• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beril can

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
56
28
88
kızlar sevgilimle aramız cok iyiydi ta ki bu yıla kadar...Bu yıl okulu degisti bi özgüven sahibi oldu önceden asla yapmaz dedigim güvenebilcegim davranışları yapar oldu mesela kendini para karsılıgı satan kızları hesabından takip ediyor ya da ben yakısıklıyım bi sürü kız var davranıyor ama ayrılmaya gelince aglıyor sevdigini gösteriyor gerçekten gücüm kalmadı en sonunda aradıgımda nerdesin napıyosun dedim artık sorup durma yeter dedi sanki çok üstüne gitmisim gibi konuştu ben mesaj atmasam cok cok nadir atar benimle artık görüşmek istemiyor gibi başkasıyla konuşurken görse kıskanır en kötü huyu da kendisi haksız olsa ben mesaj atmasam atmaz tavır alıyor iki üç hafta tek kelime bile konuşmadıgımız oldu bıktım gerçekten ne yapmam lazım umursamadıgımı belli etmek istiyorum ama yapamıyorum yüzüme bile bakmıyor sanki ben hatalıymısım gibi ne yapabilirim nasıl davranayım

Nasıl davranıyorsa aynen öyle davran.Kendini çek biraz bakalım ne olacak.Aramazsa sen de arama.Yazmazsa yazma.Hala anlamıyorsa yol ver.Kıymet bilene verilir sevgi.

Ayrılacaksın arkadaşım. Al sana özgürlük, git başka kızlarla takıl istiyorsan demekten başka çare görünmüyor...
onun icin cabalıyorum ama hemen bi kızla konuşacak diye korkuyorum

Ayrıl, ekşili olduğu her yerden de engelle. Aksi halde sürekli onu stalklarsın, gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş :KK15:

aldatıyor ya da ilk fırsatta aldatacak. ona fırsat vermeden sen ayrıl.

aldatıyordur ya da ileride aldatacaktır,ayrıca ayrılalım dediğinde ağlayıp zırlamasına inanma,öyle bencil kıskanç ki ,ayrılırsanız senin başkasıyla sevgili olabileceğin fikrine tahammül edemiyor,sen sadakatle onu bekleyen sevgilisi olacaksın oda gününü gün edecek ,sonra böyle böyle derken başka birini sevgili edinecek sonra sana by by diyecek sen üzüldüğünle kalacaksın ,bu ilişki sadece seni yıpratır.

ama ayrılmaya gelince aglıyor
Timsah göz yaşıdır.. inanma..

gerçekten gücüm kalmadı

ben mesaj atmasam cok cok nadir atar benimle artık görüşmek istemiyor gibi

en kötü huyu da kendisi haksız olsa ben mesaj atmasam atmaz tavır alıyor iki üç hafta tek kelime bile konuşmadıgımız oldu bıktım

umursamadıgımı belli etmek istiyorum ama yapamıyorum yüzüme bile bakmıyor sanki ben hatalıymısım gibi ne yapabilirim

onun icin cabalıyorum
...... Bu kişi seni mutlu ediyormu sizce... 'onun için ' demişsiniz.. onun için değil (kendin için birşeyler yapın)... sadece siz çabalıyorsunuz..siz yoruluyorsunuz .... siz tükeniyorsunuz... karşı taraf bunları görmüyor bile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X