• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı nasıl yapmalı?

Evet bende onu diyprum zoruma gidende o dalga gecer gibi resmen ben yolu açayım ama gelen sen ol diyor neden cünkü o peşimden koştu dicek! Benim zoruma giden kısmı bu sevse böyle yapmaz kesinlikle. Onun bu düşüncesini çürütmek için susuyorum ona laf vermemek ve EGO'sunu tavana çıkartmamak için
Bak canim su an ne yasadigini az boz anliabiliorum cunku bnde gectim o yoldan sana tavsiyem ve bunu uygula yoksa pismn olursun bos ver onu ulasilan kiz olma ! Asla cek kendini unut onu pismn olsun fln dusunme bosver hayatini devam et yoksa daha kafan cok karisacak. Hic sevmem boyle erkekleri tam kiz tipi yaa

Çok teşekkür ederim Ancak her kitaba güvenemiyorum bir kaç tane aldım ancak bir faydası olmadı Bundan dolayı hayatımı eriştirecek bir kitap istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu bakış açısı gelişiminizi kısıtlar. Keşke hepimizin hayatını değiştirecek tek bir kitap olsaydı ama maalesef böyle kolay bir yolu yok bunun. İnsanın kendini onarması ve keşfetmesi emek işidir, sabır işidir. Ben 5 yıldır bir kütüphane oluşturacak kadar çok okudum, geldiğim noktada hala "ben oldum artık" diyemiyorum. Yani bir kaç tane kitapla olacak şey değil.

Çok istiyorsanız bu kitapla başlayın : Matthew McKay ve Patrick Fanning - Özgüven

Bu bakış açısı gelişiminizi kısıtlar. Keşke hepimizin hayatını değiştirecek tek bir kitap olsaydı ama maalesef böyle kolay bir yolu yok bunun. İnsanın kendini onarması ve keşfetmesi emek işidir, sabır işidir. Ben 5 yıldır bir kütüphane oluşturacak kadar çok okudum, geldiğim noktada hala "ben oldum artık" diyemiyorum. Yani bir kaç tane kitapla olacak şey değil.

Çok istiyorsanız bu kitapla başlayın : Matthew McKay ve Patrick Fanning - Özgüven
Tabiki dedikleriniz çok doğru ben tamam oldum diye bişey yoktur asla. Şundan dolayı yardım istedim örneğin Ahmet serif izgörenin kitaplarını her okuyusumda yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendisinin anlatımı seçtiği konular cidden çok hoşuma gidiyor

Bak canim su an ne yasadigini az boz anliabiliorum cunku bnde gectim o yoldan sana tavsiyem ve bunu uygula yoksa pismn olursun bos ver onu ulasilan kiz olma ! Asla cek kendini unut onu pismn olsun fln dusunme bosver hayatini devam et yoksa daha kafan cok karisacak. Hic sevmem boyle erkekleri tam kiz tipi yaa
İlk başlarda çok fedakarlık yaptım onun için 7 ay boyunca. Terkedip gidince anladım ki hersey boşmuş Bundan dolayı onun yaptığı hiçbirşeye karşılık yok benden yana. Bütün fırsatları sundum ben ona zamanında herseyini alttan aldım şimdi bu yaptıkları çok basit ve ucuz.. ben bunu haketmiyordum. Ha demek ki onun bana verdiği değer bu. Bunların farkında olması için benim yapmam gereken nedir bunu düşünmekteyim. Galiba en mantıklısı susmak..

