ne yapmalı?

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
geçenlerde biri bana benim yeğenimde öğretmen bu da adı soyadı facede ekleyin konuşun dedi:) görücü olaylarıda arık sosyal medyay düştü :) neyse ekledim arkadaş olduk. çocuk yakışıklı genel olarak beğendim fakat ekleyeli bikaç gün olmasına rağmen herhangi bi mesaj falan atmadı sizce beğenmedi mi? yoksa beklesem mi yazar mı? ben yazmak istemiyorum

Görücü olayları sosyal medyaya kadar düştü doğru da, sen de az değilsin hani. Hemen gidip ekliyorsun adamı.Kızma lütfen ama bu hayır işlerinde nereye gidiyoruz anlamıyorum ki. Benim zamanımda...diye başlayan cümle kuracağım ama ben de yaşlı değilim ki daha 27 yim.

amaan ne yapayım bugüne kadar çıkan nasipleri teptim bari bundan sonra yoluma bakayım dedim

Neden faceden?
Neden yuz yuze tanismiyosunz?
Hem acaba kendi kendine guveymi oldun? Belki oglanin senden hic haberi yok.
E haliyle buna gorucu usulu denilemez.
Orda iki tarafinda haberi vardir.

Buna stalker denir. Siz yani.

Neden faceden?

uzakta olduğu için faceden ekledik. halası söyledi ekleyin konuşun tanışın diye niye stalker oluyum ki ?

Halası ekleyin dedi fakat belki kişinin haberi olmayabilir haliyle her ekleyene de mesaj atmaz.Bence eklemişsiniz ama mesaj filan atmayın derim.

Bi benzerini kardeşim yaşamıştı. Bir akrabamız şöyle şöyle biri var demişti. Biz de sadece profiline baktık eklemedi hemen kardeşim, kadın onunla da konuşsun o eklesin diye. Sonra ses çıkmadı. Yani hevesini kırmak istemem ama bakıp beğenmemiş olmasın? Biz öyle düşünmüştük yani..

uzakta olduğu için faceden ekledik. halası söyledi ekleyin konuşun tanışın diye niye stalker oluyum ki ?
Bence siz bir şey yazmayın. Zaten arkadaş olarak ekelyip ilk adımı siz atmışsınız. Şimdi sıra onda eğer o da sizin hoş biri olduğunuzu düşündüyse yazacaktır. Yazmazsa da kendi bilir.

Neden faceden?

Stalker mı denir? ABD de mi yaşıyorsun acaba çünkü biz kimseye stalker demiyoruz da

Ama neden sen ekledin ki onun eklemesi gerekmiyormuydu?

Eklememeliydin madem halasi ona soyleseydi o ekleseydi..birinci yanlis o ikinci msj sakin atma zaten o da bisi yazmamis belkide direk tenimadigin birini eklemen onun hosuna gitmemis olablir.bazi erkkler bazen bu tarz seyleri basitlik olarak gorur

Belinay, belki cocugun senden haberi yoktur.

Tanidigim bir hatuna isyerindeki bir arkadasi yine ayni isyerinden biriyle tanisip koussaniz demisti. Sonra cocugun durumdan haberi olmadigi, sadece o arabulucu abinin yakistirdigi ortaya cikti. Kiz cocugun pesinden kosmus gibi oldu, sonrasi 1 kg rezalet.

halası gelecek bakalım bugün sorucam haberi var mı diye

benimde yeğenim var öğretmen adresi .... şu istemeye git akşam
deseydi nolacaktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…