Ne yapmalı ne etmeli...

Eşiniz çok ilgisizmiş ama bunun için boşanılmaz. Çocuğunuzla ilgilenin. Eşinizden fazla bir şey beklemeyin.

Ayni benimki
Boşanalım diyorum yok diyor
E duzel diyorum bir sorun yok ki diyor
Ben de sasirdim napicami
Genelde degismiyor ilgisiz erkekler
Tamam derler ama tik cikmaz

Başka bir arkadaşa da yazdım, mesele günde 3-5 saat geçirmek değil, 5 dk ayırsın bana ama o 5 dkda beni sevdiğini hissedeyim eskisi gibi. Ama ben anlatsam da o anlamıyor, sevmeyi ilgi göstermeyi seni seviyorum deyip öpmek zannediyor. Öyle yapıyor. Ama benim yüreğime dokunamıyor. Sevgiliyken elimi tutmak isterdi ama elim üşümesin diye, cebime misafir olmak ister misin derdi kışları. Cebinden ufak bir hediye çıkardı hep. Bazen bi anahtarlık, bazen gofret, bazen bonibon, bazen ufak bir oyuncak... Bunlarla çok mutlu olurdum. Mesele zaman ya da para değil yani... Şimdi sadece elimi tutuyor ve buna şükretmemi bekliyor...

Eşiniz çok ilgisizmiş ama bunun için boşanılmaz. Çocuğunuzla ilgilenin. Eşinizden fazla bir şey beklemeyin.

Ömrümü böyle geçiremem...

Ayni benimki
Boşanalım diyorum yok diyor
E duzel diyorum bir sorun yok ki diyor
Ben de sasirdim napicami
Genelde degismiyor ilgisiz erkekler
Tamam derler ama tik cikmaz

Ne yapacağız peki... Gerçekten psikolojim bozuldu, ben de kendimi sevmiyorum, önemsemiyorum eskisi gibi. Mutlu değilim hiç.

Allah yardimcin olsun

Sağolun...

Bence esinize ve evlliginize sans vermelisiniz asilamicak sorunlar degil diye dusunuyorum. Henuz cok Yeni evliliginiz Cok mutlu olursunuz ins

Bence esinize ve evlliginize sans vermelisiniz asilamicak sorunlar degil diye dusunuyorum. Henuz cok Yeni evliliginiz Cok mutlu olursunuz ins

Mutlu olmayı ben de çok istiyorum. Ama nişanlılık da dahil 5 senedir durum bu. Kısa bir zaman değil. Sürekli birşeyleri beklememi istiyor, yoruldum artık.

Sen haklı olarak ilgilenilmek istiyorsun ama adam o modda degil maalesef su anda:-( O yüzden bence kendini mutsuz etme. Kendine odaklanirsan daha mutlu olursun bence. Ayrıl ayrilma o senin kararın tabii ki ama iyi düşün derim.

Bilmiyorum ki
Baksan dunyanin en mukemmel esi ve babasi
Ama verdigi yetmiyor demek ki
Ben de dusunuyorum , bakalim
Kalliteli zaman gecirmek istiyorum
Benim onem verdiklerime onem versin istiyorum
Sanirim biktirana kadar konusacam

Bilmiyorum ki
Baksan dunyanin en mukemmel esi ve babasi
Ama verdigi yetmiyor demek ki
Ben de dusunuyorum , bakalim
Kalliteli zaman gecirmek istiyorum
Benim onem verdiklerime onem versin istiyorum
Sanirim biktirana kadar konusacam

Dışarıdan benim eşimi de öyle görüyorlar. Çocuğumuzla ilgilenir, yemesi uykusu bezi... Evdeki işlere yardım eder, bulaşık makinesi boşaltır, çamaşır asar, sofrayı kurar kaldırır, kahvaltı hazırlar. Yap desem evi siler süpürür, cam siler...

Ama ben sevildiğimi hissetmek istiyorum eskisi gibi

Valla ayniyiz
Ilgi istiyorum ben de
Ya bu kadar zor mu acaba?

Sen haklı olarak ilgilenilmek istiyorsun ama adam o modda degil maalesef su anda:-( O yüzden bence kendini mutsuz etme. Kendine odaklanirsan daha mutlu olursun bence. Ayrıl ayrilma o senin kararın tabii ki ama iyi düşün derim.

Yapamıyorum. Görmezden gelmeye çalışsam da en ufak şeyde hayal kırıklığı yaşıyorum. Ailemde pek sevgi görmedim. Öyle çok can ciğer arkadaşlarım da olmadı. Kendi kabuğumda yaşarken, eşimle tanıştım. Beni öyle sevdi ki, ondan başka kimseye ihtiyacım olmaz dedim. Herşey değişince de yapayalnız kalakaldım.

Simdi daha iyi anladim canim. Bak sen eşini hayatinin merkezine koymussun ondan da beklemissin yapmamis. Kardesin? Kuzenin? Yakın arkadasin var mi? Bunaldiginda onlarla konusursan kendini daha rahat hissedersin. Esine tatli tatli eski gunleri hatirlarsan bir yarari olur mu acaba?

Valla ayniyiz
Ilgi istiyorum ben de
Ya bu kadar zor mu acaba?

Bilmiyorum. Çok daha zor zamanlar yaşadık biz. Sevmekten vazgeçmedim hiç. O neden böyle anlamıyorum ben de.

İşsiz kalmana, aç kalmaya, evimizi satmaya, herşeye razıyım, yeter ki eskisi gibi mutlu olalım diyorum. Sonuç yine aynı.

Abi'm var, hiç yakın değiliz. Annem abime düşkün ve evlat ayrımı yapıyor, o yüzden yakın olamıyorum. Babam sevgisini belli edemez. Kuzenlerim hep erkek. Arkadaşlarımın da çoğu bekar, çalışıyor. Erken evlenip taşındığım, işe ara verip anne olduğum için, çok uzak kaldım eski ortamımdan.

Eşim eskiden farklıydı, ben o haline aşık oldum. Ve şimdi onu istiyorum yeniden. Ama o sanki 30 değil de 50 yaşında gibi davranıyor. Aşkı, hayat enerjisi bitmiş gibi.

Hatırlattığım zaman, öyle olmasını ben de isterim diyor. Ama bir çabası yok.

Eşine hayat yükü ağır gelmiş sanki. İşe girersen belki daha iyi olur. Hem her şeyden önce yavrun var.

Ömrünü böyle geçirmek istemiyorsan çözüm belli. Sen Ada'mı değiştirmek istiyorsun. O olmaz işte.

Eşine hayat yükü ağır gelmiş sanki. İşe girersen belki daha iyi olur. Hem her şeyden önce yavrun var.

Bilmiyorum, işe girersem soğurum belki daha çok...

Ömrünü böyle geçirmek istemiyorsan çözüm belli. Sen Ada'mı değiştirmek istiyorsun. O olmaz işte.

Iyi de ben odun adam sevip de romantik olsun istemedim. Bu adam daha önceden nasılsa öyle olsun istiyorum. Bu adamı değiştirmek istemek değil!

Bilmiyorum, işe girersem soğurum belki daha çok...

Iyi de ben odun adam sevip de romantik olsun istemedim. Bu adam daha önceden nasılsa öyle olsun istiyorum. Bu adamı değiştirmek istemek değil!
İşe girersen sogumazsin bence hatta kafan dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…