Geçen hafta buradan sizinlede paylaşmıştım arkadaşlar sıkıntımı. Kısa bir özet geçip gelişmeleri anlatmak istiyorum. Evlilik niyetiyle biriyle tanıstırıldım ailelerde işin içindeydi. 7 ay görüştük aramadı doğru düzgün sürekli bu konuda problem yaşıyorduk. Sevgilisi olduğumu hissetmiyordum ve bunu belirtince saçmaladığını söylüyordu. 5 ay önce durup dururken bir sebep yokken bitirdi.Gelebilirimde gelmeyebilirimde Dedi. Bu 5 ay boyunca hiç sesimi cıkarmadım yalvarmadım mesaj atmadım.20 gün önce kandil mesajı attı toplu mesajdır dedim sustum.ondan 1 hafta sonra Facebook'tan sesli mesaj attı (ama mesajda ses yok) yine sustum üstüne engelledim. En son Berat kandilinde mesaj attı toplu mesajmış gibi yine sustum. Geçenlerde denk geldi WhatsApp durumuna kapı kapalıysa o kapı sana ait değildir diye birşey yazmış. Kendi üstüme alındım cünkü kapıyı çok basitcede olsa çaldı ama ben duymamazşıktan geldim. İşin Aslı şu ben ses cıkarmadıkca harekete geçiyor Ancak en son yazdığı WhatsApp durumu bana biraz uyarı gibi geldi yani ben geldim ama o kapıyı açmadı gibi. Ona bu lafı söyletmek istemiyorum cünkü çıkıp giden kendisiydi ve adam gibi bir dönüşte yapmadı kandil mesajıyla kapı mı çalını Allah aşkına? Ben nasıl bir yol izlemeliyim köpek gibi pişman olmasını istiyorum ben bu adamın lütfen yardımcı olursanız sevinirim..