Ne yapmalı

papaya34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
206
123
303
Eşinizin whats app'ında evli bir arkadaşının bir kadınla birlikte olduğunu yazdığını görseniz o adamın karısına söyler miydiniz? Adam iş için başka bir şehirde ve neymiş oralar başka türlü çekilmiyormuş.

Valla kadin affeder kocamdir yapmaz der :))) olan size olur yani :)
Gizli no.dan arayarak yapsam diyorum. Onu okuduğumdan beri kafamı toparlayamıyorum. Beynimde yankılanıyor adeta. Çok sık olmasa da ailece görüştüğümüz kişiler.

Başınıza çorap örmek isterseniz neden olmasın...

Kadın ayakta uyumuodur emin ol.Her kadın aldatıldıgını bilir.Her erkekte o haltı yerse mutlaka gün yüzüne cıkar.Neden duyuran siz olacaksınız ki...

Kadının nerden haberi olacak şuan baya uzakta eşinden.
Pis gerizekalı herif...

Kadının nerden haberi olacak şuan baya uzakta eşinden.
Pis gerizekalı herif...
Yahu tamam da sizene.
Karısı siz misiniz?
Deseniz eline ne geçecek.
Adam kendini aklarsa suçlu siz olup üstüne bir de rezil olduğunuzla kalırsınız.
Ayrıca kimseye gerizekalı deme hakkınız yok.
Herkes kendi hayatından sorumlu demekki adam göze almış ki paylaşıyor.
Allah allah ya.

Bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum ama büyük ihtimal malesef görüşülecek.

Gizli no.dan arayarak yapsam diyorum. Onu okuduğumdan beri kafamı toparlayamıyorum. Beynimde yankılanıyor adeta. Çok sık olmasa da ailece görüştüğümüz kişiler.

Arayıp ne diyeceksiniz kocamın vatsapinda gördüm mü?
Iki aile birbine girer içinden çıkamazsınız. karışmayın

Gizli no dan arasaniz ne degisecek siz gizli no dan aradiniz diye affetmeyecek mi? Her kadin aldatildigini hisseder birseylerin ters gittigini anlar demek ki halinden memnun. Herkes kendi hayatindan sorumludur birakin daginik kalsin. Kendi hayatinizla ilgilenin ama yok bana atraksiyon lazim diyorsaniz karar sizin.

Sizi ilgilendirmediği kanısındayım .
Zaten bi şekilde ortaya çıkar...
Sessiz kalmanız en iyisi

Banane sanane diyemem ben olsam
Vicdan meselesi ya bu
Ha biri gelir söyler inanmam es geçerim
Ama mesajda gördüysem bi şekilde öğrenmesini sağlarım
En basiti fake bi hesap açıp net kafeden kadına mesaj atarım kocan x şehrine iş için geldi dimi? Seni benimle aldattı vs vs yazıp atabilirsin çünkü direkt kocan seni aldatıyor yazsan inanmak istemeyebilir.
Ayrıca eşini de haşla böyle bi olayı "buralar da diğer türlü çekilmiyo yeaa" diye anlatan pislikle artık ne onun ne kendinin görüşmek istemediğini sert bir dille söyle. Adamın malum yerine kürekle vurasım geldi. Kızgın demir de olabilir. Çok sinirlendim ha.

Ben söylemezdim . O adamlada bir araya gelmezdim mümkünse. Onlarla yapılan ailecek programlara katılmazdım. Dolayısıyla eşimide katmazdım.

Arkadaslara katiliyorum. Karismayin kötü siz olursunuz. Aldatilan bir Akrabam Benden yardim istedi yardimci oldum. Sadece dinledim derdini. Öylebir yardimdi. Ayrildi ve sonradan ayrilmamasi gerektigini söyledi. Benmisim suclu gibi konustu ve Adami geri kazanmak icin herseyi yapti. O esnada Benimle görüsmedi. Aldatan adam ayrilan kendi. Suclu Ben dinledim ve haklisin Dedim diye. Simdi tekrar evliler.

Eşime birşey diyemem ki bu konuda, telefonunu karıştırıyorum diye suçlu durumuna düşerim.

Sizin için kötü olmuş bana da karışma demekle çok haklısınız. Ben sadece eşini aptal yerine koyan bir adamın bu keyfinin bozulmasını isterim.

Eşime birşey diyemem ki bu konuda, telefonunu karıştırıyorum diye suçlu durumuna düşerim.
Kendi whatsappıma durum attım hiç görülme olmayınca senden bakayım dedim o arada yanlışlıkla tıkladım görmüş bulundum sen bana hesap sorcağına böyle bi iğrenç insanla hala nasıl arkadaşlık yapabiliyorsun onu açıkla dersin. Adam yaptığı ihaneti haklıymış gibi normalmiş gibi anlatıyor eşin de anlıyorum bilader mi diyor kafasında bu durum normalleşiyor farkındaysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…