• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

revanche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
1.670
1.931
83
Merhaba kızlar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Ben ailemin rızası olmadan evlendim 5 sene evvel. Hiçbir akrabam da nikahıma gelmedi ama tepki olarak değil, İstanbulda olduğum için ve nikahın akabinde düğün yapacağımı söylediğim için. Fakat düğün yapmadım. Kimseye de gönül koymadım. Annem yok fakat anne tarafıyla arada bir görüşüyordum telefonla olsun memlekete gittiğimizde olsun. Ama hep arayan eden benim. Hiçbiri arayıp bu kız napıyo kimsesi yok iyi mi hoşmu demiyorlar. İnanın telefonum hiç çalmaz. Birkaç vefalı arkadaşım haricinde kimse arayıp sormaz. Bebeğim oldu kimse gözün aydın demek için bile aramadı. Neyse fazla uzatmayayım. Birkaç senedir memlekete gittiğimde dayımlarda kaldım. Dayım çok soğuk bir tiptir. Yengemse her aradığımda canım ya utanıyorum seni hiç aramıyoruz hep sen arıyosun der. Ama lafa gelince ben bitaneyim. :) Her doğum gününde ararım. O ise sadece bişey sormak için arar. Aradığında da biz de hep işimiz düşünce ararız der. Bu hafta sonu kızının düğünü var. Geçen sene gittiğimde gelirsin demişlerdi. Bense gitmek istemiyorum. Bir de daveti facebook üzerinden yapmışlar dün :) Etkinliğe katılma davetiyesi. Bu kadar değersiz miyim diye düşünüyorum. Geçenlerde diğer kızının bir işi düştü bana hemen halletim ben de ondan bişey rica ettim. Ama ne geri dönüş oldu ne başka bişey. Bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?

Merhabalar;
Böyle işi düşünce arayan soran insanlardan gerçekten midem bulanıyor.
Ben olsam düğüne gitmezdim.
Sonuçta bebeğiniz için zahmet edip hayırlı olsun bile dememişler.
Tabiki yinede tercih sizin.

Bir kac senedir memlekete gittiginde onlarin evinde kaliyosun ama dugunlerine gitmeyeceksin. Bence sen takidan kaciyosun

bebegınıze gozun aydına gelmelerı lazımdı. sanırım aramadılar bıle kı çok ayıp bence....facebooktan davet göndermısler bı telefon bıle etmemışler oda cok ayıp
ama sızde bunu unutmayıon sonucta evlerınde kalıyorsunuz gıttıgnızde..eger dugune gıtmezsenız o bagıda koparacaksınız...bır daha evlerıne gıdecek yuzunuz kalmaz
ben olsam....bır daha arayıp sormazdım....ne gıderdım nede arardım ....bebegım olduktan sonra aramayan ınsanlarla görusmezdım zaten

Seni o kadar evlerinde ağırlamışlar yerinde olsam gider takımı takar, manevi görevimi yerine getiririm.

bence bu kadar arayıp sormana ragmen senı hıc aramayan ınsanları hayatına dahıl etme
14 ayar altına 24 ayar degerı verırsen zararlı cıkarsın
davet etme zahmetınde bıle bulunmamıslar okadar kı aramıyorlar senı
gıtsen noluuurr onlarda kalsan noluurr arasan noluurr aramasan nolur
onlar ıcın farketmıyor
haaa gıtmedın dıye senınle küsüp hayırsız bıle ılan edebılırler senı
yıne bısey kaybetmezsın senle gorusmeyenlerle yıne gorusmemıs olcaksın

FB Üzerinden davet nedir allahaskina?! Bu neyin kafası :KK53:

Kesinlikle özel olarak gitmezdim. Bir gun memlekete gidersem bir tane gram altın takardim en fazla. Milletteki genişliğe bak ya insan bi arar en azından davet icin

Merhaba kızlar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Ben ailemin rızası olmadan evlendim 5 sene evvel. Hiçbir akrabam da nikahıma gelmedi ama tepki olarak değil, İstanbulda olduğum için ve nikahın akabinde düğün yapacağımı söylediğim için. Fakat düğün yapmadım. Kimseye de gönül koymadım. Annem yok fakat anne tarafıyla arada bir görüşüyordum telefonla olsun memlekete gittiğimizde olsun. Ama hep arayan eden benim. Hiçbiri arayıp bu kız napıyo kimsesi yok iyi mi hoşmu demiyorlar. İnanın telefonum hiç çalmaz. Birkaç vefalı arkadaşım haricinde kimse arayıp sormaz. Bebeğim oldu kimse gözün aydın demek için bile aramadı. Neyse fazla uzatmayayım. Birkaç senedir memlekete gittiğimde dayımlarda kaldım. Dayım çok soğuk bir tiptir. Yengemse her aradığımda canım ya utanıyorum seni hiç aramıyoruz hep sen arıyosun der. Ama lafa gelince ben bitaneyim. :) Her doğum gününde ararım. O ise sadece bişey sormak için arar. Aradığında da biz de hep işimiz düşünce ararız der. Bu hafta sonu kızının düğünü var. Geçen sene gittiğimde gelirsin demişlerdi. Bense gitmek istemiyorum. Bir de daveti facebook üzerinden yapmışlar dün :) Etkinliğe katılma davetiyesi. Bu kadar değersiz miyim diye düşünüyorum. Geçenlerde diğer kızının bir işi düştü bana hemen halletim ben de ondan bişey rica ettim. Ama ne geri dönüş oldu ne başka bişey. Bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?

bende gitmezdim sanırım :KK51:

hadi bir kere siz aradınız iki kere siz aradınız e üçüncüye de onlar arasın dimi yani :KK47:

Çoğu kişi aynı fikirde demekki. Teşekkür ederim arkadaşlar. Amaç takı takmak takmamak vs vs değil. Maneviyat herşeyden önemli.

