amaan ne yapayım bugüne kadar çıkan nasipleri teptim bari bundan sonra yoluma bakayım dedimGörücü olayları sosyal medyaya kadar düştü doğru da, sen de az değilsin hani. Hemen gidip ekliyorsun adamı.Kızma lütfen ama bu hayır işlerinde nereye gidiyoruz anlamıyorum ki. Benim zamanımda...diye başlayan cümle kuracağım ama ben de yaşlı değilim ki daha 27 yim.
uzakta olduğu için faceden ekledik. halası söyledi ekleyin konuşun tanışın diye niye stalker oluyum ki ?Neden faceden?
Neden yuz yuze tanismiyosunz?
Hem acaba kendi kendine guveymi oldun? Belki oglanin senden hic haberi yok.
E haliyle buna gorucu usulu denilemez.
Orda iki tarafinda haberi vardir.
Buna stalker denir. Siz yani.
geçenlerde biri bana benim yeğenimde öğretmen bu da adı soyadı facede ekleyin konuşun dedi:) görücü olaylarıda arık sosyal medyay düştü :) neyse ekledim arkadaş olduk. çocuk yakışıklı genel olarak beğendim fakat ekleyeli bikaç gün olmasına rağmen herhangi bi mesaj falan atmadı sizce beğenmedi mi? yoksa beklesem mi yazar mı? ben yazmak istemiyorum
Bence siz bir şey yazmayın. Zaten arkadaş olarak ekelyip ilk adımı siz atmışsınız. Şimdi sıra onda eğer o da sizin hoş biri olduğunuzu düşündüyse yazacaktır. Yazmazsa da kendi bilir.uzakta olduğu için faceden ekledik. halası söyledi ekleyin konuşun tanışın diye niye stalker oluyum ki ?
Neden faceden?
Neden yuz yuze tanismiyosunz?
Hem acaba kendi kendine guveymi oldun? Belki oglanin senden hic haberi yok.
E haliyle buna gorucu usulu denilemez.
Orda iki tarafinda haberi vardir.
Buna stalker denir. Siz yani.
halası gelecek bakalım bugün sorucam haberi var mı diyeBelinay, belki cocugun senden haberi yoktur.
Tanidigim bir hatuna isyerindeki bir arkadasi yine ayni isyerinden biriyle tanisip koussaniz demisti. Sonra cocugun durumdan haberi olmadigi, sadece o arabulucu abinin yakistirdigi ortaya cikti. Kiz cocugun pesinden kosmus gibi oldu, sonrasi 1 kg rezalet.
halası gelecek bakalım bugün sorucam haberi var mı diye
Stalker mi o ne oluyor ne demek ?Stalker mı denir? ABD de mi yaşıyorsun acaba çünkü biz kimseye stalker demiyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?