• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı nasıl yapmalı?

Ne alakası var ? Güzellik görünşte olsaydı eheeey en güzel hatunlar ya da erkekler yıllarca bekar kalmazdi. Karakter çok önemli bir insanda sonradan güzellik... Sana seni sevgilisiymis gibi hissettirmezken nasıl sevebildin bende ona şaşırdım açıkçası... Bırak boşver yoluna bak başka adam mı kalmadı piyasada
İnan'ın bende bilmiyorum neresini sevdim be yaptım okadar kötü duygular içindeyimki

Saçma olan o zaten, şimdi adım atsanız ben toplu mesaj atmıştım, yanlışlıkla sesli mesaj gönderdim, bekliyormuş beni demek ki diye ego tatmin etmek istiyor olabilir.
Öbür türlü gerçekten yazdığı gibi kapı yoklayan insan böyle davranmaz, doğru dürüst arar konuşursun, böyle dengesizliklere ne gerek var?
Aynen öyle benden bir hareket bekledi göremeyince faceden denedi sonra yine kandil mesajı en son WhatsApp durumu... basit basit işler

İnan'ın bende bilmiyorum neresini sevdim be yaptım okadar kötü duygular içindeyimki
Bir arkadaş vardı Burda seni ona benzettim. Ona da ne desek boş geldi... Sabah gözleri tombilik olacak kadar ağlamış ama anlamıyor işte kıymetini bilmiyor kendinin... Sende öyle olma bence yoluna bak yeni aşklara yelken ac...

Bir arkadaş vardı Burda seni ona benzettim. Ona da ne desek boş geldi... Sabah gözleri tombilik olacak kadar ağlamış ama anlamıyor işte kıymetini bilmiyor kendinin... Sende öyle olma bence yoluna bak yeni aşklara yelken ac...
Elimden geleni yapıyorum bu konuda en son hersey güzeldi benim için mesaj atıp kafamı karıstırmasaydı eger

köpek gibi bpişman olmasını beklemek filan saçma. bu tip kin tutmaların size bi faydası yok zararı var. zaten engellemişsiniz numarasını filan da silip tamamen hayatınızdan çıkarırsanız rahat edersiniz.

ayrıca vatsap durumundan laf sokmak nedir ya?

köpek gibi bpişman olmasını beklemek filan saçma. bu tip kin tutmaların size bi faydası yok zararı var. zaten engellemişsiniz numarasını filan da silip tamamen hayatınızdan çıkarırsanız rahat edersiniz.

ayrıca vatsap durumundan laf sokmak nedir ya?
Bende anlasam ama ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Çocukça hareketler bide bana çocukça derdi

Yok canım yaa Neyse telefondanda engelleyeyim ben onu en mantıklısı bu
Engellersin inşallah,hic zannetmiyorum ama inşallah diyorum ... Kıymetinizi bilin kızlar bu dünyaya bir daha gelecek değiliz ...

Engellersin inşallah,hic zannetmiyorum ama inşallah diyorum ... Kıymetinizi bilin kızlar bu dünyaya bir daha gelecek değiliz ...
Şuan engelledim :) kafaya çok takan birikimdir Ancak birisi canımı çok yaktıysa aldığım karar karşısında durmasında bilirim bu huyumu seviyorum

Şuan engelledim :) kafaya çok takan birikimdir Ancak birisi canımı çok yaktıysa aldığım karar karşısında durmasında bilirim bu huyumu seviyorum
Senin ona vereceğin en güzel cevap ve ceza onu her yerden engellemek ve bir daha karşına çıkmasına engel olmak bu kadar basit. Adam olana bu bile yeter. Adam olmayanın yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der. ;)

Whatsapp durumlarında çıkarım yaptırtacak boyuta getirmiş seni boşver ilgilenme. Olgun bir insan değil belli ki. Konuşur sorun neyse çözerdi öyle olsa. Bu ne toplu mesaj whatsapp durumu. Hiç ilgilenme bence.

Whatsapp durumlarında çıkarım yaptırtacak boyuta getirmiş seni boşver ilgilenme. Olgun bir insan değil belli ki. Konuşur sorun neyse çözerdi öyle olsa. Bu ne toplu mesaj whatsapp durumu. Hiç ilgilenme bence.
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum bende

Geçen hafta buradan sizinlede paylaşmıştım arkadaşlar sıkıntımı. Kısa bir özet geçip gelişmeleri anlatmak istiyorum. Evlilik niyetiyle biriyle tanıstırıldım ailelerde işin içindeydi. 7 ay görüştük aramadı doğru düzgün sürekli bu konuda problem yaşıyorduk. Sevgilisi olduğumu hissetmiyordum ve bunu belirtince saçmaladığını söylüyordu. 5 ay önce durup dururken bir sebep yokken bitirdi.Gelebilirimde gelmeyebilirimde Dedi. Bu 5 ay boyunca hiç sesimi cıkarmadım yalvarmadım mesaj atmadım.20 gün önce kandil mesajı attı toplu mesajdır dedim sustum.ondan 1 hafta sonra Facebook'tan sesli mesaj attı (ama mesajda ses yok) yine sustum üstüne engelledim. En son Berat kandilinde mesaj attı toplu mesajmış gibi yine sustum. Geçenlerde denk geldi WhatsApp durumuna kapı kapalıysa o kapı sana ait değildir diye birşey yazmış. Kendi üstüme alındım cünkü kapıyı çok basitcede olsa çaldı ama ben duymamazşıktan geldim. İşin Aslı şu ben ses cıkarmadıkca harekete geçiyor Ancak en son yazdığı WhatsApp durumu bana biraz uyarı gibi geldi yani ben geldim ama o kapıyı açmadı gibi. Ona bu lafı söyletmek istemiyorum cünkü çıkıp giden kendisiydi ve adam gibi bir dönüşte yapmadı kandil mesajıyla kapı mı çalını Allah aşkına? Ben nasıl bir yol izlemeliyim köpek gibi pişman olmasını istiyorum ben bu adamın lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Onu kopek gibi pisman etmekle zaman kaybetmeyin lutfen.belliki duyarsiz oluraa olur olmassa olmaz hesabinda.

Back
X