Sn yapacaini yapmissin demmek ki hayirli dyilmis simden snra caba gosterirsen zaten kaybeden sn olursun tum verdigin cabalara yazik olacak ve sonra kafana vurcan. . Aynen en mantiklisi susmak hatta bosver bille evli dyilsin bsey dyilsin bosver asil ev

Sn yapacaini yapmissin demmek ki hayirli dyilmis simden snra caba gosterirsen zaten kaybeden sn olursun tum verdigin cabalara yazik olacak ve sonra kafana vurcan. . Aynen en mantiklisi susmak hatta bosver bille evli dyilsin bsey dyilsin bosver asil ev
Yok yok asla Bundan sonra benden yaprak bile kıpırdamaz ona karşı rabbim bilir işini ona bıraktım ben artık uğraşamıyorum

Kandilleri fırsat bilip eski sevgiliyi yoklama işi çok eskilerde kaldi ya hu,ben senin tavrını çok beğendim.bayiliyorum gururlu kadınlara.istiyosa gelsin af dilesin gönül alsın.kuyrugu dik tutma derdinde hala adam.onu aynen yok saymaya devam et

Kandilleri fırsat bilip eski sevgiliyi yoklama işi çok eskilerde kaldi ya hu,ben senin tavrını çok beğendim.bayiliyorum gururlu kadınlara.istiyosa gelsin af dilesin gönül alsın.kuyrugu dik tutma derdinde hala adam.onu aynen yok saymaya devam et
Aynen canım benim ağzının payını bu şekilde vermek istiyorum susarak umarım etkili olur

onun gelme eylemi kandil mesajı atmak mı.
sadwce merhaba bile yeterdi
heralde seni yokluyup aklında bulundun istiyor

Eğer gerçekten dediğiniz gibiyse bile Allah bildiği gibi yapsın onu gerçekten dicek bişey bulamıyorum
benimki sadece tahmin ama zaten adam gitmeden demiş gelirimde gelmeyebilirimde.
o kandil mesajını bosver sen zaten karylar acık oynuyorsun oda adam gibi gelsin ozaman adım at ancak

benimki sadece tahmin ama zaten adam gitmeden demiş gelirimde gelmeyebilirimde.
o kandil mesajını bosver sen zaten karylar acık oynuyorsun oda adam gibi gelsin ozaman adım at ancak
Gelseydi böyle mesajlar atmak yerine arardı adam gibi konuşurdu. Oyuna getirmeye çalışıyor resmen

Geçen hafta buradan sizinlede paylaşmıştım arkadaşlar sıkıntımı. Kısa bir özet geçip gelişmeleri anlatmak istiyorum. Evlilik niyetiyle biriyle tanıstırıldım ailelerde işin içindeydi. 7 ay görüştük aramadı doğru düzgün sürekli bu konuda problem yaşıyorduk. Sevgilisi olduğumu hissetmiyordum ve bunu belirtince saçmaladığını söylüyordu. 5 ay önce durup dururken bir sebep yokken bitirdi.Gelebilirimde gelmeyebilirimde Dedi. Bu 5 ay boyunca hiç sesimi cıkarmadım yalvarmadım mesaj atmadım.20 gün önce kandil mesajı attı toplu mesajdır dedim sustum.ondan 1 hafta sonra Facebook'tan sesli mesaj attı (ama mesajda ses yok) yine sustum üstüne engelledim. En son Berat kandilinde mesaj attı toplu mesajmış gibi yine sustum. Geçenlerde denk geldi WhatsApp durumuna kapı kapalıysa o kapı sana ait değildir diye birşey yazmış. Kendi üstüme alındım cünkü kapıyı çok basitcede olsa çaldı ama ben duymamazşıktan geldim. İşin Aslı şu ben ses cıkarmadıkca harekete geçiyor Ancak en son yazdığı WhatsApp durumu bana biraz uyarı gibi geldi yani ben geldim ama o kapıyı açmadı gibi. Ona bu lafı söyletmek istemiyorum cünkü çıkıp giden kendisiydi ve adam gibi bir dönüşte yapmadı kandil mesajıyla kapı mı çalını Allah aşkına? Ben nasıl bir yol izlemeliyim köpek gibi pişman olmasını istiyorum ben bu adamın lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Umursamama yolunu izlemelisin.. Isteyen kapiyi adam gibi çalar, zorlar, kadının gönlünü yapmak icin takla atar/atmali..

Back
X