giyim konusundan bahsetmemissiniz galiba konunuzda ben mi gözden kaçırdım acaba?
o bambaşka birşey, müdahale ettirmemeniz gerekir. Söz düşecek en son insan kayınvalide giyim konusunda bence. Nisanlinizla konusun bu konuyu.
Onun dışında gelinim, kızım bunlara takılmayın daha şimdiden. Mesafeli biridir belki genel olarak?
Çok haklısınız ama biz gelinimize öyle değiliz herkes bir olmuyor demek ki
Kıskandın demeyeyim de beklerdim ben de ama olmuyor malesef
Siz fazla yapış yapış olmuşsunuz ,doğuda öyle nişanlı kız devamlı erkeğin kendisiyle görüşmez ailesiyle gezer tozar ,belki oğlundan ayrı oturmak istemiyordur ,belki sizi aşırı buluyordur ,dur bismillah daha nişanlısınız serin olun biraz
valla gelinler bizde de çok kıymetli, benim annem bize ne yaptıysa gelinimize de yapmıştır belki de daha fazlasını, keza benim akrabalarımda da durum aynı. ben evlendim hiç bir şey yok. evet evet bildiğin yok. çok hayal kırıklığı yaşadım, istenmediğimi düşündüm belki de istenmedim. sonra anladım ki bu kıyaslama işini bırakmadan huzur da bulamayacağım. o yüzden öyle yazdım. elin annesinden anne olmuyor. ilk bebeğimi kaybettiğimde güya bana yardıma geldi hastane çıkışı. bir bardak su vermedi. tüm gün oturdu, hizmetini yaptım akşamda ben yük olurum gideyim dedi gitti. yani ben elin kızıyım o da elin annesi.... ve bunun gibi inciten bi ton olay
haklısın canımKıyaslama her konuda tam baş belası...
Boşverin gitsin sız mantıklı çözümü bulmuşssunuz
Ayy boşver o zaman canım umrunda bile olmasın sen eşinle anlaş yeter onun sana yaptığı gıbı sen de sadece eşinle birlikteyken iyi davranırsın geçersinHayır ayrı oturacağız kaynanamla
Ama cidden artık korkmaya başladım..
Gerçek yüzünü şimdiden mi gosteriyor bilemedim..
Nişanlım annesine biraz düşkün babası vefat ettiği için.. ama gelinim falan dediğini hiç duymadım kadının ağzından telefonda ismim kayıtlı gelinim vs diye kayıtlı değilim.. ve kendi istediği gibi giydirmek istiyor ben onun zevkine göre giyinmek istemiyorum tesettürluyum açık giyinmiyorum zaten ama beni değiştirmek asimile etmek istiyor
Modern tesettürlüyum kötü giyindigimi düşünmüyor rum
Canım senin kaynana biraz dengesiz . İkizler burcu olmasın sakınevet Doğuda gelinler daha çok el üstünde tutulur ama iç kesimler biraz farklı
Anlamıyorum nişanlısınız çıkın gezin dışarıda kahvaltı yapın ne bu eve davet ettirme merakı?Merhaba hanımlar..
6 aylık nisanliyim..
Kayınvalidem eşi vefat ettiği için oğluyla yalnız yaşıyor..
kayınvalidem biraz mesafeli ve soğuk davranıyor flört döneminde bu kadar soğuk değildi..
Mesela evlerinde beraber nişanlımla kahvaltı yapmak istiyorum kendi kendimi davet ettiriyorum..
Bizim aile kültürel yönden farklılık var ama onlarda Anadolu insanı biz de ama biz doğuluyuz. Bizim adetlerde gelinler el üstünde tutulur ve yemeğe davet edilir ya da ne bileyim geline sıcak davranılır aslında sıcak ama sanki mecburiyetten beni sevmek zorundaymis gibi davranıyor...
bunu nişanlımla konusunca sana öyle geliyor içimize girince farklı olacak annem.seni gelin kızım diye seviyor diyor ama bunu ben kayınvalidem de göremiyorum
Bizim de gelinimiz var ama annem ona çok farklı davranıyor belki saçma gelecek ama abimin eşini kıskanıyorum annemin ona gösterdiği ilgiyi belki de..aynısını kaynanamdan da beklerdim.. bazen herseye müdahale etmek istiyor ama biz evli sayılırız artık kendi kararlarımızı veerebiliriZ
Kadın bazen çok iyiyken bazen buz gibi oluyor nasıl davranacağını şaşırdım.
