.Erkek arkadaşımla ayni universitedeyiz.Bugun okul cikisinda bir kiza bakti zannettim.Sonra ayni kiz yoldan giderken birkac kez o tarafa baktigini hissettim.Bende surat astim tabiki.Kiskanc yapili bir insanim.Ne oldu diye zorladı ve bende bunu soyledim.Yemin etti bakmadim dedi.Sizde erkek arkadaslarinizin eslerinizin baskalarina baktigini hissediyor musunuz? Nasil bi yol izliyorsunuz? Ben mi fazla abartiyorum bilmiyorum ama cok kotu hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?