Hakkaten takı olayını hiç düşünmemiştim. En iyisi ben gitmiyim? Bir çeyrek altın kaç paraydı. 170TL. mi.. Ofof Zengin oldum :rolleyes:
Madem derdin taki degil niye adamlarin evinde kaliyosun, dogumgunlerinde ariyosun? Ben bi insani sevmesem rutinde muhatap olmam, normal gunde gorusup dugunde arazi olursan bu takiya baglanir elbette

Gitme canım, belki kıymete binersin..

Madem derdin taki degil niye adamlarin evinde kaliyosun, dogumgunlerinde ariyosun? Ben bi insani sevmesem rutinde muhatap olmam, normal gunde gorusup dugunde arazi olursan bu takiya baglanir elbette

:KK57: Ben ona bağlamadım. Bağlayan var mı başka?

Kadın gerçekten üzülmüş, dış kapının mandalı gibi faceden çağırılmış.Arasalar bence koşarak gidecek biri, zaten ilgiye sevgiye hasret.

Sürekli görüştüğüm birisi bile bana bunu yapsa gitmem.

Bakın arayan soran taraf hep sizsiniz ama bir karşılık görmemişsiniz. Bebek var ortada ona bile tepki vermemişler.

Adam gibi arayıp davet bile etmemişler sizi akraba görmüyor gibiler. Daveti geçtim bebeği kutlamamışlar.

Bu insanları siz geçin bence.

Çok doğru. Benim kardeşim akrabalarla tamamen bağını koparmış. Yılardır ararlar açmazmış telefonunu. Yengemse onu hergün ararmış. Benim yanımda 20 kere filan aradı. FAceden mesajlar attı. Ağladı sızladı. Bu çocuk bizle neden görüşmüyor diye. Dedim yenge o hayattan kopmuş zaten. O görüşmek istemiyorsa sen hiç isteme. Ona karşı bu tutumdayken bana karşı ilgisizlik beni yaraladı açıkcası. Belki dediğin gibi ben de kıymete binerim.

:KK57: Ben ona bağlamadım. Bağlayan var mı başka?

Kadın gerçekten üzülmüş, dış kapının mandalı gibi faceden çağırılmış.Arasalar bence koşarak gidecek biri, zaten ilgiye sevgiye hasret.

Sürekli görüştüğüm birisi bile bana bunu yapsa gitmem.
Yok ayol derdi dugun icin aranmamak olsa ona vurgu yapar, o kismi umursamiyo. DAYIM SOGUK ADAM YENGEM DE HAL HATIR SORMAZ eeee gidip adamlarin evinde kalma o zaman dugun gunu mu aklina geldi onlari sevmedigin

Bakın arayan soran taraf hep sizsiniz ama bir karşılık görmemişsiniz. Bebek var ortada ona bile tepki vermemişler.

Adam gibi arayıp davet bile etmemişler sizi akraba görmüyor gibiler. Daveti geçtim bebeği kutlamamışlar.

Bu insanları siz geçin bence.
Yengem doğumuna gelcem muhakkak bak diyordu. Gelmedi tabi. Aradım doğum yaptım dedim. Hstanedeydi o sırada. Hastalanmış. Dedim senin sağlığın daha önemli. 1 hafta sonra İstanbula gelmiş. Facede yer bildirimi yapmış. Çok şaşırdım. Ama hiç arayıp gelmişsin filan demedim. O da hiç söylemedi zaten.
Geçtim zaten bunlardan. Kafama takmıycam artık.

Yengem doğumuna gelcem muhakkak bak diyordu. Gelmedi tabi. Aradım doğum yaptım dedim. Hstanedeydi o sırada. Hastalanmış. Dedim senin sağlığın daha önemli. 1 hafta sonra İstanbula gelmiş. Facede yer bildirimi yapmış. Çok şaşırdım. Ama hiç arayıp gelmişsin filan demedim. O da hiç söylemedi zaten.
Geçtim zaten bunlardan. Kafama takmıycam artık.

Ben sizin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum . Bu insanlar annenizden kalan akrabalarınız değer vermekte haklısınız ama bu insanların size davranışını hiç beğenmedim. Takmıyorlar, değer vermiyorlar. Bence siz de daha fazla değer vermeyin.

Yok ayol derdi dugun icin aranmamak olsa ona vurgu yapar, o kismi umursamiyo. DAYIM SOGUK ADAM YENGEM DE HAL HATIR SORMAZ eeee gidip adamlarin evinde kalma o zaman dugun gunu mu aklina geldi onlari sevmedigin
Ya düşündüm de. Böyle düşünmüş olmana suç bulmuyorum. Ben zaten bağımı koparmaya bebiş doğduktan sonra karar verdim. Zaten bu süre zarfında 1 kere filan konuştuk. Düğün olayı olunca gitmemekte haklımıyım diye fikrinize ihtiyaç duydum. Yani düne kadar canım cicimdik de şimdi düğün olacakken bu karara varmış olmam söz konusu değil.

Ya düşündüm de. Böyle düşünmüş olmana suç bulmuyorum. Ben zaten bağımı koparmaya bebiş doğduktan sonra karar verdim. Zaten bu süre zarfında 1 kere filan konuştuk. Düğün olayı olunca gitmemekte haklımıyım diye fikrinize ihtiyaç duydum. Yani düne kadar canım cicimdik de şimdi düğün olacakken bu karara varmış olmam söz konusu değil.
Ama o zaman is degisir. Sen tepkini bebek icin bir tebrik almadigin zamanlarda koymaya basladiysan gitmeyince absurt olmaz

Back
X