Abimin üç aylık falan ilişkisi var ilk ilişkisi değil abimin. Ailem şuan maddi açıdan sıkışık durumda yani abimin şuan evlenmesi falan biraz zor. Annem bu ilişkiye karşı sebebi de hem kzı tanımıyo oluşu hem abimi yeterli şekilde olgun görmeyişi. Bu arada abim 23 yaşında kendi mesleği var ama her girdiği işte parasını vermediler oda babamın yanında çalışıyo. Babmın yanında çalışmadan önce parasını sadece harcadı bir kuruş babama vermiş değil kendine toplasa yine iyi sadece harcadı ki babamın ne kadar zor durumda olduğunu 2 de okuyan çocuğu nasıl zor geçindirdirdiğini kendisi gördüğü halde. Abim kzıı sevdiğini söylüyo ama ben hiç inanmıyorum. Sebebi abim çok saf ve resmen birileri mesajlaşmak vakit geçirmek amacı. Annem başkasının kızı hakkında kötü düşünmek istemem ama abin çok saf ve yeterince insanları iyi tanımadan ciddi düşünmeye başlıyo ki abim her tanıştığı kız arkadşıyla 2 ayında ciddi düşünmeye başlayan biri. Bazen abimin kız arkadaşına bi mesaj yazıp her şeyi açıklamak istiyorum bazen de beni ilgilendirmediğini düşünüyorum. Çünkü kıza üzülüyorum abim daha evlilik sorumluluğunu alıcak yaşta değil ki maddi açıdan da düğün vs yapıcak gücü yok onun ve ailemin. Altı yıldır çalışıyodu kendi işinde altı yıl içinde parasını vermedikleri oldu verdiklerinde de abim aldığı gibi harcıyodu ertesi güne parası kalmazdı. Şimdi ne yapmalı çünkü kız abimi çok seviyo ve abimin onu bırakmasından korkuyo. Ama ben ciddi anlamda kız için üzülüyorum abim evet ama yanlışları ve hataları da var lütfen kırmadan akıl verir msiniz? En iyisi her şeyi oluruna bırakmak mı yoksa kızla konuşup ona annemin gerçekten neden istemediğini anlatmak mı. Çünkü abim kıza annemin onu kötü bir kız gibi görüdüğünü lanse etmiş. Ama abim yeterli olgunlukta olsa anne ben bu kızla ciddi düşünüyorum dese ama öyle üç ayda tanıdığı kızla değil biraz daha tanısa insan üç ayda kimi tanıyabilir ki. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen kırıcı yorumlar yapmayın akıl almak amacım.