Merhaba kızlar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Ben ailemin rızası olmadan evlendim 5 sene evvel. Hiçbir akrabam da nikahıma gelmedi ama tepki olarak değil, İstanbulda olduğum için ve nikahın akabinde düğün yapacağımı söylediğim için. Fakat düğün yapmadım. Kimseye de gönül koymadım. Annem yok fakat anne tarafıyla arada bir görüşüyordum telefonla olsun memlekete gittiğimizde olsun. Ama hep arayan eden benim. Hiçbiri arayıp bu kız napıyo kimsesi yok iyi mi hoşmu demiyorlar. İnanın telefonum hiç çalmaz. Birkaç vefalı arkadaşım haricinde kimse arayıp sormaz. Bebeğim oldu kimse gözün aydın demek için bile aramadı. Neyse fazla uzatmayayım. Birkaç senedir memlekete gittiğimde dayımlarda kaldım. Dayım çok soğuk bir tiptir. Yengemse her aradığımda canım ya utanıyorum seni hiç aramıyoruz hep sen arıyosun der. Ama lafa gelince ben bitaneyim. :) Her doğum gününde ararım. O ise sadece bişey sormak için arar. Aradığında da biz de hep işimiz düşünce ararız der. Bu hafta sonu kızının düğünü var. Geçen sene gittiğimde gelirsin demişlerdi. Bense gitmek istemiyorum. Bir de daveti facebook üzerinden yapmışlar dün :) Etkinliğe katılma davetiyesi. Bu kadar değersiz miyim diye düşünüyorum. Geçenlerde diğer kızının bir işi düştü bana hemen halletim ben de ondan bişey rica ettim. Ama ne geri dönüş oldu ne başka bişey. Bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?