İşte benim hatam bu, şikayet edip surat asmak. İçimi dışımı bir tutmak çok çok doğruSürekli şikayet edersen haklı olduğunuz halde haksız duruma düşersin. Birde eşini dahada ailesine itersin herşey de sen suçlu olursun. Onlar melek olur.
İkimiz birşeyler yapalım yeni evlendik özlüyorumgibi şeyler söylesen veya sen sürekli plan yapsan. Görümcen eşini keyfi çağırmıyordur Allah bilir ödemeyi hep eşin yapıyordur başkası yiyeceğine sen ye.
Haklisin ama yanlis taktik canim, adami kendine bagla yaparsin binbir turlu yolu var yok mu kizlar evli hanimlar ben simdi tam bilememAy biri bişey desin haksız mıyım
Başkası olsa ben de böyle taktik verirdim sanırım ama öfke problemim varHaklisin ama yanlis taktik canim, adami kendine bagla yaparsin binbir turlu yolu var yok mu kizlar evli hanimlar ben simdi tam bilemem
Yoktur yoktur sakinlesin cok gereksiz sinirlenilecek bi konu bu. Amaan gorumceymis oymus buymus bosver es senin, ona artik sizin bir cekirdek aile olusturdugunuzu goster bi sekilde ama sinir minir yaparak olmaz valla erkolari yilan gibi goruyorum artik tatli dille her seyi yaptiririz biz bunlaraBaşkası olsa ben de böyle taktik verirdim sanırım ama öfke problemim var
Aslında ciddiye alınacak bir şey değil ama öyle öfkeleniyorum ki. Kadın Yalova’ya gidelim deyince bir bakış attım gidersiniz yanii dedi. Çok yanlış yapıyorum farkındayımYoktur yoktur sakinlesin cok gereksiz sinirlenilecek bi konu bu. Amaan gorumceymis oymus buymus bosver es senin, ona artik sizin bir cekirdek aile olusturdugunuzu goster bi sekilde ama sinir minir yaparak olmaz valla erkolari yilan gibi goruyorum artik tatli dille her seyi yaptiririz biz bunlara
Kadınla çöz aynen böyleAslında ciddiye alınacak bir şey değil ama öyle öfkeleniyorum ki. Kadın Yalova’ya gidelim deyince bir bakış attım gidersiniz yanii dedi. Çok yanlış yapıyorum farkındayım
Ben değil eşim her daveti onaylıyor, ben burda eşek başı mıyım bana sorsana diye çıldırsam da işe yaramıyor. Ben kendi ailemle vakit geçirmek istiyorum çünkü ben uzaklara gideceğim,onları göremeyeceğim ama eşim kendi ailesiyle hep aynı şehirde hatta semtte. Ben gidince istediklerini yapsınlar ama şu an ben varım. Yalova’ya gidişin net bir tarihi yoktu, gidelim falan dedi o an nasıl bakış attıysam düzeltti cümlesini. Ben eşime sinir oluyorum asılBence kendinizi doldurmayın. Görümceniz kötü niyetinden çağırmıyor da olabilir. Ben kötü niyetli görmedim ki sizinle vakit geçirmek istemiş çağırmış. Onun çağırmasında değil de her davete gitmek zorunda hissetmenize takıldım ben daha çok. Gitmek istemediğiniz yerleri güzel bir şekilde söyleyin. Siz nasıl kendi ailenizle vakit geçirmek istiyorsanız eşiniz de isteyebilir. Çok büyük problem göremedim ben. Maşallah eşinizin ailesi de anlayışlıymış. Kendi kendinizi doldurarak ufak bir sorunu içinden çıkılmaz bir duruma getirmeyin. Görümceniz Yalova'ya gidelim dediğinde sert bir bakış atmayın mesela. O gün gelemeyeceğinizi güzelce söylersiniz. Ya da şakaya vurursunuz o gün kocamla baş başa planlarım var vs gibi.
Evet eşim kör olmuş gibi karşıyı savunuyor, karşıyla anlaşmalıyım yaniKadınla çöz aynen böyle
Bu böyle çok uzun sürmez gibi göründü gözüme..Suç benim kocamda, reddetmesini bilmiyor. ..... her yerde abisini istiyor.
Maalesef çok tanımadan evlendik. Ben de aileme çok düşkünüm ama bu adamınki kardeşini melek görmekten kaynaklanıyor. Düşüncesizlik bu diyorum hayır sen kötü bakıyosun diyorBu böyle çok uzun sürmez gibi göründü gözüme..
Eğer bu kadar rahatsızlığınızı dile getirmişseniz ve adam sizin üzüntünüzü gidermek yerine üste çıkmaya çalışıyorsa, zihniyet farkınız var ve isterseniz 10 yıl tartışın; sizin kazanabileceğiniz bir tartışma değil bu. Hep kızkardeş kazanır.
Öncesinde birbirinizi tanımadan mı evlendiniz?
Maalesef kabul ettirebileceğiniz bir şey yok. Dediğim gibi her tartışmanızı kızkardeş kazanacak.Maalesef çok tanımadan evlendik. Ben de aileme çok düşkünüm ama bu adamınki kardeşini melek görmekten kaynaklanıyor. Düşüncesizlik bu diyorum hayır sen kötü bakıyosun diyor
Yook kesinlikle gidiyorum, yalnız gönderip kimseyi (görümceyi) sevindirmeyeyim bence. Kardeşini şu an görmek istiyorsa ben de varım hoşuna gitsem de gitmesem de. Belki yanlış ama mantığım bu. Zamanımız az kaldı ben döneceğim zatenBasbasa kalalim dememe ragmen kocam cagirilan her yere kosuyorsa "sen kos ben planimi bozmuyorum" der kendim takilirim o da gitsin tek basina
Zaten gidicem özlem giderelim dedigim halde inadina yapiyorsa o adami da ozlemem yani
Yok çocuk istemiyoruz zatenMaalesef kabul ettirebileceğiniz bir şey yok. Dediğim gibi her tartışmanızı kızkardeş kazanacak.
Bu şekilde gittiği yere kadar gider, sonra kopar maalesef ilişkiniz. Çocuk yapmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?