ne yapmali?

_fiyonk_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
47
5
6
35
Amasya
Merhaba arkadaslar. Nasil anlatayim bilmiyorum ama ben sizden yardim ve oneri istiyorum. Soyle diyim 21 yasinda, hayattan bezmis, sosyal yasantisi olmayan, acikogretimden bile okumasina musade edilmeyen, bir tane bile arkadasi olmayan, psikolojiside iyi olmayan, evde oturup koca beklemekten baska hic bir sey yapmasina musade edilmeyen, bosluktan kafayi yemek uzere olan biri ev icinde neler yapabilir? Vaktini nasil yararli olacak sekilde degerlendirebilir bana soyler misiniz..?

İncik boncuk al taki yap dantel al havlu kenari or boya al resim yap ahsap kitu al boyama yap falan filan....zaman oldurmeye birebirler zamaninda tecrube ile test ettim

o zaman annenıde al git halk egıtım yerıne bende hafta sonları goblen yapıyorum :)

Son düzenleme:
intetnet sitesi kurun.

Neden izin yok peki?

Ve neye izin var, sanırım ev dışında bir şey yapamayacaksınız.

En azından açık öğretime izin verilseydi.

Benim aklıma gelen evlere iş veren yerlerden iş alıp kazanılan parayla da bol bol eğitim kitabı alıp okumak.

En azından şartlar bir şekilde değişirse ilerde işinize yarayacak şeyler okuyabilirsiniz.

İnşallah çok iyi ve anlayışlı bir eşiniz olur ilerde.

Böyle kısıtlanarak yaşamak çok zor :26:

Bol bol kitap okuyup, güzel diziler ve filmler izleyebilirsin.
Tavsiye istersen buradayım. :)

neden izin yok peki?

Kitap okuyabilirsin, gerek roman, gerek ders kitabi, genel kultur icin.
Ya da dil ogrenebilirsin. Guzel online siteler var yabanci dil icin.

Oneriniz ve temenniniz icin cok tesekkur ederim. Neden izin verilmedigi konusuna gelince bir cesit "koruma" diyelim...

Tabii ki isterim. Yardimci olursaniz cok sevinirim .

Canım ilgini çeken konulara yönelebilirsin bu konuda. Kitap konusunda da dizi-film konusunda da.
Mesela benim deli bir Sherlock Holmes tutkum vardır. Polisiyedir ama değişiktir diğer polisiyelerden. Kitaplarını da okurum, dizisini de izledim bitirdim. Hayran kaldım. İlgini çekebilir bence izlemeni tavsiye ederim, önerdiğim herkes beğendi.

Breaking Bad önerebileceğim diziler arasında. Bir dönem bu diziyi de tutkuyla izledim.

Two and a Half Man güzel bir durum komedisi sayılabilir. Bazen izliyorum.

How I Met Your Mother benim ilgimi çekmedi ama seven arkadaşlarım oldukça çok. Epey güldüklerini söylüyorlar bu diziye :) Keyfini yerine getirebilir.

Oz harika bir hapishane dizisidir. Bu kadar gerçekçi bir dizi daha görmedim mesela...

Daha da çok önerebilirim ama sıkmak istemedim zevkini bilmediğim için. Bu dizileri alt yazılı izlersen daha çok keyif alırsın, hem yabancı dile kulak dolgunluğun artmış olur.

Kitaplarını da çıkıp alma şansın yoksa internetten sipariş edebilirsin zevkine göre. Mesela Franz Kafka kitapları hoştur, okumadıysan dünya klasiklerini de okuyabilirsin. Sonra da girer burada izlediğin dizilerin ve okuduğun kitapların yorumlarını paylaşırsın bizimle. Hem fikir alışverişi olur, hem hoş bir sohbet etmiş oluruz :)

Tipik muhafazakar Türk ailesi....Offff keşke tüm insanlar benim ütopyamda yaşayabilse...Sizin için internetten başka çözüm yok gibi görünüyor.

bence film izle
yabancı dizi izle
kitap oku
ilgini çeken bi konu varsa o konuda kendini geliştir
sosyal platformlar üye ol değerlendir vaktini

yani benim boş vaktim olsa öncelikle film ve yabancı dizi izlerdim heralde bunlara şu anda zaman ayıramıyorum çünkü

Son düzenleme:

Cooook tesekkur ederim yardimci oldugun icin canim. İzlemeye calisacagim hepsini. yorumlarimi da iletecegim...

Tesekkur ederim onerilerin icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…