ne yapmali?

evden ingilizce öğrenmeye çalışın. dil öğrenmek için boş vakit nakittir. hem kendinizi geliştirirsiniz. ilerde evlendiğinizde falan da dil üzerine bir eğitim alıp çeviri yapabilir özel ders verebilirsiniz. bence bu zamanları değerlendirin. ingilizce öğrenin. geleceğiniz için harika olacak. bir kaç kitap o kadar. internetinz var zaten. İlerde boş boş oturmaktan başka şunu yaptım kendimi geliştirdim diyeceğiniz birşey olur. İlerde de çok işinize yarayacaktır. Dediğim gibi eğitim bile almasanız da ilkokul çocuklarına, ortaokul çocuklarına ingilizce eğitimi verebilirsiniz. meslek gibi birşey...

Son düzenleme:
Kitap okumak beni çok mutlu eder ve netten dizi film vs izlemek netten alışveriş yapmak. Hayat illa dışarda değil benim hayatımda iş dışında hep evde geçiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim. Ben de bunun icin oneri istedim sizlerden bu bos vakitlerimi ileride isime yarayacak sekilde degerlendirmek istiyorum. Ingilizce ogrenmeyi uzun zamandir istiyordum zaten, yarindan itibaren baslayacagim tekrar tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…