Ne yapmali

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam kızlar
nihayet ise bas ladim. Baslayali 3 hafta öldu. Aldığım maaşı hic ellemeden hesabıma aticam diye başta konuştum. Simdi gel gelelim kaynana sen hesap açma, yeni hesap açma bedeli alır benim hesabim var. Benim hesaba yatır ben kimsenin hakkini yemem felan filan diyor. Eşime de aynısını da demiş bu arada beraber oturuyoruz ev kira değil....
Sizce eşime nasıl ikna edebilirim ve yahutta ne demeliyim.. şimdiden teşekkürler kızlar....

iyide canım benim işe girdiğin firma sizi kendilerinin çalıştığı anlaşmalı bankasından maaş hesabı açtırmanızı ister.Öyle kafanıza göre bankada hesap açtırın demez. en azından kurumsal şirketler bunu demez.senin şirketinde böyle bir kural yoksa sen kv ve kocana böyle de.şu şu bankada kendi adıma hesap açtırmam gerekiyormuş de.zaten maaş başkasının hesabına yatamaz.

Sakin kabul etme ne alaka yani tepkini biraz belli et hayir olmaz de direk.

Kizlar tam olarak maas hesabi ile yatirim olur mu firmanin maas yatan hesaptan

Maas hesabina para almazsa banka
O maasi altin olarak cevirebilir miyimmmmm

Siz kayınvalideye deyin ki benim zaten hesabım var iş yeri açmış (öyle birşey olmasa bile) para vermeyeceğim yani düşüncen için sağ ol ama kendi hesabımda her an elimin altında tutmak istiyorum. Zırt pırt seni rahatsız edip hesabından az para almam gerekiyor demem en azından . Kv pek gözü açık geldi bana. Öyle şey mi olur aman he sakın..

Yaparsınız. Maaş hesabınıza bağlı altın hesabı açarsınız. Masraf olmaz onda da. Talimat verirsiniz otomatik alınır.
İnternet bankacılığı kullanıyorsanız kendiniz de yaparsınız.
Bilgin icin tesekkur ederim yarin oglen bankaya gidip talimat vericem

kuveyt türk bankası hesap işletim ücreti almıyor. kuveytte altin hesabı açın. her ay maaşınız yatınca kuveyte havale yaparsınız.

Merak etme maaş kartı diye ayrı bir kart yok
Garantiyse garanti , yapı krediyse yapı kredi. O karta ait bir yatırım biçimi secebilirsin.
Uyanık kadına bak ya, sabahları yola sen düş, bütün gün milletle sen uğraş, molalarda hızlı hızlı yemekleri sen ye
Ama para lazım olduğunda kaynanaya el aç:duduk:
Tek yapmanız gereken, 'cok düşüncelisin anneciğim,ama iş yeri bana kart çıkartmış. Para kesintisi olmuyormuş o kartta' demek. Ha para kesintisi mi oldu? Bir sebepten azıcık zarar mı ettin? Söylemezsin olur biter. Zaten ellerinden gelecek birşey yok,en azindan dirdirlarini dinlemezsin

Back
X