Yalnız kadın ben sorun yaşamak istemiyorum nisanlimi çok seviyorum ama annesi hep boyle mi olacak. 6 ay da o kadar doldum ki sanki 6 yıllık evli gibiyiz
Ne yapmalıyım
Anlaşılan şimdiden sizin için bir çok sorun var ,nişanlınızı seviyorsunuz fakat anneyi bir türlü benimseyememişsiniz oda sizi eşi vefat etmiş oğlu nişanlı yalnızlık korkusu sardı, belkide içini bilemezsiniz .kültür farkı aileler arası ilişkiler de bir takım sorunlara neden oluyor doğrudur ,ancak annenizle kayınvalideyi bir tutamazsınız bazı insanlar herkese mesafeli bazıları daha sıcak kanlıdır ,her insanı ayni kefeye koyamazsın ,pek değişeceğini sanmıyorum kv sizin ilişkinize zararı ancak karşılıklı çatışma olursa nişanlın nasıl tepkiyle karşılar ,orasını yaşamadan bilemezsin peki nişanlınla, konuştunmu beklentilerini, söyledinmi annesinden yana kaygılarınıHayır ayrı oturacağız kaynanamla
Ama cidden artık korkmaya başladım..
Gerçek yüzünü şimdiden mi gosteriyor bilemedim..
Nişanlım annesine biraz düşkün babası vefat ettiği için.. ama gelinim falan dediğini hiç duymadım kadının ağzından telefonda ismim kayıtlı gelinim vs diye kayıtlı değilim.. ve kendi istediği gibi giydirmek istiyor ben onun zevkine göre giyinmek istemiyorum tesettürluyum açık giyinmiyorum zaten ama beni değiştirmek asimile etmek istiyor
Modern tesettürlüyum kötü giyindigimi düşünmüyor rum
Merhaba hanımlar..
6 aylık nisanliyim..
Kayınvalidem eşi vefat ettiği için oğluyla yalnız yaşıyor..
kayınvalidem biraz mesafeli ve soğuk davranıyor flört döneminde bu kadar soğuk değildi..
Mesela evlerinde beraber nişanlımla kahvaltı yapmak istiyorum kendi kendimi davet ettiriyorum..
Bizim aile kültürel yönden farklılık var ama onlarda Anadolu insanı biz de ama biz doğuluyuz. Bizim adetlerde gelinler el üstünde tutulur ve yemeğe davet edilir ya da ne bileyim geline sıcak davranılır aslında sıcak ama sanki mecburiyetten beni sevmek zorundaymis gibi davranıyor...
bunu nişanlımla konusunca sana öyle geliyor içimize girince farklı olacak annem.seni gelin kızım diye seviyor diyor ama bunu ben kayınvalidem de göremiyorum
Bizim de gelinimiz var ama annem ona çok farklı davranıyor belki saçma gelecek ama abimin eşini kıskanıyorum annemin ona gösterdiği ilgiyi belki de..aynısını kaynanamdan da beklerdim.. bazen herseye müdahale etmek istiyor ama biz evli sayılırız artık kendi kararlarımızı veerebiliriZ
Kadın bazen çok iyiyken bazen buz gibi oluyor nasıl davranacağını şaşırdım.
Yalnız kadın ben sorun yaşamak istemiyorum nisanlimi çok seviyorum ama annesi hep boyle mi olacak. 6 ay da o kadar doldum ki sanki 6 yıllık evli gibiyiz
Ne yapmalıyım
Yahu hangi doğuda ya da anadolu nun neresinde gelin el üstünde tutuluyormus merak ettim şimdi. ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?